Olur tabi :) Netten satisi yada modelleri gosteren yer olsa size gonderiiim dicem ama kargo ile .
Aklinizda olsun diye soyledim . Tekstilin icinde oldugumdan beri verilen paraya kiyamiyorum cidden . Biz bazi markalarin uretimini yapiyoruz cunku ondan biliyorum :) Bisey olursa haberlesiriz yine bu konuda .
hem gezme hem alışveriş bahaneyle görüşmüşte oluruz işte :teytey:
kızlar dünden beri hiç durmayan geçmeyen mide yanmam var. benim gibiolan varmı çaresini bilen. rennie gaviscon şurup verdi ama doğal bişey varsa ii olur ilaç içmek istemiyorum
Aslinda ben gecenlerde gezmeye gelcektim Eskisehire. Hem arkadaslari goreyim dedi hemde degisiklik olsun ozledim ben eskisehiri :)
Bu arada benim de sanki biraz sancim var bugun .
[/QUOT
Benimde sancılarım oluyo son 1 haftadır cnm.Araştırdım biraz bu haftalarda yine olabilirmiş böyle ağrılar.
kızlar dünden beri hiç durmayan geçmeyen mide yanmam var. benim gibiolan varmı çaresini bilen. rennie gaviscon şurup verdi ama doğal bişey varsa ii olur ilaç içmek istemiyorum
Aslinda ben gecenlerde gezmeye gelcektim Eskisehire. Hem arkadaslari goreyim dedi hemde degisiklik olsun ozledim ben eskisehiri :)
26eser26 sanaydı bu soru cnm :))
Gaviscon'u ben de cok kullandim . Ben bulantidan maalesef yemek borumu yirtmisim . Bigun isteden geldim banyoya kostum zaten sonrasi kabustu direk kan kustum ama oyle boyle degil . Esimin suratini hic unutmuyorum :1shok:. Hemen acile gittik . Hamilelerde cok gorulurmus cunku ben cok ogururudum ac karnina . Gaviscon'u kullandim uzun sure mecburen .
afedersın baska yerdeydım ben mıne ınana gıdıyorum sızler
kıyamam ya nasıl kötü olmuşsundur çok büyük geçmiş olsun nasılsın şimdi.?
Gavisconun şurubu var evde akşam dayanamadım az bişey içtim. yediklerimede dikkat ediyorum ama iğrenç bişey yanma
meral ramazan bayırlıya gidiyor anadoluda bende orda abdurrahman akçaya gidiyordum bıraktım onvak da sebahattin akyıla gidiyorum şimdi. mine inandan memnunmusun cnm
ben dırek maden suyu ıcıyorum ve ecıyo hem maden suyu bebegede zararlı deılmıs ıc sende bende hıc hap kullanmıyorum rennı zararlı deıl dıyolar ama ıcmıyorum kızlar sız kac haftalıksınız anltsanıza
soledıgın dr ları duydum ama gıtmedım hıc evet ben mıne ınandan memnunum gebelıgın normal yollamı oldu tedavımı gorudn
Gaviscon'u ben de cok kullandim . Ben bulantidan maalesef yemek borumu yirtmisim . Bigun isteden geldim banyoya kostum zaten sonrasi kabustu direk kan kustum ama oyle boyle degil . Esimin suratini hic unutmuyorum :1shok:. Hemen acile gittik . Hamilelerde cok gorulurmus cunku ben cok ogururudum ac karnina . Gaviscon'u kullandim uzun sure mecburen .
[/QUOT
Benimde sancılarım oluyo son 1 haftadır cnm.Araştırdım biraz bu haftalarda yine olabilirmiş böyle ağrılar.
Rahim sancisi gibi ama degil mi . Sanki genisliyor da aciyor gibi . Gerci genisliyo ama iste :) Laf benimki de delikafadulden
sen neden bıraktın canım dr unu memnun kalmadınmı ben tedavımıde mıne hanım yaptı cok memnununm sımdılık sende de bole oynamalar oldumu oluyomu benım muaynanesınde ultrasonda bebegıme 14 haftalık dedı mesala ama gectıgım pazartesı gıttım 13 haftalık dedı bole 1 hafta oynama olur dıyolar olemı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?