Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet suclusun dunurcum. Hastaneye yattim dusuk tehlikem oldu . Simdi de evde yatiyorum
selam kıslar nasılsınızzz ben 4 ocak annesi olacağım inşallah ama içimden hep meleğim aralıkta gelcek gibime geliyorr :)))))
selam kıslar nasılsınızzz ben 4 ocak annesi olacağım inşallah ama içimden hep meleğim aralıkta gelcek gibime geliyorr :)))))
selam hoşgeldin :CüvCüv: mümkündür olacak hepimizde kaymalar yerimseniben
meral fatma öznur ne yapıyosunuz sesınız çıkmıyor
dimiii doğru diyosunn rabbim sağlıkla kavuşmamızı nasib etsin de aralık ocak önemli değil bugünlerimize şükürrrrrr
doktorlar hiç sabun önermiyorlarSelam Kizlar
Bugun doktora gittik dusuk tehlikesi hala var ama gecen haftaki gibi degil . Bir hafta daha evde raporluyum. Bu arada aman sakin temizliginizi normal sabun ile yapmayin !
selam canımkızlar ıyı geceler ben baya oldu gıremedım cunku sonunda turkıyeye tatıle geldım tatılden cok dılını anladıgım doktora kontrol oldum kafam rahatladı cok sukur saglıgı ıyı ıste 4lu testımızıde ınsallah tatılden donmeden yaptıracam sızler napıyonuz cok sık gıremedım bebısler nasıl öpuyorum sızlerı
günaydınBugun ilk gunaydin benden olsun..
her ikiside güzel ama babnız ne diyor?Kizlar isim olarak Elvin mi ? Eylul mu ? siz ne dersiniz
hayırlısıyla doğsunlar kuzucklarımızselam kıslar nasılsınızzz ben 4 ocak annesi olacağım inşallah ama içimden hep meleğim aralıkta gelcek gibime geliyorr :)))))
hem çalışıp hem yazılanları okumak kolaymı sanıyorsun canım benimkaydirigubbakcemile2meral fatma öznur ne yapıyosunuz sesınız çıkmıyor
günaydın arkadaşlar.
günaydın arkadaşlar.
ne güzel bi soru oldu bu a.s ama bak şimdi çalışıyoruz diycekler mirmirmirmir
eeeeeee herhalde öyle diyeceğiz anacım
çalışıyor ne var yaniiiilmaz:
yavrucumda ansına yardım ediyor yoksa ben bu kadar işin üstesinden nasıl gelirim tayzeleriiiiiiiiiiiiii:kedi:
hareketlerini yavaş yavaş hissetmeye başladımopuyorumnanaktan
ne güzel bi soru oldu bu a.s ama bak şimdi çalışıyoruz diycekler mirmirmirmir
eeeeeee herhalde öyle diyeceğiz anacım
çalışıyor ne var yaniiiilmaz:
yavrucumda ansına yardım ediyor yoksa ben bu kadar işin üstesinden nasıl gelirim tayzeleriiiiiiiiiiiiii:kedi:
hareketlerini yavaş yavaş hissetmeye başladımopuyorumnanaktan
biz de çalışıyoruz ne var yani laelaelaelaelae:roflol: ne kızdın ki naniknanik
kbakan düşük tehlikenmi var canıım.. cuma günü bende pembe akıntı gördüm çok korktum hemen düşük ilacına başladık. ama çok şükür şimdi iyiyim. Rabbim bebeğini korusun canım senide tabii.
Enfeksiyondan kasilmam olmus 3-4 gun kaldim hastanede . Hap igne devam ediyoruz simdi. Hepsini korusun Allah.