2009 Aralık Anneleri

kıızzzlaaaaaaaar ben geldiim =)))) kaydirigubbakcemile5

haftasonu tek tek okuyacağım. kaçırdığım önemli bişi var mı?

bu aradaaa kızlar sıkı durun, cinsiyetimizi söylüyorum

kııızzzzz =)))))))))))))))))) kaydirigubbakcemile3

3lü taramam için kan verdim salı günü hayırlısıyla haberlerini alıcam kızımın =))))

yaa erkek demezler herhalde bi daha di mi? dr. kesin dedi ama =)) çoook sevinçliyiz , eşim kız istiyordu, Allah biliyo ben de kız istiyordum, eli ayağı düzgün sağlıklı olsunlar da inşallahhh!!

hee bi de bi anormallik yok dedi ölçümlerde.. kan testini bekliyoruz şimdilik..

sizler nasılsınız yavrugilleriimm??? Şeniz

selam kızlar bende inş. aralık annesi olucam
ara sıra sizleri takip ediyorum ama sürekli giremiyorum çalıştığım için
14 haftalık olduk inş. bebeğimin cinsiyetide belli oldu kızım olacak inş.

Hayirlisi olsun Zeynepcim :) Allah saglikla zamaninda kucagina almak nasip etsin.

Canım demek kızın olacak, çok sevindim, kan testin de iyi çıkar inşallah.

Ayyy ayyy yesinler kızını gözünaydın cnmmm. Testlerde ii çıkarrr merak etme. benim oğlumda ii artık annesine tepkiler veriyorr bernacımm. Var mı sende hareket

bernaaaaaaaaaaaa bernaaaaaaaaaaaa kuzum hoşgeldinnn nassın bakemmm iyimisin nerlerdesin? tek tek alayım cevapları

bahaaar bahaaarrr =))) hoşbulduk!!! iyiyim kuzum saolll=) diyarbakırdayım..

dün öğrendik işte. üniversiteye gittik. doçent baktı adam gibi biri baktı sonunda bebşime!!! çok mutluyum kııı kızım oluyo benim de...

benim güzel kızıma kimler talip bakayım =))) :lepi:

hoşgeldin cnmö sen geldin biz gidiyoruz.çok sevindim adına ya ben üçlü teste salı günü gideceğim 16+5 olacağım normal zamanı dimi geç kalmış değilim.kafama takıldı bugün hep keşke bugün gitseydim diyeee

biz meralle sözü attık senin kızına talip olayım ben hemen :))))))))

ohooooo hanım hanım bu ne biçim annelik şimdiden kızı yamamaya çalışıyosunuz. kız evi naz evi derler ama.nerdeeeeeee lülülülülülü

selam kızlar bende inş. aralık annesi olucam
ara sıra sizleri takip ediyorum ama sürekli giremiyorum çalıştığım için
14 haftalık olduk inş. bebeğimin cinsiyetide belli oldu kızım olacak inş.
zeynep hoşgeldin aramıza
rabbim kucağına almayıda nasip etsin
ne bileyim ya karnım abıçak gibi saplandı kasığıma falan uzanınca geçti.

üşüttünmü acaba
öğleden sonra bir ara benimde sağ kasıkta bir ağrı girdi saniyelik ama
inan bacağımı kastı
normaldri olur böyle şeyler deyip geçiştiriyorum işte.

sen pazartesi kaçta gideceksin doktora?

Canım demek kızın olacak, çok sevindim, kan testin de iyi çıkar inşallah.

canıııımm amin!! heimiz iyi sonuçlar alalım inşallahh!!!! =))) saol canım opuyorumnanaktan
Ayyy ayyy yesinler kızını gözünaydın cnmmm. Testlerde ii çıkarrr merak etme. benim oğlumda ii artık annesine tepkiler veriyorr bernacımm. Var mı sende hareket

teşekkürlerimi bir borç bilirim yavru kuzum.. Şeniz dr. da iyi dedi zaten sağlığı için. çok da beklemeden sonuçları verecekler şükür!!! yaa erkekler daha önce hareketleniyormuş.. hissettin yani öyle mi yaa? ayyy bak heyycan yaptım be yafrum=) ben de hissetmek istiiyoooommmm :CüvCüv:

17:30 da randevumm cnmmm

berncım sen,n güzel kızına talip çok olur bu topikte annemizde güzel çünkü salı günü nşallh bende öğreneceğim cinsiyetimi eğer erkekse şimdiden talibimmmmmm

yok yok 16-17-18. haftalarda canım. geç kalmış değilsin merak etme. bu aralar gitmeye bak ama yerimseniben teşekkürlerimi sunuyorum =))))) darısı senin başına.. kaydirigubbakcemile5
aaa neler olmuş ben yokkene,neden ki? merali kıskandım valla=))) benim yavrucuma da tali olsunlar dedim :kedi: :jeyyar:
ohooooo hanım hanım bu ne biçim annelik şimdiden kızı yamamaya çalışıyosunuz. kız evi naz evi derler ama.nerdeeeeeee lülülülülülü
hehehe pis anne ben =)) laelaelaelaelaeşaka şaka vermem kızımı kimselere.. :lepi:

canooom beni de gör bana da selam verr =))) Şeniz

bir kere acayip hissettim inanırmısın büyüklüğnü bile hissettim hareketinden ama bi daha olmadı. anne bu sana yeter dedi galiba :)))) aman ilerde zaten gece uykudan bile uyandırcaklar :dance:

bernaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canıııııııııııııııııııııııııııııııııııım
gözünüz aydın
demek sende kız annesi olacaksın hııııııııııııı
canım inan çok sevindim. sağlıklı olması ve herşeyin yolunda gitmesi süper
allahım nazarlardan saklasın sizi

darası herkezin başına canım benim.

berna canikom seni yarı yolda bırakır demedi deme
anlayışsız bir kayınvalide bahar
sor neden attı sözükaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…