2009 Aralık Anneleri

denız ataturk caddesinden oraya gidiş nasıl arabayla onu tariif etsen yeter sanırım ataturk cddesinden arka caddeye inönu caddesıne dönecegım sonra nerde kalıyor yada e-5 ten kozyatagına giriş var sahrayıcedıd çıkışından hemen sonra oradan gelirsem onuda tarif edebilirsin sana zahmet

güzel fikir aslında düşünmek lazım

ben geçen gün mothercare mağazasında puset beğendim 3 parça bir olmadan biri olmuyo üçünüde alcan yani :)) 1500 tl. valla ben alamam o kadar pahalı bir araba yazıkkk

deniz tarif etsin söz ben sana alırım kargo ederim meral
sağol canım yaaaaaaa
süper olur denizcim

kıyamam sana akşam erkenden yat bariii

şefkat göster bana bahar :kedi: üşütmüşüm burnum damağım kulağım boğazım kaşınıyo :gitme: midem bulanıyo :gitme: 5e kadar mesai bitimini beklemem de gerekiyo :sinifsinif: yazık bana yaaaaaaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sen git şimdi elini yüzünü yıka enseni ıslat biraz. hadi bekliyom ben seni.
ii olmazsa başka planlarım var senin içindelikafadulden

ya mağaza ne mağazası adı nee yaww. burdada var mothercare. ordan mı bahsediyonuz
kıs istanbul da

ben geçen gün mothercare mağazasında puset beğendim 3 parça bir olmadan biri olmuyo üçünüde alcan yani :)) 1500 tl. valla ben alamam o kadar pahalı bir araba yazıkkk
benim kardeşim çocuklaırna almıştı ve hiiiç kullanmadı ondan aldım ben bahar.
üstelikte pembekaydirigubbakcemile5

bilgeye şefkat gösterin ayolkaydirigubbakcemile

Ya benim karnim acikti :gitme:

ay ben yedim birşeylercokacimcoook

banada alın bari yaaa
bu işin pazarı arttı en iisi pelincim sen topla mağazayı biz burda paylaşırız kaydirigubbakcemile3

:)
ok söz begenen herkese alacagım en az 3 parça alalımda bari begenirsek 5 ytl zaten kargo tutar kargo ödendıgıne değsin resimler konsun hber verirsiniz isteyenler
bide siz bu hafta şu cinsiyetleri okeyleyın bir öyle alalım bence size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…