berncım sen,n güzel kızına talip çok olur bu topikte annemizde güzel çünkü salı günü nşallh bende öğreneceğim cinsiyetimi eğer erkekse şimdiden talibimmmmmm
aa baharcımm, hadi bakalım dualarım seninle canım!!!!17:30 da randevumm cnmmm
berncım sen,n güzel kızına talip çok olur bu topikte annemizde güzel çünkü salı günü nşallh bende öğreneceğim cinsiyetimi eğer erkekse şimdiden talibimmmmmm
Fatmaya bak sen kaleyi içten fethediyo :)
ayyy çok istiyorum o zamanlar gelsin diye.. çok offlucaz geceleri kimse aksini savunmasın ama bir an önce kucağımda hissetmek istiyorum yavrucumu, bu arada tekmeler atıyodu yaa off çok güzeldiii =)))bir kere acayip hissettim inanırmısın büyüklüğnü bile hissettim hareketinden ama bi daha olmadı. anne bu sana yeter dedi galiba :)))) aman ilerde zaten gece uykudan bile uyandırcaklar :dance:
bernaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canıııııııııııııııııııııııııııııııııııım
gözünüz aydın
demek sende kız annesi olacaksın hııııııııııııı
canım inan çok sevindim. sağlıklı olması ve herşeyin yolunda gitmesi süper
allahım nazarlardan saklasın sizi
darası herkezin başına canım benim.
berna canikom seni yarı yolda bırakır demedi deme
anlayışsız bir kayınvalide bahar
sor neden attı sözükaydirigubbakcemile
iyi tatilleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerhepinizi tek tek sıkıca öpüyorumm :))) bebeklerinize kendinize ii bakınnn .... ii tatiller bolca uyuyun dinleninnnn tamam mı ? pazartesi hepinizi dinç görmek istiyorum...
byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızlar size doyum olmaz, ben çıkıyorum, mesai bitti kaydirigubbakcemile2
hepinize iyi tatiller, öpücükler, sevgiler Şeniz
ayyy çok istiyorum o zamanlar gelsin diye.. çok offlucaz geceleri kimse aksini savunmasın ama bir an önce kucağımda hissetmek istiyorum yavrucumu, bu arada tekmeler atıyodu yaa off çok güzeldiii =)))
oy oy görünce hemen kucağına almak geliyor insanın değilmi
rabbim o günleri göstersin hepimize
canıııımmmm gördüm bebişimi valla =)) gerçi ek detaylı göremedim dr. az çevirdi monitörü kaydettik ordan az buçuk izleebildim. cd götürdük adam he flash'a kaydetmiş onu bilmiyormuş. bi dahaki sefere flash götürü alıcam görüntülerini. 1 ay oldu yaa. göreyim doya doya de mi=)))
ay ay yesinler onu minik kızım benim yaaaaaaa
benim rapunzelime arkadaş geliyor amanında amanın
baharla noldu nazarlar değmiş size.. hangi kara kedi girdi aranıza?
aleyküm selam canımmeral eşim yanımda ilk defa burayı benimle takip ediyo =))) onun da selamı varmış bak =)))
baharcım çıkan arkadaşlar hepinizi öüyorum kendinize ii bakın!!!!
valla meral kız istiyordu çok, iyi oldu onun için =)
canlarım ben de çıkıyorum. bu yaz böyle arada giricem artık. hepinizii çooooooooooook öpüyorum!
seçile de selam söyleyin benden. bi de deyin ki berna temmuzda orda kısmetse bi aksilik olmazsa inaşşaaaahhhh!!!!!!!
muckaaaa hepiniziiii, Şeniz
seçile selamını iletiriz bitanem
sende kendine iyi baaaaaaaaaaaaaaak
kocaman öpüyorum:1hug:
Adios!!!
gör gör sen bebişini .. 2liye çok sevindim gözün aydınn canımm!!! görmeyince sarıyorsun böyle işte =)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?