2009 Aralık Anneleri

pelusa arkadaşım geçmiş olsun Rabbim bidaha bu şekilde sıkıntı yaşatmasın size ve cümlemize.Cümlemize Rabbim pıtırcıklarımızı sağlıkla sıhhatle kucaklamak nasip etsin inşallah

Arkadaşlar çoklu alıntı yapamadım çok teşekkürler iyi dilekleriniz için. Allahım kimseyi korkutmasın. Yavrusuyla sınamasın.

fms canım senin ikili testte risk ne kadardı? Belki bu sebeple mi acaba erken çağırdı doktorun.
Belki 22. haftadan sonra da kalp için ayrı ultrason ister.

yok cnm onla ilgisi yok .çünkü ben ensekalınlığını devlet hastansinde ölçtürmüştüm oda çok hasassa ölçüm ya 2,5 mm di .kan değerleri normaldi ama ultrasona göre riskliydi. ondan kaynalıdı risk daha sonra özlede tekrar ölçtürdüm normal çıktııı yok yani şükür bişey .yani özeldeki doktorumm riskli çıktığını bilmiyorduayrıntılıyıda isteyen o .acaba konuup ertelesemmi 22. haftaya

canııııııııııııım
ilk anda okurken yüreğim ağzıma geldi vallahi
çok şükür ciddi bir sorun yok gibi
rabbim bebeğini sana bağışlasın
aman moralini sakın bozma arkadaşım.

dualarımız senin ve yavrun için.
öpüyorum kocamanopuyorumnanaktan

Eve giderken alayim eskiden yoktu yeni cikti ya . :gitme:

ayrıyeten kavun, haşlanmış mısır, taze kayısı da üzerine su içtiğinde bağırsakları yumuşatır
ama abartmamak lazım çünkü kabız kadar ishali de sevmiyor drlar yerimseniben

Anladım canım. Peki ayrıntılı ultrasonu doktorun kendisi mi yapacak? Bence en iyisi doktorunla tekrar konuş onunla konuşmadan erteletme derim.

Vallaha benim de ilk duyduğum anda yüreğim ağzıma gelmişti ama yok yahu bir şeyi yok benim oğluşun şimdi içim rahat. Çünkü bu kistler trizomi 18 gibi çok ağır bir anomali varlığında da gözlenebiliyormuş ama o anomali de bir sürü problemde oluyormuş ayrıca. Rahim içi gelişme geriliği, bacakların içe dönük olması, amniyon sıvısının fazla olması, ense kalınlığının fazla çıkması, ikili ve üçlü ultrasonun riskli çıkması gibi ben de bunların hiçbiri yok o yüzden de kistler klinik olarak önem taşımıyormuş.

Yok su icmiyorum haklisin :) Du iceyim bari .

genel olarak da içebildiğin kadar sıcak (harbi sıcak ama yani oda sıcaklığı değil) içersen bağırsakları çalıştırıyor başka bir rivayete göre vücuttaki yağları da parçalıyormuş ama o kısmı şu an pek de önemli değil laelaelaelaelae

Su icmeyi de hic sevmiyorum ya mecburen iciyorum iste kafamçokkarıştı

bu durumda ikili testi temiz çıkanlarda böyle bir kist görülse de sıkıntı olasılığı düşük diyebilir miyiz acaba :uhm:

kızlarrr bende güzel haberlerle geldim ense kalınlığımız 1,4 çıktı şükürler olsun kan sonucumda haftaya opuyorumnanaktan bebişiimmm kıpır kıpırrrrr allahın mucizesiii

kızlaaaaar aklınızda olsun doktorunuz belki kontrol ediyordur ama genede rahim ağzı yetmezliği ile ilgli rahim durumunuzu sorun canlarımm nolur nolmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…