kızlar ben çıkıyorum herkese ii akşamlar mucukkkk
kızlar ben çıkıyorum herkese ii akşamlar mucukkkk
ay inşallahhhhhhh çünkü kızımda sütüm çok azdı bari bunda çok olur inşallah ikizleri doyurmak kolay olmayacak :CüvCüv:
çalışanlar daha çok kilo alıyor aslında evde daha sağlıklı besleniyosun ama burda fazla alternatifin olmuyo. benimde hep kaygılarım bu yana. sanki bebeğimi sağlıklı besleyemiyormuşum gibi geliyor
Ben bu yemek konusunu bu hafta konusicam doktorumla cok kafama takiliyor . Kahvalti iste geciyor bi turlu . Oglenleri burda ne cikarsa ki yemeklerimiz kotu oldugu icin disardan soyluyoruz mecburen . Aksamlari da et balik tavuk o tarz seyleri yiyorum . Tabi arada sebzede . Gunde yarim kilo sut iciyorum . Ceviz badem filan yiyorum bi de gunde 2 meyva . Ama arada aciktigimda tost filan gibi seyler yiyorum mecburen . Daha ne yapsam bilmiyorum ama takiliyor aklima .
merhaba sende yedikçe yiyosun maşaallah:)
Arkadaşım benim doktorum (çapanın prof u) dediki normal diyet yap.günde 2 bardak sütü geçirme en fazla 3 dilim ekmek ye. haftada 2 gün et ve balık ızgara, diger günler sebze ye dedi. sabah aç karnına 3 tane tam ceviz ve meyve sınırsız degil az miktarda aralarda küçük yogurtlar yada meyve ye dedi.bebek beslenmez dedim sen merak etme bunları ye tosun gibi olur dedi.
Ben geçen gebeliğimde çok kilo almıştım. 3 aylıkken 5 kilo falan almıştım. şimdi 1 kilo aldım almadım.Fazla kilo alışı vücutta ödem olmasına, tansiyona çok büyük etken oluyor. zaten kilomuzu da ileriki aylarda bol bolllll alıcaz.
Boşver o kadar yediğini düşünme bizim bebişler allahın izniyle büyürler....
ay inşallahhhhhhh çünkü kızımda sütüm çok azdı bari bunda çok olur inşallah ikizleri doyurmak kolay olmayacak :CüvCüv:
Kızlar ben bugün doktora gittim Tansiyonumla ilgili bilmeyenler vardır belki ben geçen sene 28 haftalıkken bebeğimi kaybetmiştim. Ve şimdi hamile kalınca her ay düzenli kontrole gidiyorum. Orada beklerken bir çok hamilelikte tansiyonu çıkmış bayanla tanıştım.Biliyosun tansiyon gebelikte sinsice ilerliyor.
Aman kızlar tuzdan, çok şekerli şeylerden, hamur işlerinden kaçıyoruz.Mümkün oldugunca hafif şeyler yemeye çalışalım. Benden söylemesi........:)
Heepimize yüce allah saglıklı gebelikler nasip etsin...
hamilelikte tansiyon normalden farklı oluyomuş zaten ama aralığını bilmiyorum ben artık merdiven inip çıkarken nefes nefese kalıyorum kalbimin hızlı çalıştığını farkettirecek kadar.geçen gün bi dedeyle beraber apartmanda merdiven çıkıyoruz dedecik nefes nefese kaldı bende onla beraber utancımdan nefesimi belli etmemeye çalışıyorum karında yokki bak hamileyim ondan diyeyim.adam ne biçim gençsin derdi diye utandım :)
esra sende kılo aldım çok dıyordun bastan göbiş çıkmdımı yınede
bu arada senın birdahakı kontrolun ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?