Çok geçmiş olsun canım ya. şimdi iyi misin peki?
oynama ile ilgilil bişey duymadım valla.
benim takibime göre gidiyo dr da. 15+6 yım bugün. önceki dr um ilgisizdi. anlaşamadık.testlerimi eksik yapmış falan falan. şimdi çok memnunum
e n son aet tarıhın neydı canım ya sen ılk ne zamn hangı haftada net hıssetmeye basladın bebegını
selam eserkızlar slm ben burayı yenı gordum aralık annelerını bende aralık annesıyım cok ıyı oldu sızı buldugum ben klomen ovıtrelle tedaısı gormustum ve son ıgnemde hamıle kaldım bundan 2 yıl once bı dusuk yapmıstım hamılelıgınız nasıl gıdıyor benım sımdıye kadar hıc bulantım hıc asermem olmadı cok rahat bı gebelık gecırıyoum ınsallh sonuna kadar bole olur taramalarınız oldumu ben gectıgımız pazartesı hastanedeydım tarama ıcın cagırdı dr um ama 16 haftada yapıcam dedı sımdı 13 haftadayız ultrasondan baktı ıcerde bı kanaman var dıkkat et dusuk rıskın var dedı bıde bebısımn cınsıyetını soledı erkekk mıs ona pek sevınemedım bıle dusuk rıskın var eyınce ıcerde bı kan haavuzu olusmus benımle aynı seyı yasayan varmı kızlar cok korkuyorum rabbım sonuna erdırsın ınsallh bu zamana kadar hıc bı tehlıkem yoktu.bu arada karnınız cıktımı kasıntılarınız varmı benım karnım hafıf cıktı ve delı gıbı kasınıyor sızler krem yada badem yagı falan kullanmaya basladınızmı neler yapıyosunuz azık alatsanıza super bısı dımı hamıle olmak hım bıde bebegınızı nasıl hıssedıyounuz ıcınızde gazmıs gıbı falanmı tam anlamıyla hıssedılmıyor dımı hala yada hısseden varmı ne zamn harektlerı netlesecekkı ay ne cok soru sordum ama suan benle aynı ayda hamıs hıc yakınım yok hıssettıklerım normalmı dıye soruyorum kızlar
ben benevet canım eskısehırlıyım varmı aranızda baska eskısehırlı olan yada yasayan
canım inşallah öğrenirsin.bende iyiyim canım ne güzel hepiniz cinsiyetlerini öğrenmişsiniz ben de iki gün önce gittim kontrole biri erkek dedi ama tam emin değilim dedi bakalım haftaya yine gidicem bu sefer kesin belli olur inşallah gerçi önemli olan sağlıklı olsunlarda yeter :Saruboceq:
eveeeeeeeeeet bende eskişehirliyimmcetin1-meral var
bide ben.
sen kaç haftalık hamilesinnn anlaat bakem kısaca arkdaşım tanıyalım hemşerim seni
eee ne zaman yolculuk?burcu bizde gelelim meralle oraya olmaz mı?
yaaa evet aslında online alışverişte yapılabilse keşke değilmi?Olur tabi :) Netten satisi yada modelleri gosteren yer olsa size gonderiiim dicem ama kargo ile .
mide yanmaları normal ama baharcım.kızlar dünden beri hiç durmayan geçmeyen mide yanmam var. benim gibiolan varmı çaresini bilen. rennie gaviscon şurup verdi ama doğal bişey varsa ii olur ilaç içmek istemiyorum
burcu sen esk. biliyorsun hıııııııııı
Aslinda ben gecenlerde gezmeye gelcektim Eskisehire. Hem arkadaslari goreyim dedi hemde degisiklik olsun ozledim ben eskisehiri :)
Bu arada benim de sanki biraz sancim var bugun .
valla gel burcubeklerim cnm gelde meral sen ben gezeriz
afedersın baska yerdeydım ben mıne ınana gıdıyorum sızler
:jeyyar:
selam eser
ben ben
canım inşallah öğrenirsin.
senin ilki neydi?
