• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

meral fatma öznur ne yapıyosunuz sesınız çıkmıyor

cnm bnm bir yandan çalışıyor bir yandan da okumaya çalışıyorum siz nasılsınız bklm kızlar ya benm dişim ağrıyor çok dolgum düşmüş bu aylarda dolgu yapılabiliyormöuşl diye okudum ama varmı bir bilginiz gerçi cuma doktorumada soracağım ama olmazsa iğnesiz yaptıryım diyorum aydan sonra yapılamyrmuş snrm

cnm bnm bir yandan çalışıyor bir yandan da okumaya çalışıyorum siz nasılsınız bklm kızlar ya benm dişim ağrıyor çok dolgum düşmüş bu aylarda dolgu yapılabiliyormöuşl diye okudum ama varmı bir bilginiz gerçi cuma doktorumada soracağım ama olmazsa iğnesiz yaptıryım diyorum aydan sonra yapılamyrmuş snrm

Benim doktorum film cekilmedigi surece sorun yok demisti. Hatta 20 dis operasyonu bile yapilabiliyormus. Sen yine sor doktoruna ama sakincasi yok diye biliyorum.

benimde kasımda gelecek gibi geliyor
sen gel aramıza erkek degılse buyuk ıhtımal aralık annesi olursun arkadasım

cumartesi günü ikili testimizi yaptık doktor cinsiyei söylemedi ikili de öğrenen çok arkadaşlar vardı burda ısrarla sordum ama az çok belli oluyor fakat söyleyemem bidahaki aya söylicem dedi :umursamaz: cinsiyet hiç karketmezz hayırlısı neyse o olsunn

ayyy tuh ya diş de kötu agrır
benım hıç bilgim yok sen cum sor doktoruna cnm biranönce yaptırda kurtul agrıdn

benim doktorum film cekilmedigi surece sorun yok demisti. Hatta 20 dis operasyonu bile yapilabiliyormus. Sen yine sor doktoruna ama sakincasi yok diye biliyorum.

sağolasın cnm bklm caymazsam yaptıracağım cuma günü.by cuma bnm için büyük gün üçlü test sonucum çıkıyor ayrıntılı ultrasonum var bebeğimin cinsiyeti inşallah kesinleşecek. .inşallah sağlıkla ilgili bir sorunumuzda olmazda artık heyecanlka hazırlıklara başlarız.bn daha bşey almadım.teyzes yelek hırka falan örümüş br kaç tane bir arkadaşımda pişama takımı almış okadar.çok alınacak şey var çok. Odasınada hala karara veremedim ilk 3 ay yada bahara kadar bizim odaya koyayımö diyorum yatağını çünkü çok sık emmek için kalkacak ilk aylar sonra 6 aylık gibiykrn bahar sonuda odasını ayırırım diye düşünüyorum sizler nasıl düşünüyorsunuz canlarım

cumartesi günü ikili testimizi yaptık doktor cinsiyei söylemedi ikili de öğrenen çok arkadaşlar vardı burda ısrarla sordum ama az çok belli oluyor fakat söyleyemem bidahaki aya söylicem dedi :umursamaz: cinsiyet hiç karketmezz hayırlısı neyse o olsunn

amin
nasıl olsa birdahakı kontrolde ögrneceksın cınsıyetı

geçmiş olsun bir an önce kurtulursun umarım :Saruboceq:
bu cüceler dişlerimize göz koydu belli ki benim de her diş fırçalamamda dişetlerim kanıyor kafamçokkarıştı bugün gidip extra soft dişfırçası alayım bare yasakkelime

sağolasın cnm bklm caymazsam yaptıracağım cuma günü.by cuma bnm için büyük gün üçlü test sonucum çıkıyor ayrıntılı ultrasonum var bebeğimin cinsiyeti inşallah kesinleşecek. .inşallah sağlıkla ilgili bir sorunumuzda olmazda artık heyecanlka hazırlıklara başlarız.bn daha bşey almadım.teyzes yelek hırka falan örümüş br kaç tane bir arkadaşımda pişama takımı almış okadar.çok alınacak şey var çok. Odasınada hala karara veremedim ilk 3 ay yada bahara kadar bizim odaya koyayımö diyorum yatağını çünkü çok sık emmek için kalkacak ilk aylar sonra 6 aylık gibiykrn bahar sonuda odasını ayırırım diye düşünüyorum sizler nasıl düşünüyorsunuz canlarım

bende cuma gunu ayrıntılı ultrasona girecegım ve kalp eko yapılacak
inşallah iyi sonuçlarımızı alırız o gun fatmacıgım
ben çok heveslenıyorum odasını yapmak için ayrı oda yapmak istyrm
ablamın kızının uzaktan kumandalı beşiği var onu bana verecek onda ilk 6 ay yatak odasında yatırırım geceleri gunduzleride kendı odasına geçer inşallah
ilk 6 ay zor olurmuş kalkmak odaya almak odasını ayırmamak lazımmış

ben son aya kadar hiçbir şey almamaya karar verdim ailem de aynı şekilde düşünüyor sağdan soldan gelenler olursa tamam ama biz son dakikada alacağız her şeyi sadece havalar çok soğumadan odayı boyamak gerekiyor onun dışında bir hazırlık yapmıycaz şakkıdı valla ilk günden odasında yatırmayı düşünüyorum ben çünkü 3 aylıkken zaten kalkıp işe gelicem ve ben yokken odasında uyumaya alışması daha da zor olur gibi geliyor ama biz ne düşünürsek düşünelim onlar kendi kurallarını koyuyorlar arkadaşım kaydirigubbakcemile3
kucağa alıştırmıycam diyorsun mecbur bırakıyor sallamıycam diyorsun sallamadan uyumuyor vs onun için hayırlısıyla gelsin de sonra bebeğimiz ve anne-baba olarak biz nasıl rahat edersek ona göre bir düzen tuttururuz nasılsa :asigim:

Son düzenleme:
kızlarrrr ben geldim.aralık annesi olacağım inşallah hayırlısıyla :)) nasılsınız bakalım.bu arada bebeğim büyük ihtimalle erkekmiş :)))

dünürcüm eşinle senin isimlerinizden yeni bir isim çıkmıyor mu??? madem baba Elvin'e çok istekli değil seçenek düşünmek gerekecek gibi görünüyor :1ninca:

amin kızlar.15 haftalığım şuanda.az az kıpırtı hissediyorum var mı hisseden.4 aylktan sonra tekmeler başlarmış.herkeste farklılık gösterirmiş ama.hayırlısı olsun.hepimize hayırlı hamilelikler

amin kızlar.15 haftalığım şuanda.az az kıpırtı hissediyorum var mı hisseden.4 aylktan sonra tekmeler başlarmış.herkeste farklılık gösterirmiş ama.hayırlısı olsun.hepimize hayırlı hamilelikler

aaaa benim eşimle ismimden bebeğim ismi olacak inşallah.

ben dün her zamankinden farklı bir hareket hissettim sanırım tekmeydi o ama daha çok erken esasen falan yani bence hissettim :bbo:

o isim nedir nedir???

:)) ege ve eşimin adı olucak.e=eşimin baş harfi,g=benim başharfim ,e=ege yani bebeğimizin başharfi.nasıl ?

hergün değil ben de arada hissediyorum :) çok ilginç.özellikle gece sessizken ortam daha net hissediyorum.

Back
X