2009 Aralık Anneleri

Pelincim sen nerden aldın o pantolonu bende öyle bir kot istiyorum. Hem göbişler büyüdüğündede olur herhalde öle bişey

Pelincim sen nerden aldın o pantolonu bende öyle bir kot istiyorum. Hem göbişler büyüdüğündede olur herhalde öle bişey

seçen hamile giyim den aldım üsküdardan 96 ytl di bir parça alana 2.parça 1 ytl di ben tek o pantolonu aldım 60 ytl ye verdiler ewt göbek buyusede giyiliyor kotu çok guzeldı normal dar kesım kot bak istersen onada sen ist.neresındeydın şubeleri var

hayırlı cumalar anneler şevket yılmaz dabursada doğum yapanları görelim 1.beeeeeeeen RABBıM izin verirse

maşallah maşallah hava çok sıcak buralarda herhalde oradlarda daha ii yksa burda bu havada bırak yürüyüş yapmayı 2 dk dışarıda duramıyorsun
fatmacım burada fena değildi ama açık arazi olunca hafif esintiyle yürüdük birkaç arkadaş
saolasın meralcim sizede afiyeti olsun
mersiiiiiii canım
hayırlı cumalar aralık anneleri........

hayırlı cumalaaaaaaaaaaar
ziyaretçisin sanırım, yolun nereden düştü bizim topiğesositososito

Beşiktaş'tayım bende Üsküdarda yakın gidebilirim orayada

Yarin kontrolum var benim . Heyecan yapiyo insan . Kizimi gorcem hihoyyytUclu test filan yaparim demedi ama yapcakmi acaba ?

pelin hamile pantolonu nasıl bişi aldın kızlar sizde aldınızmı hamiş pantolonu benım bugun 14+2 ama göbek çıktı herhalde hamile pantolonu almaya başlamam gerekecek de

bugün bi arkadaşım hamile pantolonunu bana verdi bende pantolana bakarak bunu kasımda falan giyerim herhalde dedim eve geldim deneyeyim dedim allahım cuk oturdu:))) ah ah 36 beden nerdesiiinn.ama acaip rahat ve sık oluyolar şiddetlen tavsiye ederim ben pahalı oluyolar diye almıyodum arkadaş getirince ilaç gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…