Ben de cok fazla istiyordum biseyler almak hatta her alisverise gittigimde bez depolayim dedim ama bizim isyerinden bir arkadasin esi 6.5 aylikken dogum yapti tansiyondan maalesef . Bebegin esyalari filan tamdi . Esi ve kendisi icin cok cok zor oldu . Bende sonuna kadar beklemeye karar verdim acikcasi.
aynı düşünceyle zor zabdedıyorum kendımı
yoksa benimde odayı bile hazırlayasım var inan
selam kızlar bende allah izin verirse aralıkta doğurucam topiğimiz ilk açıldığından beri burdaydım aslında ama bayağı bir kanama geçirince iki ay annemlerde kaldım çok şükür düşük tehlikesini atlattım inşallah birdaha yaşamam şuan çok şükür iyiyim a.s.
Geçmiş olsun arkdaşımmm hadi gözünaydınn takma kafana ii düşün ii olsunn
selam kızlar bende allah izin verirse aralıkta doğurucam topiğimiz ilk açıldığından beri burdaydım aslında ama bayağı bir kanama geçirince iki ay annemlerde kaldım çok şükür düşük tehlikesini atlattım inşallah birdaha yaşamam şuan çok şükür iyiyim a.s.
canım canım benim gözün aydın2 gun oldu geldi cnm.koryon villus biyopsisi yapılmıştı çok şukur temız çıktı sonuç
2 temmuzda kızımın kalbıne bakılacak tedbir amaçlı onunda sonucunu alınca tamamen şüpheler kalkacak.ense kalınlıgı fazla çıkan bebişlerde kalbe bakılması ii olurmuş bizde ufak ayrıntıyı atlamayalım dedık eko yapılacak 2 temmuzda inşallah onunda iyi haberlerini vercegım sıze teyzesi
ay kız para havale yapayım banada alın ne oluristanbulda yaşayan anneler, Demstock mağzasında Mothercare bodyler, tulumlar vs. vs. 3 YTL. çok kaliteli çok ucuz. bilginize.
bendeeeee geldim.ben geldimmm ben geldiimmm heyyo heyyyyoooo offffffffffffff yaaa canım sıkılıyooooooookaydirigubbakcemile2
mervecim gözün aydın canım benimmerhaba herkese
ben dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim arkadaşlar
oğlum olacak inşallah
3lü test sonucu da cumaya çıkacak rabbim hepimize sağlıklı bebekler versin
gelirim ben yine hadi byeee
heryer oğlan dolacak:lepi:hadi gözunaydın cnm
meralın tezi dogru çıkacak sanırım oglanlar çogalıyor
neyi ayolkafamçokkarıştıya ben hep unutuyorum eve gidene kdar aklımda kocamı görünce unutuyorum :))) inş bu akşam unutmam cnmm.
seni hatırlıyoruuuuuuuuuuuuuum canım:lepi:selam kızlar bende allah izin verirse aralıkta doğurucam topiğimiz ilk açıldığından beri burdaydım aslında ama bayağı bir kanama geçirince iki ay annemlerde kaldım çok şükür düşük tehlikesini atlattım inşallah birdaha yaşamam şuan çok şükür iyiyim a.s.
ağırlık çöktü yaaaa mirmirmirmir
canım canım benim gözün aydın
çok şükür herşey yolunda gidiyor
ay kız para havale yapayım banada alın ne olur
bendeeeee geldim.
bahar uyudunmu ben biraz kaçamak yapıp uyudum valla:kedi:
mervecim gözün aydın canım benim
demek oğlan ansısın hııııııopuyorumnanaktan
heryer oğlan dolacak:lepi:
neyi ayolkafamçokkarıştı
seni hatırlıyoruuuuuuuuuuuuuum canım:lepi:
hoşgeldin ve geçmiş olsun Allah daha fazla korku yaşatmasın inşallah
burcu ve bilge resim ekleyınde sizlerlede tanışmış olalım
pışt uyuma:sm_cool:
burcu ve bilge resim ekleyınde sizlerlede tanışmış olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?