2009 Aralık Anneleri

Su icmeyi de hic sevmiyorum ya mecburen iciyorum iste kafamçokkarıştı

az bi limon damlat şekersiz limonata gibi iç veya aroma verecek bir şey bul içine... su bu dönemde en önemli konulardan biri biliyosun lmaz: suya nane dalı koysan işe yarar mı acaba :1rolleyes:

az bi limon damlat şekersiz limonata gibi iç veya aroma verecek bir şey bul içine... su bu dönemde en önemli konulardan biri biliyosun lmaz: suya nane dalı koysan işe yarar mı acaba :1rolleyes:

Bilgecim en buyuk sorunum bu . İcemiyorum . İctikce midem bulaniyor . Eskiden beri boyleydi. Su an zorluyorum kendimi sadece kizim icin iciyorum resmen. . Ne yapicam bilmiyorum canim ama dediklerini de yapayim

bu durumda ikili testi temiz çıkanlarda böyle bir kist görülse de sıkıntı olasılığı düşük diyebilir miyiz acaba :uhm:

Sadece ikili test değil tabii saydığım diğer bulgularında olmaması durumunda sıkıntı olasılığı düşükmüş. Ama hem bu kist hem de bir başka anormal durum varsa o zaman kromozom analizi istenebiliyor.

Anladım canım. Peki ayrıntılı ultrasonu doktorun kendisi mi yapacak? Bence en iyisi doktorunla tekrar konuş onunla konuşmadan erteletme derim.

onunla konuşacağım zaten öle erteletelerim.kendi değil başka bir uzman varmış o çekiyormuş ayrıntılı ultrsonu

Benimde basinda yoktu simdi ufak ufak basladi nedense [/FONT]
canım gün kurusu kayısı işini görür
birde bol bol su iç
beslenmede dikakt etmen gerekiyor tabiki ama genelde hamişlerde kabızlık sorunu hep vardır

Bilgecim en buyuk sorunum bu . İcemiyorum . İctikce midem bulaniyor . Eskiden beri boyleydi. Su an zorluyorum kendimi sadece kizim icin iciyorum resmen. . Ne yapicam bilmiyorum canim ama dediklerini de yapayim

burcu canım
bir parça limon at suyunun içine yada bardağına için güzel oluyor. hem yaz ayı rahat tüketebilirisikaydirigubbakcemile5n.

işte en basit çözümü tadını değiştirmek yerimseniben bir dal taze nane rakıya koyunca süper bir ferahlık ve tat verir mesela :içelim: suyla da denemek lazım :jeyyar: hatta kesin sonuç almak için naneyi bir iki yerinden kırıp çatal veya kaşıkla hafifçe bastırıp aromayı vermeye de zorlayabilirsin cokacimcoook

yazın en sıcak günlerinde iyi olabiler aslında ben de deniycemmmmmm

nehir guzel olmuş liste eline sağlık, açık ve net... ne kadar listede olmasak da ama onemlı olan başkalarını bılmek, kendımızı zaten bılıoruzşakkıdı

Canım bilgilerini yaz hemen ekleyeyim kusura bakma.Zaten düzeltme yapacam bir kaçtane.7 kızı 6 saymışım mesela:kedi:

Canım bilgilerini yaz hemen ekleyeyim kusura bakma.Zaten düzeltme yapacam bir kaçtane.7 kızı 6 saymışım mesela:kedi:

nehirciğim canım bn cinsiyet oğrenmeyı beklıordum Allahın izniyle.. yahu bi ultrason neyim ele geçırsem hemen yatıvercemmm baktırıvercemmmm aşırı merak edıorummmmm :sinifsinif: ( sat: 7 mart, tahmini doum 12 aralık)

hemen çürüteyim :jeyyar: benimki solda ve büyük ihtimalle erkek şakkıdı

kaydirigubbakcemile3 hiohiho yasaşın çürüyor o tahminler tek tek... ama cidden yazı turada bıle %50 şans var.. yani ne desen nerdeyse doğru tahmin çıkar bu işte inanmayrum uşağum daa :umursamaz:

çok utandım işte şimdi:kedi: cinsiyet die yırtınırken, neler oluyor. Peluse geçmiş olsun cnm sana. Sen büyüksün Allahım sağlık sıhhat ver hepsine de bize de...

Canım aynen ben de yırtınıyordum cinsiyet diye. Ultrasona yatar yatmaz ilk iş yaşıyor mu diye soruyordum sonra da hemen cinsiyeti.
Ama bugün iyi olduğunu öğrenince hemen sordum yine cinsiyeti kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…