2009 Aralık Anneleri

benim duyduğum annenin hamile kaldığı yaşa kadarki tüüüüm uyku eksiklerini tamamlatırmış bebek :1closedeyes: hani sonrasında kendisi uykusuz bırakacak ya yerimseniben misal 30 yaşındasın her gün aslında ortalama 7 saat uyumuş olman gerekirdi... o uyumadıklarını şimdi uyuyorsun ki bebiş için kalkman gerektiği zaman bünyede uykusuzluk olmasın mirmirmirmir
ben de mesela ilk üç ay aşırı uyudum son 2 haftadır gece 10.30u falan görüyorum :kedi::roflol: arkadaşım hamileyken hiç uyumadı mesela çünkü zaten her fırsatta horul horul uyuyan bir şahsiyetti kendisi :1rolleyes:

Canım risk biraz yüksek çıkmış evet. İkili test yaptırmış mıydın? Onda nasıldı sonuç. Üçlü testin duyarlılğı daha düşük oluyor ikiliye göre. Yanılgı payı daha yüksek.
Bunlar zaten teşhis testi değil tarama testi. Bu sonuca göre doktorunuz amniyosentez yaptırmanızı tavsiye edebilir. İnşallah güzel haberler alırsınız.

Risk biraz yüksek görünüyor. En iyisini doktorun bilir. Amniyosentez önerebilirler, hazırlıklı ol derim.

test sonuçlarında değer aralığı yok muymuş?? genelde olur yan tarafta beklenen "normal" tabir edilen sonuçlar

Sağolun kızlar cevaplarınız için.2 lü testi gerek görmedi dr.um.
testin altında gebelik normal değerlerdedir yazdığını söyledi eşim.
ama görmeden içim rahat etmiyor.

benim dr "3lü tarama testi olmayan riskleri var gibi gösterebilen bir testtir aslolan ikili testtir ama tüm bunlar sadece ve sadece ihtimal gösterir teşhis niteliği taşımaz.
hoşa gitmeyecek sonuçlar çıkarsa aklınızda bulunsun özellikle de 3lü taramada çıkan riski çok fazla sorun etmeyin" demişti a.s

İnş. bizimkide öyle bişey söyler aksini düşünemiyorummafoldumben

Sağolun kızlar cevaplarınız için.2 lü testi gerek görmedi dr.um.
testin altında gebelik normal değerlerdedir yazdığını söyledi eşim.
ama görmeden içim rahat etmiyor.

e tamam işte bak normal yazıyormuş endişelenme bebeğin iyidir
bak işte annelik böyle bi şey demek daha kucağımıza almadan bin tane endişe bin tane düşünce :sinifsinif:

İnş. bizimkide öyle bişey söyler aksini düşünemiyorummafoldumben

canım benimmm :teselli: tabii öyle söyleyecek çünkü bunlar adı üzerinde "tarama" testi yani olasılık hesabı yapıyorlar yerimseniben en kötü ihtimalle olacak şey zaten söylendi amniyosentez yapalım diyebilir doktorun öyle bir durumda da gider sıvını verirsin sonra da pırıl pırıl test sonucunu alırsın "boşuna üzülmüşüz" der keyifle oturursun aşağı :CüvCüv:a.s.

Benim oğlanınki 47000 çıkmıştı. Şu an 8 yaşında. Hiçbir sorunu da yok. O sonuçlara baktım az önce de, oradan yazdım.

sen kaç yaşındaydın o test yapıldığında? yaşa, hamile kaldığın kiloya ve diğer faktörlerine göre bireysel bir normal aralığı var çünkü
misal benim yaş grubumda (2li tarama testindeki anomalilerden biri için) kabul edilebilir değerler 1:25 ila 1:500 arasıydı

en doğru bilgiyi doktoru verecek ve hepimizin dediği gibi müjdeyle dönecek yağmurcum buraya

selam söyle teyzelerinden opuyorumnanaktan kız mıydı seninki?

o dra selam söyle merakta bırakmasın seni lmaz: ben olsam yakasına yapışırdım Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

AY SÖYLERİM CANIM YA KUSURA BAKMAYIN İŞLER ÇOK YOĞUN GEÇ KALIYORUM YAZMAYA YOK CANIM YA YARIN BELLİ OLCAK GÖSTERMİYOR BENİM SIPA NE OLDUĞUNU

kızlaaaar biz geldiik.
Hoşgeldin neriman gör bakalım bebişini ne yapıyo
Bizde c.tesi gidicez doktora pek bişey söylemiyo bizim doktorumuz 3 lü test yapılıp yapılmayacağı bile belli değil :umursamaz:

benimkide öyleydi değiştirdim canım ben dr bende yarın 3 lü test yaptıracağım bakalım

Ne güzel. Ben haftaya gideceğim ama şimdiden heyecanlıyım.

ya ben bugünü nasıl bekledim bir bilsen valla çatlayacağım akşam olsa artık

İnş.canım haberi alınca yazıcam buraya
şimdi çıkayım kendinize ve miniklere iyi bakın a.s.

selam kızlar bende yarın dörtlü test sonuçlarımı alıcam benden başka dörtlü yaptıran yok galiba bi de görebilirsek cinsiyet mevzuunu halledicez

AY SÖYLERİM CANIM YA KUSURA BAKMAYIN İŞLER ÇOK YOĞUN GEÇ KALIYORUM YAZMAYA YOK CANIM YA YARIN BELLİ OLCAK GÖSTERMİYOR BENİM SIPA NE OLDUĞUNU

senin içine ne doğuyor annesi :CüvCüv:

İnş.canım haberi alınca yazıcam buraya
şimdi çıkayım kendinize ve miniklere iyi bakın a.s.

sen de kendine ve bebişine iyi bak ve unutma müjdeli haberle döneceksin bunlar sadece olasılık hesapları yerimseniben rahat ol her şey yolunda gidecek arkadaşım kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…