2009 Aralık Anneleri

ben yine geldimmm
akşama yemekli misafirim var laptopu mutfağa taşıdım hem yemek yapıp hem müzik dinleyip hemde sizlere bakarım arada dedim iyi yapmışmıyım ?

hadi gözunaydın cnm
meralın tezi dogru çıkacak sanırım oglanlar çogalıyor

sağol canım sizin haberiniz yokmu ayol bu sene oğlan senesiymiş öyle dedi komşular
amin hepimize :Saruboceq: inşallah 3lü test de sorunsuz çıkar allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :ecrin_bebek:

amin canım güzel dileklerin için teşekkür ederim 3lü test normal çıkarsa çok çok çok rahatlayacağım ben ikili testi yaptırmamıştım çünkü şimdi pişmanım çok stres yaptım bunun tarihi gelene kadar allah herkesin evladına sağlık versin
cnm gözünaydın. tatlım senin 1 aralıkmıydı doğumun. benimde 5 aralık kasımda doğurmayalım biz :)))
kız valla bende aynı şekilde kasımda doğacak diye düşünüyorum hatta sorana kasım sonu diyorum
şu liste nerde yaaa arkadaşlar artık cinsiyetleri de yazıp yeniden düzenlesek ben listeyi başlattım ama sonra bir arkadaş devam ettirmişti ben pek giremediğim için kaçırıyor da olabilirim cinsiyete göre tekrar düzenlendimi ?

Banada 5 Aralik dendi ama Kasima kayarim gibime geliyor :)

bahar benımde 5 aralık banada kasımda dogururuz gibime geliyor valla
hadi senın kı erkek biraz daha bekleyebilirde benım kız durumaz gıbı geliyor
ayyy valla tek benim sanıyordum demekki herkes kasımda doğuracağını düşünüyormuş hadi bakalım kızlar kim ne zaman doğum yapacak bi de normali var sezaryanı var bunun ona göre de doğum tarihleri değişiyor düşündükçe beni bir korku basıyor ki sormayın:1ninca:

daha önce mutlaka görmüşsünüzdür ama tekrar tekrar okuyup aklımıza kazımaktan zarar gelmez yerimseniben

HACETTEPE ÜNIVERSITESI ARASTIRMA SONUCLARI

Bilgilerinize sunulur...
Doc .Dr. Mustafa TÜRKMEN
ellerine sağlık şekerim teşekkür ederiz herşeyin doğal olanı sağlıklı sonucu çıkıyor yine buradan değilmi ama?

canım canım benim gözün aydın
çok şükür herşey yolunda gidiyor

mervecim gözün aydın canım benim
demek oğlan ansısın hııııııopuyorumnanaktan

heryer oğlan dolacak:lepi:
:
bidanem meralim nasılsın kuzum? kızın nasıl hareket ediyormu?
kızlar ben acilen yemeğe girişmeliyim yoksa valla aç kalacak millet hadi öptüm hepinizi güzeller

çok iyi yapmışsın menüde neler var biz de gelelim mi delikafadulden bu kadar hamile kadının yemeğe geldiğini düşünebiliyor musunuz millet delikafadulden

iyi düşün iyi olsun arkadaşım tertemiz çıkacak inşallah hepimizin tüm testleri ne kadar az stress o kadar sağlıklı bebek

her şeyin en sağlıklısı en doğalı da... katkısız neredeyse hiçbir şey kalmadı ki :sm_confused:

kolay gelsinnnnnnn cokacimcoook

bilsem ben çoktan yapardım tablo valla
sizlerde şimdilik yapabilen biri çıkana kadar benım gibi adınızın yanına cinsiyeti yazınkı tablo yapacak arkadasa kolaylık olsun tek tek bize cinsiyet sormasın

merhabalar kızlar
merhaba
oh be nihayet bir selam kaptık senden canım benimkaydirigubbakcemile5
canım benim hafif hafif kıpırtılar hissediyorum o da birkaç gündür teyzesi.
peki sen diyeceğim yemekler kalacak.
sana kolay gelsin mervecim bir ara kaynetırık kaydirigubbakcemile5
aslında hergun sızınleyım
yanı yazmasamda okuyorum sürekli
bugun ıtıbarıyle 14.haftamdayım

evet bizi izliyorsun biliyorumsengözlerimebaksanab
bebiş nasıl

KARNIMM ACIKTIII daha 1 saat var kafamçokkarıştı

hadi bilen varsa şu tabloyu yapalım cinsiyetler için

yarın ben bi araştırırım belki bulurum tablo yöntemi falan
bu arada yapan olursa diye bilgilerimi bırakayım
s.a.t 19.03.2009
beklenen doğum tarihi sat'a göre 24.12.2009
beklenen doğum tarihi usgye göre 21.12.2009

muhtemel cinsiyeti (yüzde 95) erkek
başka bilgi lazım mı acebaaaaaaaa buyrunnnnnnnnn

herkese iyi akşamlar yarın görüşmek üzere turkbayragi

hadi bilen varsa şu tabloyu yapalım cinsiyetler için
nehir kıs nerelerdesin
tablo ondaydı ve merveden sonra o yaptı işleri amasengözlerimebaksanab

Anamm puan almisim :)
bende verdiiiiiiiiiiim:teselli:
sizlerde şimdilik yapabilen biri çıkana kadar benım gibi adınızın yanına cinsiyeti yazınkı tablo yapacak arkadasa kolaylık olsun tek tek bize cinsiyet sormasın

pelin süpersin kız
hemen yazalım hatunlar:lepi:

iyi fikir kaydirigubbakcemile5

burcu bana puan vermemişin ki gri kutucuk göndermişin sen yaaaaaa kötü müyüm ben mafoldumben

hadi iyi akşamlar :gitme:

merhaba
oh be nihayet bir selam kaptık senden canım benimkaydirigubbakcemile5

evet bizi izliyorsun biliyorumsengözlerimebaksanab
bebiş nasıl

opuyorumnanaktanutandım bak sımdı bıraz
ıyı teyzesı allahıma cok şükür:Saruboceq:
ama annesi manyakklmaz:
hala korkularım hat safhada hep yıne kaybedecegım korkusu benı mahvedıyor
sızı okuyorum ama aranıza katılmıyorum
cok sukur sızler hepınız cok ıyısın cok sevınıyorum
az bulanan kızlar kıymettezemuszemus
bende kız annesi olucam ınssalkisalkisalkis
cınsıyetlere cok takıldık sanırım bu hafta:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…