tebrik ederiiiiim alkisalkisalkis :roflol:
gerçi ben de tüm babalar günü reklamlarına ağlıyorum ya neyyse artıkhayır yani baba da olmıycam bana neyse :1shok:
babalar gunu hediyesi alcakmısınız kızlar eşlerinize
babalar gunu hediyesi alcakmısınız kızlar eşlerinize
Gecen gun ben sabuna agladim. ( kedim ) Gel kizim buraya seveyim seni filan dedim hic yuzume bakmadan gitti yatti o kadar cok gucume gitti ki. Agladim uzun sure sonra baktim hic umrumda degil karnimda acikmisti gittim yemek yedim hic bisey olmamis gibi kaydirigubbakcemile3
hakikaten bu hormonlar hepimizi maymun etti yahu :roflol:
maymun dedim diye ağlar mısın
Simdi hic aglayasim yok ama yarin bisey bulamam aglamaya filan kullanirim bunu :)
vallahı benım kocam söylemesi ayıp bana anneler gununde hediye almadı
ablamın kızı 8 yaşında o gitmiş almış çok mutlu olmuştum dogrusu
ben o bana almadı ya alayımda mutlu olsun nasıl bişeymış mutlu etmek anlasın mı acaba diyorum
karar veremedim sana taş atana çiçek at misali :) ay ben bu kadar iyi niyetli degildim neler oluyor bana :):) hormonel degişikliklerle bak bak bak :)
vallahı benım kocam söylemesi ayıp bana anneler gununde hediye almadı
ablamın kızı 8 yaşında o gitmiş almış çok mutlu olmuştum dogrusu
ben o bana almadı ya alayımda mutlu olsun nasıl bişeymış mutlu etmek anlasın mı acaba diyorum
karar veremedim sana taş atana çiçek at misali :) ay ben bu kadar iyi niyetli degildim neler oluyor bana :):) hormonel degişikliklerle bak bak bak :)
malzeme lazım olursa haber ver :1rolleyes:
Hahahah yasatirim seni bu konuda diyosun yani sagol canim ya :))))
Ya aslinda benimki cok helikopter istiyordu kaydirigubbakcemile3 Ucurcakmis allam ya . Bakiyim dedim nedir bu buyuklereoyuncaklar diye bir yerden . 1 milyar filanmis . O yuzden istediginle kaliyor
istanbulda yaşayan anneler, Demstock mağzasında Mothercare bodyler, tulumlar vs. vs. 3 YTL. çok kaliteli çok ucuz. bilginize.
aslında model helikopterler var 50 lira falan yanlış bilmiyorsam
sen uyurken oyalanmış olur hem yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?