• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

selam kıslar nasılsınızzz ben 4 ocak annesi olacağım inşallah ama içimden hep meleğim aralıkta gelcek gibime geliyorr :)))))

meral fatma öznur ne yapıyosunuz sesınız çıkmıyor

ne güzel bi soru oldu bu a.s ama bak şimdi çalışıyoruz diycekler mirmirmirmir

dimiii doğru diyosunn rabbim sağlıkla kavuşmamızı nasib etsin de aralık ocak önemli değil bugünlerimize şükürrrrrr

çok şükür arkadaşım :Saruboceq: öncelikle sağlıklı olsunlar elbette ama aralık - ocak okula başlama vs gibi durumlarda 1 yıl fark ettirir vallahi sırnaşık şey

Selam Kizlar

Bugun doktora gittik dusuk tehlikesi hala var ama gecen haftaki gibi degil . Bir hafta daha evde raporluyum. Bu arada aman sakin temizliginizi normal sabun ile yapmayin !
doktorlar hiç sabun önermiyorlar
duru su ile yıkanmalı temizliği o şekilde olmalıymış

kızlar ıyı geceler ben baya oldu gıremedım cunku sonunda turkıyeye tatıle geldım tatılden cok dılını anladıgım doktora kontrol oldum kafam rahatladı cok sukur saglıgı ıyı ıste 4lu testımızıde ınsallah tatılden donmeden yaptıracam sızler napıyonuz cok sık gıremedım bebısler nasıl öpuyorum sızlerı
selam canım
gözün aydın
ne güzel haberler almışsın
Bugun ilk gunaydin benden olsun..
günaydın
Kizlar isim olarak Elvin mi ? Eylul mu ? siz ne dersiniz
her ikiside güzel ama babnız ne diyor?
selam kıslar nasılsınızzz ben 4 ocak annesi olacağım inşallah ama içimden hep meleğim aralıkta gelcek gibime geliyorr :)))))
hayırlısıyla doğsunlar kuzucklarımız
bende kasım sonunda doğurumuyum bilmem vallakaydirigubbakcemile3
meral fatma öznur ne yapıyosunuz sesınız çıkmıyor
hem çalışıp hem yazılanları okumak kolaymı sanıyorsun canım benimkaydirigubbakcemile2
günaydın arkadaşlar.

günaydıııııııııııııııın

eeeeeee herhalde öyle diyeceğiz anacım
çalışıyor ne var yaniiii:olmaz:

yavrucumda ansına yardım ediyor yoksa ben bu kadar işin üstesinden nasıl gelirim tayzeleriiiiiiiiiiiiii:kedi:

hareketlerini yavaş yavaş hissetmeye başladımopuyorumnanaktan

Yazamadim icerdeydim . Babamiz fazla elvin demiyor . Konusurken eeelvin diye yaycaklar sinir olcam diyo :)
Hemen bakiyorum ozelime :)

eeeeeee herhalde öyle diyeceğiz anacım
çalışıyor ne var yaniiii:olmaz:

yavrucumda ansına yardım ediyor yoksa ben bu kadar işin üstesinden nasıl gelirim tayzeleriiiiiiiiiiiiii:kedi:

hareketlerini yavaş yavaş hissetmeye başladımopuyorumnanaktan

biz de çalışıyoruz ne var yani laelaelaelaelae:roflol: ne kızdın ki naniknanik

kbakan düşük tehlikenmi var canıım.. cuma günü bende pembe akıntı gördüm çok korktum hemen düşük ilacına başladık. ama çok şükür şimdi iyiyim. Rabbim bebeğini korusun canım senide tabii.

kbakan düşük tehlikenmi var canıım.. cuma günü bende pembe akıntı gördüm çok korktum hemen düşük ilacına başladık. ama çok şükür şimdi iyiyim. Rabbim bebeğini korusun canım senide tabii.

Enfeksiyondan kasilmam olmus 3-4 gun kaldim hastanede . Hap igne devam ediyoruz simdi. Hepsini korusun Allah.

pringles çok şukur gelmişsin türkiyeye
çok sevındım senın adına
kafndakı herşeyı sormuş rahatlamışsındır emınım
gözunaydın

Back
X