2009 Aralık Anneleri

gerçekten burcu yeni mi yaptırdın benimde çok fena yaa napcam bilmiyorummm.kuaförümle konuştum bitkisel organikle alakası yok nasıl açcaz saçı diyo içinde kimyasal var diyor ((

arkadaşlar ben çıkıyorum gerçi hoş pek muhabbetede katılamıyorum ama welimden geldiğince okumaya çalışıyorum .işte biraz zor oluyor yoğunuz bu aralar. bu arada bence bende kasım sonu doğum yapacakmışım gibi geliyor.sata göre 3 aralık ama sanrım kasım sonu doğacak benim gibi aralık başı olan annelerin bebişleriiii..

Bir kiz anasi daha :) Cogaliyoruz yavas yavas

bilsem ben çoktan yapardım tablo valla
sizlerde şimdilik yapabilen biri çıkana kadar benım gibi adınızın yanına cinsiyeti yazınkı tablo yapacak arkadasa kolaylık olsun tek tek bize cinsiyet sormasın

pelincim kızının adı bile belli ha benim ne cinsiyet bell nede isim belli maşallah maşallah.neeyse cinsiyetini öğrendiğimde artık isim konusunda yardımcı oluruz birbirimizeee....

liste mevzusunda yarına kadar bir gelişme olmazsa ben eski listeyi yeniden düzenleyebilirim arkadaşlar canınız sağolsun yani güzellerrrr
ayy yemeğin birini fırına verdim nihayet salatayla pilav kaldı geriye menüyü sormuş biri söylesem canınız çeker diye korkuyorum ama herkesin imkanı vardır yapar yada alır dimi zaten çok birşey de yapmadım
içli köfte-köri soslu tavuk-pilav -salata-ayran
sıcak diye çorba yapmadım yapsammı ki ?
ayyy hadi gelin hep beraber yiyelim hanımlar hayali bile güzel vallaaaa ne muhabbet ederiz yüzyüze akıllara zarar yanii
iyi akşamlar herkeseee ben çıktım byeeee

gerçekten burcu yeni mi yaptırdın benimde çok fena yaa napcam bilmiyorummm.kuaförümle konuştum bitkisel organikle alakası yok nasıl açcaz saçı diyo içinde kimyasal var diyor ((

Yok hic yaptirmadim en son bayramda yaptirmistim . Diplerim cok cikti aslinda o acidan fazla belli olmuyo da yarilandi resmen. Ama yine yaptirmicam dogumdan 15-20 gun once yaptirmayi dusunuyorum.

şu köri soslu tavuğuda hep merak etmişimdir valla yarın yaz bari tarifinide yapıyım cnmm

pelincim kızının adı bile belli ha benim ne cinsiyet bell nede isim belli maşallah maşallah.neeyse cinsiyetini öğrendiğimde artık isim konusunda yardımcı oluruz birbirimizeee....

darısı basına fatma canım sen hele bir ögren cinsiyeti isimde bulunur ben hamıle kalmadan önce kız ve erkek ismi hazırlamıştım eşimle

Bi de benim goguslerin de masaallahi oldu resmen . Tamam normalde de kucuk degildi ama daha ne kadar kocaman olabilir merak ediyorum -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…