eveeeeeeeeeet bende eskişehirliyim
eee ne zaman yolculuk?
yaaa evet aslında online alışverişte yapılabilse keşke değilmi?
mide yanmaları normal ama baharcım.
acaba nane limon nasıl olurki:uhm:
yoksa buradamı okudun sen:jeyyar:
valla gel burcu
nerdesin sen kısımlülülülülülü
valla gel burcu
valla öyle kıslarohhh iyiymiş yaaa. bizim burda 70-80 valla. başkda alcak yer yok zaten topu topu 2 yer var mecburen alıyoruz olan meralle bana oluyor
hadi gidelim baharburcu bizde gelelim meralle oraya olmaz mı?
mine hanımı duymuştum bende.meral ramazan bayırlıya gidiyor anadoluda bende orda abdurrahman akçaya gidiyordum bıraktım onvak da sebahattin akyıla gidiyorum şimdi. mine inandan memnunmusun cnm
geç döllenme olmasın sakınsen neden bıraktın canım dr unu memnun kalmadınmı ben tedavımıde mıne hanım yaptı cok memnununm sımdılık sende de bole oynamalar oldumu oluyomu benım muaynanesınde ultrasonda bebegıme 14 haftalık dedı mesala ama gectıgım pazartesı gıttım 13 haftalık dedı bole 1 hafta oynama olur dıyolar olemı
canım hoşgeldin aramızaslm canım asılsın ben yenı katıldım aranıza
Hi hi ordan mezunum ben :) Odun pazarinda kaliyordum . Ah ahhh
kızlar temızlık yapıyorum arda kacıp kacıp gelıyorum pc basna ondan kopukluk oluyor kusura bakmayın esk lıler nerelerde otturuyorsunuz
selam eser
ben ben
canım inşallah öğrenirsin.
senin ilki neydi?
eveeeeeeeeeet bende eskişehirliyim
eee ne zaman yolculuk?
yaaa evet aslında online alışverişte yapılabilse keşke değilmi?
mide yanmaları normal ama baharcım.
acaba nane limon nasıl olurki:uhm:
valla gel burcu
nerdesin sen kısımlülülülülülü
canım hoşgeldin aramıza
demek sen tedavi ile hamile kaldın cnm.
ben ramazan bayırlıya gidiyorum ve çoooooooooooook menunum
canııııııııııım sen yarı eskişehirli sayılırsın
bilge ara ara uğruyorda seçil hepden yok oldu gitti gelinler arasında:gitme:BİLGE nerdeki işleri çok galibaaa....
SEÇİL de bu aralar bizi sallıyooo ....
rabbim gönlüne göre sağlıklı bebek nasip etsin canım arkadaşımcanım benim ilk çocuğum kız tabi bir de oğlum olsun isterim ama en önemlisi hayırlı ve sağlıklı olsunda rabbim hangisini nasip etmişse odur :ecrin_bebek:
evet tedavıyle oldu sende normal yolla kaldın galıba cok bekledık bebısımı ınsallh hayırlısıyla kucagımada alırım bende sakarya caddesıne oturuyorum endıleeım var sızde de oluyormu ya dr dusuk rıskın var dedıgınden berı resmen dınlıyorum her vc ye gttıgımde bakıyorum sankı adet olCkmısım gıbı cok kızıyorum kendıme sızlere cok soru soruyorum ama kusra bakmayın valla panık ıcındeyım esım cok kızıyor olmıcak bısı aklına getırıp durma dıye hıssetmelımıyım dahamı cok hıssetmelımıyım dıye aklıma dusuyo ama normalmıs bole hıssetmm burdan orendım yazdıklarınızdan turkbayragi
hadi bakalım iyi bak kendine.kızlar ben cıkıyorum esım gececk pc ye sonr gene grsrz tanıstıgıma memnun oldum hepınızle
pelin bol bol su içmeye devam değilmiCADIARZUbugun çok sıcakkk istanbul insanın hiçbirşey yapası gelmiyor siz ne alemdesiniz
ben bugün incecik elbise giydim terlik falan serinim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?