opuyorumnanaktanutandım bak sımdı bıraz
ıyı teyzesı allahıma cok şükür:Saruboceq:
ama annesi manyakklmaz:
hala korkularım hat safhada hep yıne kaybedecegım korkusu benı mahvedıyor
sızı okuyorum ama aranıza katılmıyorum
cok sukur sızler hepınız cok ıyısın cok sevınıyorum
az bulanan kızlar kıymettezemuszemus
bende kız annesi olucam ınssalkisalkisalkis
cınsıyetlere cok takıldık sanırım bu hafta:lepi:
bilsem ben çoktan yapardım tablo valla
sizlerde şimdilik yapabilen biri çıkana kadar benım gibi adınızın yanına cinsiyeti yazınkı tablo yapacak arkadasa kolaylık olsun tek tek bize cinsiyet sormasın
gerçekten burcu yeni mi yaptırdın benimde çok fena yaa napcam bilmiyorummm.kuaförümle konuştum bitkisel organikle alakası yok nasıl açcaz saçı diyo içinde kimyasal var diyor((
liste mevzusunda yarına kadar bir gelişme olmazsa ben eski listeyi yeniden düzenleyebilirim arkadaşlar canınız sağolsun yani güzellerrrr
ayy yemeğin birini fırına verdim nihayet salatayla pilav kaldı geriye menüyü sormuş biri söylesem canınız çeker diye korkuyorum ama herkesin imkanı vardır yapar yada alır dimi zaten çok birşey de yapmadım
içli köfte-köri soslu tavuk-pilav -salata-ayran
sıcak diye çorba yapmadım yapsammı ki ?
ayyy hadi gelin hep beraber yiyelim hanımlar hayali bile güzel vallaaaa ne muhabbet ederiz yüzyüze akıllara zarar yanii
iyi akşamlar herkeseee ben çıktım byeeee
Bir kiz anasi daha :) Cogaliyoruz yavas yavas
burcu senin göbiş kocaman maşallah
bende bi sorunmu var acaba CADIARZU
pelincim kızının adı bile belli ha benim ne cinsiyet bell nede isim belli maşallah maşallah.neeyse cinsiyetini öğrendiğimde artık isim konusunda yardımcı oluruz birbirimizeee....
Valla benim gobis cok cikti. Aslinda simdiye kadar toplamda 2 kg yakin aldim abarti da degil ama doktor biraz odem var dedi . Sanirim biraz ondan sisligim var .
Biz Baharla buyuk gobisli olcaz anlasilan :)
Bi de benim goguslerin de masaallahi oldu resmen . Tamam normalde de kucuk degildi ama daha ne kadar kocaman olabilir merak ediyorum -tatlicadiarzu-
2 kilo mu ay ben nerelere gideyım 4 kılo aldım 4
Bi de benim goguslerin de masaallahi oldu resmen . Tamam normalde de kucuk degildi ama daha ne kadar kocaman olabilir merak ediyorum -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?