2009 Aralık Anneleri

bende hediye almayı düşünüyorum ama ne alacağımı tam bilmiyorummm .

üzeri yazılı veya resimli kupa, t-shirt, kravat, mouse pad, araba t-shirtü (hani cama asılanlar var ya) gibi bir şeyler olabilir bence
"baba adayı"
"babaların babası"
"dad to be"
falan gibi küçük cümlecikler veya ultrason görüntüleriyle kombinasyon vs gibi işte

merhaba herkese
ben dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim arkadaşlar
oğlum olacak inşallah
3lü test sonucu da cumaya çıkacak rabbim hepimize sağlıklı bebekler versin
gelirim ben yine hadi byeee

Yok modellerden istemiyor mazotla ucan olanlara bakiyordu . Ama sadece istemekle kalcak anlasilan :)

anladım güzelim de kalan parayla kızın çeyizini yapıcam falan gibi bir açıklamayla kurtarmak lazım pahalımış zira :sinifsinif:

ben geldimmm ben geldiimmm heyyo heyyyyoooo offffffffffffff yaaa canım sıkılıyooooooookaydirigubbakcemile2

hediye standı kuruyoz bi el atıver :lepi:

merhaba herkese
oğlum olacak inşallah

amin hepimize :Saruboceq: inşallah 3lü test de sorunsuz çıkar allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :ecrin_bebek:

merhaba herkese
oğlum olacak inşallah

cnm gözünaydın. tatlım senin 1 aralıkmıydı doğumun. benimde 5 aralık kasımda doğurmayalım biz :)))

bahar benımde 5 aralık banada kasımda dogururuz gibime geliyor valla
hadi senın kı erkek biraz daha bekleyebilirde benım kız durumaz gıbı geliyor

Bahaar başladınmı bebişe alışverişe yoksa
ben daha hiçbişey almadım zaten kocam aldırmıyo daha ama herşeye bi bakıp alasım varki sormayın içim gidiyo minicik şeyleri görüce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…