hayırlı cumalar aralık anneleri........
hoşgeldin burcu iyice doyurdunmu karnını bakayım cokacimcoook
Pelincim sen nerden aldın o pantolonu bende öyle bir kot istiyorum. Hem göbişler büyüdüğündede olur herhalde öle bişey
fatmacım burada fena değildi ama açık arazi olunca hafif esintiyle yürüdük birkaç arkadaşmaşallah maşallah hava çok sıcak buralarda herhalde oradlarda daha ii yksa burda bu havada bırak yürüyüş yapmayı 2 dk dışarıda duramıyorsun
mersiiiiiii canımsaolasın meralcim sizede afiyeti olsun
hayırlı cumalar aralık anneleri........
seçen hamile giyim den aldım üsküdardan 96 ytl di bir parça alana 2.parça 1 ytl di ben tek o pantolonu aldım 60 ytl ye verdiler ewt göbek buyusede giyiliyor kotu çok guzeldı normal dar kesım kot bak istersen onada sen ist.neresındeydın şubeleri var
Beşiktaş'tayım bende Üsküdarda yakın gidebilirim orayada
ewt 1 motorla geçersin ama bak beşiktaşta da varmış adresi
buyuk beşiktş çarşısı kat:3 no.118/1 tel 02122590076
aaa süpermiş valla bakarım hemen
çok sağol canım
Yarin kontrolum var benim . Heyecan yapiyo insan . Kizimi gorcem hihoyyytUclu test filan yaparim demedi ama yapcakmi acaba ?
ben geldimmmmmmmmm huuuuuuuuuuuuuuuuu kızlarrr naparsınız bakemm
ay ne guzel ne şanslısın benım daha çok var görmeme
pazartesi resmini koysana bebişin ne kadar buyudugune bakmış olayım ben çok merak edyrm kızımı
hoşgeldin bahar kımsenın sesı çıkmıyor yemek sonrası mayışma sanırım
Yarin kontrolum var benim . Heyecan yapiyo insan . Kizimi gorcem hihoyyytUclu test filan yaparim demedi ama yapcakmi acaba ?
pelin hamile pantolonu nasıl bişi aldın kızlar sizde aldınızmı hamiş pantolonu benım bugun 14+2 ama göbek çıktı herhalde hamile pantolonu almaya başlamam gerekecek de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?