2009 Aralık Anneleri

kızlar dünden beri hiç durmayan geçmeyen mide yanmam var. benim gibiolan varmı çaresini bilen. rennie gaviscon şurup verdi ama doğal bişey varsa ii olur ilaç içmek istemiyorum

kızlar dünden beri hiç durmayan geçmeyen mide yanmam var. benim gibiolan varmı çaresini bilen. rennie gaviscon şurup verdi ama doğal bişey varsa ii olur ilaç içmek istemiyorum

nane çayı iyi geliyordu bana aslında ama hamilelikte pek önermiyorlar. Gaviscon çok hafif bir ilaç ben şurubunu içiyordum çok iyi geliyo.Gerçi hamilelik dönemimde hiç ihtiyacım olmadı şimdiye kadar ama doktorun önerdiyse iç bence sorun olmaz.

Gaviscon'u ben de cok kullandim . Ben bulantidan maalesef yemek borumu yirtmisim . Bigun isteden geldim banyoya kostum zaten sonrasi kabustu direk kan kustum ama oyle boyle degil . Esimin suratini hic unutmuyorum :1shok:. Hemen acile gittik . Hamilelerde cok gorulurmus cunku ben cok ogururudum ac karnina . Gaviscon'u kullandim uzun sure mecburen .

kıyamam ya nasıl kötü olmuşsundur çok büyük geçmiş olsun nasılsın şimdi.?
Gavisconun şurubu var evde akşam dayanamadım az bişey içtim. yediklerimede dikkat ediyorum ama iğrenç bişey yanma

ben dırek maden suyu ıcıyorum ve ecıyo hem maden suyu bebegede zararlı deılmıs ıc sende bende hıc hap kullanmıyorum rennı zararlı deıl dıyolar ama ıcmıyorum kızlar sız kac haftalıksınız anltsanıza

kıyamam ya nasıl kötü olmuşsundur çok büyük geçmiş olsun nasılsın şimdi.?
Gavisconun şurubu var evde akşam dayanamadım az bişey içtim. yediklerimede dikkat ediyorum ama iğrenç bişey yanma

Simdi sorun yok ama o donem doktor tutcaksin kendi kusmayacaksin dedi . Gaviscon ve antibiyotik filan verdi . Cunku yirtilmadan dolayi enfeksiyon olmus . Kusma olmasin diye uyuyorum butun gun aman ne gunlerdi .

sen neden bıraktın canım dr unu memnun kalmadınmı ben tedavımıde mıne hanım yaptı cok memnununm sımdılık sende de bole oynamalar oldumu oluyomu benım muaynanesınde ultrasonda bebegıme 14 haftalık dedı mesala ama gectıgım pazartesı gıttım 13 haftalık dedı bole 1 hafta oynama olur dıyolar olemı

Çok geçmiş olsun canım ya. şimdi iyi misin peki?

oynama ile ilgilil bişey duymadım valla.
benim takibime göre gidiyo dr da. 15+6 yım bugün. önceki dr um ilgisizdi. anlaşamadık.testlerimi eksik yapmış falan falan. şimdi çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…