2009 Aralık Anneleri

cokacimcoookkıslaaaaaaaaaar
bizimde karnımız çok acıktı. hemen gidip kızımla yemeğimizi yiyeylim.cokacimcoook

Kizlar bisey sorcam . Ben kizima ait bir defter tutmak istiyorum hem arada yaziyim cevremdekilere veriyim onlarda yazsin gibi. Ultrason goruntulerini koyiiim filan . Var mi boyle bisey yapaniniz.

ben defter tutuyorum doktor kontolunden sonra yazıyorum genelde bi de önemli olayları babasına yazdırıyorum bazen.diğer bilgileride yazıyorum kilo cetveli yaptım her hafta kaçıncı kilodayım doktor kontrollerine hangi tarihlerde gittim gibi. bu arada hep hareketleri hissediyo hissetmiyo arasıydım bu sabah gerçek hareketi hissettim anlık bişeydi ama süperdi mesela öyle seyleride yazıyorum.ultrason görüntülerini taratıyorum bide her hafta karnımı çekiyorum

pelin hamile pantolonu nasıl bişi aldın kızlar sizde aldınızmı hamiş pantolonu benım bugun 14+2 ama göbek çıktı herhalde hamile pantolonu almaya başlamam gerekecek de

kızlar biz geldikk bugün iki tane ihalem var o yüzden pek katılamıyorum aranıza
nasılsınız doyurdunuzmu ufaklıkları

selam kızlar tekrardan bizde bebişimle yemeğimizi yedik geldik.bende günlük yazacağım artık nezamnadır hep yazacağım demiştim kaldı şimdi başlayacağım artıkkk

pelin hamile pantolonu nasıl bişi aldın kızlar sizde aldınızmı hamiş pantolonu benım bugun 14+2 ama göbek çıktı herhalde hamile pantolonu almaya başlamam gerekecek de
nefican
ben 1 tane aldım, 2 tane de diktirdim güzelim.
birkaç haftadır ara ara giyiyorum. çok rahat edersin hemen al bence.

afiyet olsun burcu

bizde miniğimle karnımızı doyurduk, yürüyüşümüzü yaptık teyzeleriopuyorumnanaktan:CüvCüv:

kızlar biz geldikk bugün iki tane ihalem var o yüzden pek katılamıyorum aranıza
nasılsınız doyurdunuzmu ufaklıkları
ara ara uğra şeker
valla şiştik şiştik sonrada yürüdük
selam kızlar tekrardan bizde bebişimle yemeğimizi yedik geldik.bende günlük yazacağım artık nezamnadır hep yazacağım demiştim kaldı şimdi başlayacağım artıkkk
fatmacım afiyet olsun

maşallah maşallah hava çok sıcak buralarda herhalde oradlarda daha ii yksa burda bu havada bırak yürüyüş yapmayı 2 dk dışarıda duramıyorsun

almayanlara tavsiye ederim çok rahat ben siyah kumaş dar paça aldım ama kot begendım bedenı yoktu haftaya gelecekmiş haftayada onu alacagım göbek bölumu lastık kumaştan yanlarında lastik var delikli dügmeden buyutup kuçultebiliyorsun cnm

Isyerinin yemekleri cok sorunlu . Mecburen ac kalkiyoruz aksamustu yine atistiriyoruz mecburen. Bende sokak canlarimi doyurdum ustune bi de . Bi kahve istedi canim yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…