2009 Aralık Anneleri

beyın gelişimi bu haftalarda hızlanıyormuş ve cevız çok iyiymiş ama kabuklu cevız alıp gunde 2 3 tane kırıp yıyecegız arkadaslar ben gecen gun bim den aldım hemende kırılıyor çokta tazeymış filenın içinde satılıyor sızde alın bu saatlerde açlığıda bastırıyor bilginize

Illa kabuklu mu lazimmis ben hamile oldugumu ogrendigimden beri atiyorum gunde 2-3 tane agzima ama kabuksuz olanlardan aldim marketten .

Illa kabuklu mu lazimmis ben hamile oldugumu ogrendigimden beri atiyorum gunde 2-3 tane agzima ama kabuksuz olanlardan aldim marketten .

bana öyle dedi görumcem çunku kabugundan çıkınca hemen tuketmek lazımmış
beklemiş oluyormuş öburleri banada mantıklı geldi sende kbukluya dön canım istersen

evet cevız cok faydalı hergun yemek lazım
ama ben pek sevmıyorum onun yerıne fındık yıyorum
oda yarar sanırım:icecream:

Ben bu yemek konusunu bu hafta konusicam doktorumla cok kafama takiliyor . Kahvalti iste geciyor bi turlu . Oglenleri burda ne cikarsa ki yemeklerimiz kotu oldugu icin disardan soyluyoruz mecburen . Aksamlari da et balik tavuk o tarz seyleri yiyorum . Tabi arada sebzede . Gunde yarim kilo sut iciyorum . Ceviz badem filan yiyorum bi de gunde 2 meyva . Ama arada aciktigimda tost filan gibi seyler yiyorum mecburen . Daha ne yapsam bilmiyorum ama takiliyor aklima .

ya kızlar birşey sorucam sizinde göğsünüzü sıktığınızda süt gelmeye başladımı benim sıktığımda ıslanıyor göğüs uçlarım

çalışanlar daha çok kilo alıyor aslında evde daha sağlıklı besleniyosun ama burda fazla alternatifin olmuyo. benimde hep kaygılarım bu yana. sanki bebeğimi sağlıklı besleyemiyormuşum gibi geliyor

valla canım ben biraz meraklıyımdır o yüzden denedim ve geldi bir de uçları bayağı bir karardı

bendede yok ama bır arkadasım 6 aylık hamıleyken sütü gelmıstı
doktoru normal demıstı dogurdu ve acaıp sütü oldu
belkı senınde cok sütün olacagına ısarettırsüprizzzzz

bendede yok ama bır arkadasım 6 aylık hamıleyken sütü gelmıstı
doktoru normal demıstı dogurdu ve acaıp sütü oldu
belkı senınde cok sütün olacagına ısarettırsüprizzzzz

ay inşallahhhhhhh çünkü kızımda sütüm çok azdı bari bunda çok olur inşallah ikizleri doyurmak kolay olmayacak :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…