Pelincim Kozyatağı Carrefour'un tam karşısında Şaşmaz Plaza var. Onun hemen arkasında. Araba ile geliş tarifi de yaparım da nerden geleceksin?
Meralcim, ben aldıklarımın fotolarını bi çekiyim gönderiyim sana, beğenirsen alırım tabii ki.
üzeri yazılı veya resimli kupa, t-shirt, kravat, mouse pad, araba t-shirtü (hani cama asılanlar var ya) gibi bir şeyler olabilir bence
"baba adayı"
"babaların babası"
"dad to be"
falan gibi küçük cümlecikler veya ultrason görüntüleriyle kombinasyon vs gibi işte
ben uyuyamadım valla başımdan insan eksik olmuyor ki bugün
bi de hava kapalı aksi gibi :bbo: acılarııııııın anasıyıııııııııım :sm_cool:
ya mağaza ne mağazası adı nee yaww. burdada var mothercare. ordan mı bahsediyonuz
deniz tarif etsin söz ben sana alırım kargo ederim meral
yok mothercare ürünlerini ucuz satan bi mağazadan bahsediyolar şekerim boşver gel biz uyuyalım kaydirigubbakcemile
sağol canım yaaaaaaadeniz tarif etsin söz ben sana alırım kargo ederim meral
süper olur denizcimPelincim Kozyatağı Carrefour'un tam karşısında Şaşmaz Plaza var. Onun hemen arkasında. Araba ile geliş tarifi de yaparım da nerden geleceksin?
Meralcim, ben aldıklarımın fotolarını bi çekiyim gönderiyim sana, beğenirsen alırım tabii ki.
sen uyuyup gelmişin ben burda çene çalıyodum o sırada ama :sinifsinif:
bilgecim haklısın canım.
bizim pclere kayıt yasak (sistem o şekilde) o yüzden cd falan getirip kaçak kesim (ya da resim) olayına girmem gerek :1rolleyes: denerim bir ara :icecream:
kıyamam sana akşam erkenden yat bariii
ya mağaza ne mağazası adı nee yaww. burdada var mothercare. ordan mı bahsediyonuz
şefkat göster bana bahar :kedi: üşütmüşüm burnum damağım kulağım boğazım kaşınıyo :gitme: midem bulanıyo :gitme: 5e kadar mesai bitimini beklemem de gerekiyo :sinifsinif: yazık bana yaaaaaaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
outlet alışveriş merkezi bahar mothercare de varmış içinde
ya bende isterim bende havale etsem parayı banada alırımısınnn
kıs istanbul daya mağaza ne mağazası adı nee yaww. burdada var mothercare. ordan mı bahsediyonuz
benim kardeşim çocuklaırna almıştı ve hiiiç kullanmadı ondan aldım ben bahar.ben geçen gün mothercare mağazasında puset beğendim 3 parça bir olmadan biri olmuyo üçünüde alcan yani :)) 1500 tl. valla ben alamam o kadar pahalı bir araba yazıkkk
bilgeye şefkat gösterin ayolkaydirigubbakcemileşefkat göster bana bahar :kedi: üşütmüşüm burnum damağım kulağım boğazım kaşınıyo :gitme: midem bulanıyo :gitme: 5e kadar mesai bitimini beklemem de gerekiyo :sinifsinif: yazık bana yaaaaaaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Ya benim karnim acikti :gitme:
banada alın bari yaaa
bu işin pazarı arttı en iisi pelincim sen topla mağazayı biz burda paylaşırız kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?