Aslında bazen ben de düşünüyorum da bunları bilmemek, araştırmamak ve böylece hiç de strese girmemek daha mı iyi olurdu.
Ama ben araştırmadan duramıyorum. Zaten biyoloji öğretmeniyim daha önce de ilaç sektöründe çalıştım beş yıl. Alanımla da yakın olunca elime ne geçerse okuyorum. Olgu sunumları, çalışmalar, istatistikler bilmem ne o zamanda kafam kazan oluyor işte. Ama yine de çok stres yapmadan bilinçli olmak daha doğru gibime geliyor.
Üçlü testte sadece riski gösteriyor. 1/200 gibi bir risk çıkarsa bebekte sorun olabilir diye düşünüyorlar. Yani 200'de bir ihtimal. Bu durumda da zaten amniyosentez yapıyorlar. İkili testiniz iyiyse üçlüde zaten hiiiiç sorun çıkmıyor. Şimdiki ultrasonlar çok iyi çünkü. İçinizi ferah tutun. Ben ikiliye girmedim. Üçlüyü de 7 veya 8 temmuzda yaptıracağım. Merak ediyorum şimdiden.
pringles çok şukur gelmişsin türkiyeye
çok sevındım senın adına
kafndakı herşeyı sormuş rahatlamışsındır emınım
gözunaydın
selam canım
gözün aydın
ne güzel haberler almışsın
[
İkilide bakılanlara üçlüde de bakılıyor. Tek fark kandaki üç değerden birine ikilide bakılmaması. O değer de nöral tüp defektini gösteriyormuş ki her ay ultrasona girdiğimize göre doktorun bunu fark edememesi çoooook zormuş. Daha bebeği gördüğü gibi söyleyebiliyormuş. O yüzden hiç endişelenmiyorum. Allah'tan hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etmesini diliyorum.
evet canım rahatladım hem aılemı cok özlemıstım hemde bebısımın saglıgını merak edıyodum cok sukur bı sorun yok ıste turkıyeden gıtmeden bıde 3lu test yaptırıp kafam dahada rahat donecem 1 aylık geldım buna sukur :Saruboceq:
günaydın kıslar bende 15+6 günlük hamileyim.düşük riskim vardı kanamam olmuştu 12. haftaya kadar yattım progestan ve pruloton iğne vuruluyom.aranızda bu iğneden kullanan varmı benim doğuma kadar devam etcek iğne yerlerim çok kötü oldu bezeler oluştu dağılmıyo yağlı bir iğne..bebişim sağlıklı olsun herşeye katlanırım diyorum ama yinede dr gidince sorcam iğneden başka bişey verebilirmi die..hepiniz sağlıkla bebeklerinize kavuşun inşallah...bu arada hazırlık yapmaya başladınızmı ben dayanamıom artık 5 gün sonra dr kontrolüm var cinsiyeti belli olunca mağazalara koşacam:))
Bende o ignelerden kullaniyorum uzun sure de kullancam ayni senin gibiyim artik otururken gozlerimden yas geliyor.
Kızlar ben geldİm nasılsınızz ben yarın dr gİdİyorum bebİŞİmİ gÖreceĞİmmm
kızlaaaar biz geldiik.
Hoşgeldin neriman gör bakalım bebişini ne yapıyo
Bizde c.tesi gidicez doktora pek bişey söylemiyo bizim doktorumuz 3 lü test yapılıp yapılmayacağı bile belli değil :umursamaz:
yok muymuş o bezeleri yok etmenin bi yolu :1shok:
Kızlar ben geldİm nasılsınızz ben yarın dr gİdİyorum bebİŞİmİ gÖreceĞİmmm
kızlaaaaaaaaaaar
benim burası o kadar yoğun ki uyuklamaya dahi fırsat bulamıyorm:sinifsinif:
misafir çok, iş çok, uykum daha da çok:1no2:
akşamları o kadar uyuyorum o uyuduyum uykular nereye gidiyor anlamıyorum:roflol:
sizde durum nedir:uhm:
kızlaaaaaaaaaaar
benim burası o kadar yoğun ki uyuklamaya dahi fırsat bulamıyorm:sinifsinif:
misafir çok, iş çok, uykum daha da çok:1no2:
akşamları o kadar uyuyorum o uyuduyum uykular nereye gidiyor anlamıyorum:roflol:
sizde durum nedir:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?