2009 Aralık Anneleri

tebrik ederiiiiim alkisalkisalkis :roflol:
gerçi ben de tüm babalar günü reklamlarına ağlıyorum ya neyyse artık hayır yani baba da olmıycam bana neyse :1shok:

Gecen gun ben sabuna agladim. ( kedim ) Gel kizim buraya seveyim seni filan dedim hic yuzume bakmadan gitti yatti o kadar cok gucume gitti ki. Agladim uzun sure sonra baktim hic umrumda degil karnimda acikmisti gittim yemek yedim hic bisey olmamis gibi kaydirigubbakcemile3

hakikaten bu hormonlar hepimizi maymun etti yahu :roflol:
maymun dedim diye ağlar mısın

vallahı benım kocam söylemesi ayıp bana anneler gununde hediye almadı
ablamın kızı 8 yaşında o gitmiş almış çok mutlu olmuştum dogrusu
ben o bana almadı ya alayımda mutlu olsun nasıl bişeymış mutlu etmek anlasın mı acaba diyorum
karar veremedim sana taş atana çiçek at misali :) ay ben bu kadar iyi niyetli degildim neler oluyor bana :):) hormonel degişikliklerle bak bak bak :)

Valla bana da hediye gelmedi. O yuzden hic dusunmedim valla ne alcam :) En guzel hediyesini vericem insallah iste Bak herkesin hormonel dengesi ne kadar farkli :))))

benimki de almadı ama henüz en riskli dönemdeydik ve öncesinde kaybettiğimiz bir bebeğimiz olduğu için "garantilenmeden" (nasıl bir garantisi varsa şimdi ve sonrası için!!!)hiçbir özel şey yapmak istemedik
ben de hediye almayacağım aklımda bir göbek adı vardı eşimin de aklında başka bir göbek adı varmış babalık hediyesi/hakkı olarak onun seçtiği ismi kabul edeceğim yeterlidir sanırım

Ya aslinda benimki cok helikopter istiyordu kaydirigubbakcemile3 Ucurcakmis allam ya . Bakiyim dedim nedir bu buyuklereoyuncaklar diye bir yerden . 1 milyar filanmis . O yuzden istediginle kaliyor

Ya aslinda benimki cok helikopter istiyordu kaydirigubbakcemile3 Ucurcakmis allam ya . Bakiyim dedim nedir bu buyuklereoyuncaklar diye bir yerden . 1 milyar filanmis . O yuzden istediginle kaliyor

aslında model helikopterler var 50 lira falan yanlış bilmiyorsam
sen uyurken oyalanmış olur hem yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…