göguslerı büyüyenin kızı olurmus derler zaten
dogru demekki:teytey:
beyın gelişimi bu haftalarda hızlanıyormuş ve cevız çok iyiymiş ama kabuklu cevız alıp gunde 2 3 tane kırıp yıyecegız arkadaslar ben gecen gun bim den aldım hemende kırılıyor çokta tazeymış filenın içinde satılıyor sızde alın bu saatlerde açlığıda bastırıyor bilginize
Bir de ye eksiyi cikar ayseyi . O da dogru . Limonun suyunu sıkıp ictigim oluyor :)
Illa kabuklu mu lazimmis ben hamile oldugumu ogrendigimden beri atiyorum gunde 2-3 tane agzima ama kabuksuz olanlardan aldim marketten .
beyın gelişimi bu haftalarda hızlanıyormuş ve cevız çok iyiymiş ama kabuklu cevız alıp gunde 2 3 tane kırıp yıyecegız arkadaslar ben gecen gun bim den aldım hemende kırılıyor çokta tazeymış filenın içinde satılıyor sızde alın bu saatlerde açlığıda bastırıyor bilginize
ya kızlar birşey sorucam sizinde göğsünüzü sıktığınızda süt gelmeye başladımı benim sıktığımda ıslanıyor göğüs uçlarım
kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz inşallah öptum hepinizi
Ben bu yemek konusunu bu hafta konusicam doktorumla cok kafama takiliyor . Kahvalti iste geciyor bi turlu . Oglenleri burda ne cikarsa ki yemeklerimiz kotu oldugu icin disardan soyluyoruz mecburen . Aksamlari da et balik tavuk o tarz seyleri yiyorum . Tabi arada sebzede . Gunde yarim kilo sut iciyorum . Ceviz badem filan yiyorum bi de gunde 2 meyva . Ama arada aciktigimda tost filan gibi seyler yiyorum mecburen . Daha ne yapsam bilmiyorum ama takiliyor aklima .
Bende yok daha ama sıkmak hic aklima gelmedi yalan yok :) Dener soylerim
valla canım ben biraz meraklıyımdır o yüzden denedim ve geldi bir de uçları bayağı bir karardı
benim gelmiyor süt ama gelmesi normalmiş korkma
bendede yok ama bır arkadasım 6 aylık hamıleyken sütü gelmıstı
doktoru normal demıstı dogurdu ve acaıp sütü oldu
belkı senınde cok sütün olacagına ısarettırsüprizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?