2009 Aralık Anneleri

:jeyyar:
selam eser
evet canım eskısehırlıyım varmı aranızda baska eskısehırlı olan yada yasayan
ben ben
canım inşallah öğrenirsin.
senin ilki neydi?

mcetin1-meral var
bide ben.
sen kaç haftalık hamilesinnn anlaat bakem kısaca arkdaşım tanıyalım hemşerim seni
eveeeeeeeeeet bende eskişehirliyim

burcu bizde gelelim meralle oraya olmaz mı?
eee ne zaman yolculuk?
Olur tabi :) Netten satisi yada modelleri gosteren yer olsa size gonderiiim dicem ama kargo ile .
yaaa evet aslında online alışverişte yapılabilse keşke değilmi?
kızlar dünden beri hiç durmayan geçmeyen mide yanmam var. benim gibiolan varmı çaresini bilen. rennie gaviscon şurup verdi ama doğal bişey varsa ii olur ilaç içmek istemiyorum
mide yanmaları normal ama baharcım.
acaba nane limon nasıl olurki:uhm:

Aslinda ben gecenlerde gezmeye gelcektim Eskisehire. Hem arkadaslari goreyim dedi hemde degisiklik olsun ozledim ben eskisehiri :)
Bu arada benim de sanki biraz sancim var bugun .
burcu sen esk. biliyorsun hıııııııııı
yoksa buradamı okudun sen:jeyyar:

beklerim cnm gelde meral sen ben gezeriz
valla gel burcu
afedersın baska yerdeydım ben mıne ınana gıdıyorum sızler

nerdesin sen kısımlülülülülülü

slm canım asılsın ben yenı katıldım aranıza

ohhh iyiymiş yaaa. bizim burda 70-80 valla. başkda alcak yer yok zaten topu topu 2 yer var mecburen alıyoruz olan meralle bana oluyor
valla öyle kıslar
bizim buralarda hamiş kıyafetleri epey pahalı çeşit desen eh işte

burcu bizde gelelim meralle oraya olmaz mı?
hadi gidelim bahar
meral ramazan bayırlıya gidiyor anadoluda bende orda abdurrahman akçaya gidiyordum bıraktım onvak da sebahattin akyıla gidiyorum şimdi. mine inandan memnunmusun cnm
mine hanımı duymuştum bende.
bir arkadşım ona gidiyordu
geç döllenme olmasın sakın

kızlar temızlık yapıyorum arda kacıp kacıp gelıyorum pc basna ondan kopukluk oluyor kusura bakmayın esk lıler nerelerde otturuyorsunuz

canım benim ilk çocuğum kız tabi bir de oğlum olsun isterim ama en önemlisi hayırlı ve sağlıklı olsunda rabbim hangisini nasip etmişse odur :ecrin_bebek:

canım hoşgeldin aramıza
demek sen tedavi ile hamile kaldın cnm.
ben ramazan bayırlıya gidiyorum ve çoooooooooooook menunum

canııııııııııım sen yarı eskişehirli sayılırsın

evet tedavıyle oldu sende normal yolla kaldın galıba cok bekledık bebısımı ınsallh hayırlısıyla kucagımada alırım bende sakarya caddesıne oturuyorum endıleeım var sızde de oluyormu ya dr dusuk rıskın var dedıgınden berı resmen dınlıyorum her vc ye gttıgımde bakıyorum sankı adet olCkmısım gıbı cok kızıyorum kendıme sızlere cok soru soruyorum ama kusra bakmayın valla panık ıcındeyım esım cok kızıyor olmıcak bısı aklına getırıp durma dıye hıssetmelımıyım dahamı cok hıssetmelımıyım dıye aklıma dusuyo ama normalmıs bole hıssetmm burdan orendım yazdıklarınızdan turkbayragi

BİLGE nerdeki işleri çok galibaaa....
SEÇİL de bu aralar bizi sallıyooo ....
bilge ara ara uğruyorda seçil hepden yok oldu gitti gelinler arasında:gitme:

canım benim ilk çocuğum kız tabi bir de oğlum olsun isterim ama en önemlisi hayırlı ve sağlıklı olsunda rabbim hangisini nasip etmişse odur :ecrin_bebek:
rabbim gönlüne göre sağlıklı bebek nasip etsin canım arkadaşım

evet normal yolla ve kazara hamile kaldımsırnaşık şey
ama iyiki olmuş iyiki hamiş olmuşum diyorum.
çok yıpratma kendini canım. herşey olur herşey yaşanır. moral önemli. karnındaki minik yavruyuda üzme annesi daha fazla.
rabbime bol bol dua et. bizim dualrımzda seninle unutma bunu hemşerim.
temizliğe kaptırıpta yorma kendini.
bırak kalsın işler canımç.lmaz:

kızlar ben cıkıyorum esım gececk pc ye sonr gene grsrz tanıstıgıma memnun oldum hepınızle
hadi bakalım iyi bak kendine.
görüşürüz.

bugun çok sıcakkk istanbul insanın hiçbirşey yapası gelmiyor siz ne alemdesiniz
pelin bol bol su içmeye devam değilmiCADIARZU

ben bugün incecik elbise giydim terlik falan serinim :)))

oh oh ne güzel
benim vucut direncim düşük bugün kıslar. ara ara üşüyorum desem:kedi:
ama gece yandım yandım
ne sıcakladım anlatamam. erinmesem kalkıp ılık bir duş alacaktım.
söylemesi ayıp iç çamaşırlarımla yattım ve üzerime pikemi dahi örtmedimkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…