2009 Aralık Anneleri

17:30 da randevumm cnmmm
aa baharcımm, hadi bakalım dualarım seninle canım!!!!
berncım sen,n güzel kızına talip çok olur bu topikte annemizde güzel çünkü salı günü nşallh bende öğreneceğim cinsiyetimi eğer erkekse şimdiden talibimmmmmm

ayyy=))) merci boku :sm_cool: :roflol: sağlıklı olsun önce canım benim :Saruboceq: :teytey:

berna canım ya senin mutluluğun hepimizin mutluluğu oldu.
eşine selamlarımı ilet. onunda gözü aydın.
kıs babası olucak kim bilir nasıl değişik duygular içindedir

hepinizi tek tek sıkıca öpüyorumm :))) bebeklerinize kendinize ii bakınnn .... ii tatiller bolca uyuyun dinleninnnn tamam mı ? pazartesi hepinizi dinç görmek istiyorum...
byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bir kere acayip hissettim inanırmısın büyüklüğnü bile hissettim hareketinden ama bi daha olmadı. anne bu sana yeter dedi galiba :)))) aman ilerde zaten gece uykudan bile uyandırcaklar :dance:
ayyy çok istiyorum o zamanlar gelsin diye.. çok offlucaz geceleri kimse aksini savunmasın ama bir an önce kucağımda hissetmek istiyorum yavrucumu, bu arada tekmeler atıyodu yaa off çok güzeldiii =)))
canıııımmmm gördüm bebişimi valla =)) gerçi ek detaylı göremedim dr. az çevirdi monitörü kaydettik ordan az buçuk izleebildim. cd götürdük adam he flash'a kaydetmiş onu bilmiyormuş. bi dahaki sefere flash götürü alıcam görüntülerini. 1 ay oldu yaa. göreyim doya doya de mi=)))

baharla noldu nazarlar değmiş size.. hangi kara kedi girdi aranıza?

hepinizi tek tek sıkıca öpüyorumm :))) bebeklerinize kendinize ii bakınnn .... ii tatiller bolca uyuyun dinleninnnn tamam mı ? pazartesi hepinizi dinç görmek istiyorum...
byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
iyi tatilleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
sende dinç gel emi baharcım
öpüldün canikom
kızlar size doyum olmaz, ben çıkıyorum, mesai bitti kaydirigubbakcemile2

hepinize iyi tatiller, öpücükler, sevgiler Şeniz

iyi tatilleeeeeeeeeeeer denizcim
öpüyorum muck muck

meral eşim yanımda ilk defa burayı benimle takip ediyo =))) onun da selamı varmış bak =)))
baharcım çıkan arkadaşlar hepinizi öüyorum kendinize ii bakın!!!!

valla meral kız istiyordu çok, iyi oldu onun için =)

canlarım ben de çıkıyorum. bu yaz böyle arada giricem artık. hepinizii çooooooooooook öpüyorum!

seçile de selam söyleyin benden. bi de deyin ki berna temmuzda orda kısmetse bi aksilik olmazsa inaşşaaaahhhh!!!!!!!

muckaaaa hepiniziiii, Şeniz

Adios!!!

aman baharıııı boşver sen. nasıl olsa sitedende çıktı:jeyyar:
sen beni anlamıyorsun yazdıkalrımdan farklı şeyler çıkarıyorsun diye bozdu dünürlüğü
çocukların arasına girdi
ama bitti artık
gelip kızım için özür dilesede yok. söz ağızdan birkere çıkar değilmi ama.
babasıda kıyamıyor kızına, vermem diyordu, iyi oldu iyi:roflol:

aleyküm selam canım
kız babasııııııııııııııııı
ay kıyamazlar bizimkiler kızlarına:1no2:

canlarım benim. sizsiz geçecek koca 2 gün var. ve ben sizleri çooooooooook özliycem:gitme:
kendinize ne olur çoooooooook iyi bakın ve önümüzdeki haftaya bomba gibi başlayın inşallah.
hepinizi tek tek öpüyor ve kucaklıyorum.
sevgiyle kalın, hoşça kalınopuyorumnanaktan

yaaa meral Allah sizi =))))) sevenleri ayırmayın kız... girmeyin çocukların arasına =)) :roflol:

valla ben çok özledim sizi meral... =) Allah kavuştursun bacım =)) iice dinlenesin öpüyorum, eşine de selamlar unutma bu kez =)))) mucukkkk

Merhaba arkadaşlarr.Hepiniz iyisinizdir inş.Ben iyiyim.2gündür giremedim nete kayınvalidem ve görümcem vardı.Dün aldık 2li testin sonucunu herşey çok güzel hiç bir sorun yok dedi dr. çok şükürzemuszemus:Saruboceq:
Bebekimi göstermedi dr. zaten ben o dr.a 2li test için gitmiştim sadece daha da gelmem buraya dedim bendenaniknanik

Yaa o kadar merak ediyorum ki bebeğin cinsiyetini aklımda sürekli o var desem yeridir.ayh daha 3hafta beklemem gerek 3lü için dr.a gitmeyi.Sanırım dayanamıcam 1hafta sonra dayanırım dr.un kapısına.Cinsiyet öğrenmesemde görmek istiyorum bebeğimi sürekli acaba iyimim büyüyomu ay bunları düşünmekten mi bilmiyorum 2-3 gündür çok uyku sorunu çekiyorum uyuyamıyorum bi türlü:sm_confused:

gör gör sen bebişini .. 2liye çok sevindim gözün aydınn canımm!!! görmeyince sarıyorsun böyle işte =)))

Niye bana artık kimse cevap yazmıyo kimse sevmiyo mu beni istemiyo musunuz ağlarım valla haa mafoldumben
Ben artık küstüm oynamıyorum:dilcikar:

gör gör sen bebişini .. 2liye çok sevindim gözün aydınn canımm!!! görmeyince sarıyorsun böyle işte =)))

Ayy evet canım sardım hem de çok fazla.Dr.a da kızdım kendisi özledikçe gelin ben size gösteririm demişti.Gitmişken görmek istedim çok meşgulüm dedi.Sİnir oldum.
Oyy maşallah kızın geliyor haa çok sevindim canımhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…