hadi gözunaydın cnm
meralın tezi dogru çıkacak sanırım oglanlar çogalıyor
amin hepimize :Saruboceq: inşallah 3lü test de sorunsuz çıkarallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :ecrin_bebek:
kız valla bende aynı şekilde kasımda doğacak diye düşünüyorum hatta sorana kasım sonu diyorumcnm gözünaydın. tatlım senin 1 aralıkmıydı doğumun. benimde 5 aralık kasımda doğurmayalım biz :)))
Banada 5 Aralik dendi ama Kasima kayarim gibime geliyor :)
ayyy valla tek benim sanıyordum demekki herkes kasımda doğuracağını düşünüyormuş hadi bakalım kızlar kim ne zaman doğum yapacak bi de normali var sezaryanı var bunun ona göre de doğum tarihleri değişiyor düşündükçe beni bir korku basıyor ki sormayın:1ninca:bahar benımde 5 aralık banada kasımda dogururuz gibime geliyor valla
hadi senın kı erkek biraz daha bekleyebilirde benım kız durumaz gıbı geliyor
ellerine sağlık şekerim teşekkür ederiz herşeyin doğal olanı sağlıklı sonucu çıkıyor yine buradan değilmi ama?daha önce mutlaka görmüşsünüzdür ama tekrar tekrar okuyup aklımıza kazımaktan zarar gelmez yerimseniben
HACETTEPE ÜNIVERSITESI ARASTIRMA SONUCLARI
Bilgilerinize sunulur...
Doc .Dr. Mustafa TÜRKMEN
bidanem meralim nasılsın kuzum? kızın nasıl hareket ediyormu?canım canım benim gözün aydın
çok şükür herşey yolunda gidiyor
mervecim gözün aydın canım benim
demek oğlan ansısın hııııııopuyorumnanaktan
heryer oğlan dolacak:lepi:
:
ben yine geldimmm
akşama yemekli misafirim var laptopu mutfağa taşıdım hem yemek yapıp hem müzik dinleyip hemde sizlere bakarım arada dedim iyi yapmışmıyım ?
amin canım güzel dileklerin için teşekkür ederim 3lü test normal çıkarsa çok çok çok rahatlayacağım ben ikili testi yaptırmamıştım çünkü şimdi pişmanım çok stres yaptım bunun tarihi gelene kadar allah herkesin evladına sağlık versin
şu liste nerde yaaa arkadaşlar artık cinsiyetleri de yazıp yeniden düzenlesek ben listeyi başlattım ama sonra bir arkadaş devam ettirmişti ben pek giremediğim için kaçırıyor da olabilirim cinsiyete göre tekrar düzenlendimi ?
ellerine sağlık şekerim teşekkür ederiz herşeyin doğal olanı sağlıklı sonucu çıkıyor yine buradan değilmi ama?
kızlar ben acilen yemeğe girişmeliyim yoksa valla aç kalacak millet hadi öptüm hepinizi güzeller
merhabamerhabalar kızlar
canım benim hafif hafif kıpırtılar hissediyorum o da birkaç gündür teyzesi.ben yine geldimmm
akşama yemekli misafirim var laptopu mutfağa taşıdım hem yemek yapıp hem müzik dinleyip hemde sizlere bakarım arada dedim iyi yapmışmıyım ?
ay ay kolay gele oğlan anasıcokacimcoook
sağol canım sizin haberiniz yokmu ayol bu sene oğlan senesiymiş öyle dedi komşular
oğlan senesi belli
ben ararlık annelerimiz için çoğu erkek demiştim ve biryerlere çizmiştim ama nereye hatırlamıyoruuuuuuuuum
amin canım güzel dileklerin için teşekkür ederim 3lü test normal çıkarsa çok çok çok rahatlayacağım ben ikili testi yaptırmamıştım çünkü şimdi pişmanım çok stres yaptım bunun tarihi gelene kadar allah herkesin evladına sağlık versin
kız valla bende aynı şekilde kasımda doğacak diye düşünüyorum hatta sorana kasım sonu diyorum
şu liste nerde yaaa arkadaşlar artık cinsiyetleri de yazıp yeniden düzenlesek ben listeyi başlattım ama sonra bir arkadaş devam ettirmişti ben pek giremediğim için kaçırıyor da olabilirim cinsiyete göre tekrar düzenlendimi ?
ayyy valla tek benim sanıyordum demekki herkes kasımda doğuracağını düşünüyormuş hadi bakalım kızlar kim ne zaman doğum yapacak bi de normali var sezaryanı var bunun ona göre de doğum tarihleri değişiyor düşündükçe beni bir korku basıyor ki sormayın:1ninca:
ellerine sağlık şekerim teşekkür ederiz herşeyin doğal olanı sağlıklı sonucu çıkıyor yine buradan değilmi ama?
bidanem meralim nasılsın kuzum? kızın nasıl hareket ediyormu?
kızlar ben acilen yemeğe girişmeliyim yoksa valla aç kalacak millet hadi öptüm hepinizi güzeller
aslında hergun sızınleyım
yanı yazmasamda okuyorum sürekli
bugun ıtıbarıyle 14.haftamdayım
çok iyi yapmışsın menüde neler var biz de gelelim mi delikafadulden bu kadar hamile kadının yemeğe geldiğini düşünebiliyor musunuz millet delikafadulden
iyi düşün iyi olsun arkadaşım tertemiz çıkacak inşallah hepimizin tüm testleri ne kadar az stress o kadar sağlıklı bebek
her şeyin en sağlıklısı en doğalı da... katkısız neredeyse hiçbir şey kalmadı ki :sm_confused:
kolay gelsinnnnnnn cokacimcoook
hadi bilen varsa şu tabloyu yapalım cinsiyetler için
nehir kıs nerelerdesinhadi bilen varsa şu tabloyu yapalım cinsiyetler için
bende verdiiiiiiiiiiim:teselli:Anamm puan almisim :)
bilsem ben çoktan yapardım tablo valla
sizlerde şimdilik yapabilen biri çıkana kadar benım gibi adınızın yanına cinsiyeti yazınkı tablo yapacak arkadasa kolaylık olsun tek tek bize cinsiyet sormasın
bilsem ben çoktan yapardım tablo valla
sizlerde şimdilik yapabilen biri çıkana kadar benım gibi adınızın yanına cinsiyeti yazınkı tablo yapacak arkadasa kolaylık olsun tek tek bize cinsiyet sormasın
,Oh be hamile burcunun resmini de ekledim :)
,
burcu maşallah göbişine ve bebişine :)
saçına dip boyası yaptırmışsın dimi ben çok kararsız kaldım ya çok kötu çıktı şuan
merhaba
oh be nihayet bir selam kaptık senden canım benimkaydirigubbakcemile5
evet bizi izliyorsun biliyorumsengözlerimebaksanab
bebiş nasıl
burcu bana puan vermemişin ki gri kutucuk göndermişin sen yaaaaaa kötü müyüm ben mafoldumben
hadi iyi akşamlar :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?