Kizlar ya kabizlik problemi devam eden var mi ?
Su icmeyi de hic sevmiyorum ya mecburen iciyorum iste kafamçokkarıştı
canım dilimi ısırayım hiç kabızlığım olmadı.
hamile kalmadan önce kabızlık sorunum vardı ama şimdi çok düzenli maşallah
fms cnmm özelde normal çıkmış çok şükür sen hiç merak etme içini ferah tut cnmm
az bi limon damlat şekersiz limonata gibi iç veya aroma verecek bir şey bul içine... su bu dönemde en önemli konulardan biri biliyosunlmaz: suya nane dalı koysan işe yarar mı acaba :1rolleyes:
bu durumda ikili testi temiz çıkanlarda böyle bir kist görülse de sıkıntı olasılığı düşük diyebilir miyiz acaba :uhm:
Anladım canım. Peki ayrıntılı ultrasonu doktorun kendisi mi yapacak? Bence en iyisi doktorunla tekrar konuş onunla konuşmadan erteletme derim.
7 Erkek 3 kız oldukhihoyyyt
canım gün kurusu kayısı işini görürBenimde basinda yoktu simdi ufak ufak basladi nedense [/FONT]
Bilgecim en buyuk sorunum bu . İcemiyorum . İctikce midem bulaniyor . Eskiden beri boyleydi. Su an zorluyorum kendimi sadece kizim icin iciyorum resmen. . Ne yapicam bilmiyorum canim ama dediklerini de yapayim
Bilgecim en buyuk sorunum bu . İcemiyorum . İctikce midem bulaniyor . Eskiden beri boyleydi. Su an zorluyorum kendimi sadece kizim icin iciyorum resmen. . Ne yapicam bilmiyorum canim ama dediklerini de yapayim
nehir guzel olmuş liste eline sağlık, açık ve net... ne kadar listede olmasak daama onemlı olan başkalarını bılmek, kendımızı zaten bılıoruz şakkıdı
Benim de sol taraf
sol taraftakıler kızdır derler, bu hipotez doğru çıktı mı ki acaba burcuCADIARZU, senınkı bellımıydı?
Canım bilgilerini yaz hemen ekleyeyim kusura bakma.Zaten düzeltme yapacam bir kaçtane.7 kızı 6 saymışım mesela:kedi:
hemen çürüteyim :jeyyar: benimki solda ve büyük ihtimalle erkek şakkıdı
Arkadaşlar ben cuma günü kontrole gittiğimde bebeğin beyninde milimetrik kist gördü doktor. Beni perinatoloji bölümüne sevk etti. Bugün Cerrahpaşa'da bakıldı tekrar beynin iki yanında milimetrik iki adet kist var. Bunlara koroid pleksus kisti deniliyormuş. Tabii bu haliyle çok korkutucu görünüyor ilk anda ama doktorumla konuştukça ve araştırdıkça bunların öyle korkutucu kistler olmadığını yüz hamilelikten bir ya da ikisinde görülebileceğini eğer başka bir anomaliyle birlikte izlenmiyorsa tıbben anlamlı olmadıklarını öğrendim. Bunları öğrenene kadar geçen zamanı ama gelin de bana sorun. Hafta sonu okumadığım perinatoloji dergisi kalmadı internetten.
Bugün uzun uzun incelendi tekrar bütün organlarının gelişimine falan bakıldı, her şey normal gözüküyor.
1 Temmuza ayrıntılı ultrason için gün verdiler. O zaman daha iyi anlaşılır durum ama benim içim rahatladı bayağı kadınlar kulübünde de çok araştırdım bu şekilde olup sağ sağlim doğum yapan bir sürü kişi var hemen hepsi de kaybolmuş zaten 26. hafta gibi.
Ben de cinsiyetini falan çok merak ediyordum cumaya kadar ama bu haberi alınca doktora hiç sormadım bile anladım ki en önemlisi sağlığıymış. Bugün doktorumuzun söylediğine göre oğluşumuz olacakmış.
Bu arada ayrıntılı ultrason için 18-23 hafta arasını öneriyorlar. Yalnız kalbin bütün yapılarının en iyi şekilde incelenebilmesi için 22-23. haftalar en uygunmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?