• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

evet benımkıde kız demekkı dogruymus yada kuvvetlı bır tesaduf

çıkıntılık yapayım mııııııııı :lepi: benimki büyük ihtimalle erkek ama benimki de solda şakkıdı pek ağrı yapmıyor ama :1rolleyes: gerçi haftam sizden geride o yüzden mi ağrı yok henüz aceba CADIARZU

çıkıntılık yapayım mııııııııı :lepi: benimki büyük ihtimalle erkek ama benimki de solda şakkıdı pek ağrı yapmıyor ama :1rolleyes: gerçi haftam sizden geride o yüzden mi ağrı yok henüz aceba CADIARZU

agrı yaparsa kız oluyor zaten :)
şaka biryana
benım en basından beri solumda agrı hıssettım yanı 14 haftadan çok çok önce başlamıştı
yuzdeye vurunca sanırım yuksek bır rakam
ama rabbım bılır tabı ister sagın ıster solun agrısın

ewet kızlar bende tatıl ıstıyorum gun bırlık gıtmek cok yorucu 3 gun olsa yeter dıye bakıyorum kım gıtmıstı ahmetbeylıye nerde kaldın yazlıkmı var panssıyon falan mı tuttunuz ?

agrı yaparsa kız oluyor zaten :)
şaka biryana
benım en basından beri solumda agrı hıssettım yanı 14 haftadan çok çok önce başlamıştı
yuzdeye vurunca sanırım yuksek bır rakam
ama rabbım bılır tabı ister sagın ıster solun agrısın

ha solda olması değil ağrı yapmasıııııııı :kedi:
o zaman ağrısız devam bi zahmet zemuszemus sırnaşık şey erkek çocuk sevdiğim çok mu belli oldu :utangac:

Canım senin oğlann bence Ağrın sızın yoksa kesin oğluşunnzemuszemus

ya arada sırada az bir şey oluyor ama "kasığım ağrıyor" diyebileceğim kadar değil :utangac:
dr da çok büyük ihtimal erkek dedi zaten inşallah yanılmamıştır :Saruboceq:
gerçi şakası bir yana sağlıklı olsun da hiç önemli değil:CüvCüv:

ya arada sırada az bir şey oluyor ama "kasığım ağrıyor" diyebileceğim kadar değil :utangac:
dr da çok büyük ihtimal erkek dedi zaten inşallah yanılmamıştır :Saruboceq:
gerçi şakası bir yana sağlıklı olsun da hiç önemli değil:CüvCüv:

Canım ben ne çok kasık ağrısı çektim.Çoğaldıkça ağrım kendimi acilde buluyordumm.Meğerse bizimkisi kızmışş.Önce sağlıklı hayırlı evlat olsunn inş.Kız erkek farketmiyo ama hep içimden kız olmasını istiyordum:utangac:

bilgecim bu kadarda belli etme oğlan sevgini kız çıkarsa üzülmesin sonra annesi..

Canım ben ne çok kasık ağrısı çektim.Çoğaldıkça ağrım kendimi acilde buluyordumm.Meğerse bizimkisi kızmışş.Önce sağlıklı hayırlı evlat olsunn inş.Kız erkek farketmiyo ama hep içimden kız olmasını istiyordum:utangac:

ben de erkek istiyodum allah gönlüme göre verdi sanırsam :Saruboceq:

bilgecim bu kadarda belli etme oğlan sevgini kız çıkarsa üzülmesin sonra annesi..

yok be canım erkek çocuklarla daha iyi anlaşırım orası kesin ama sağlıklı olsun da ne olursa olsun bu kadar özledikten sonra :CüvCüv:

kızlar cinsiyet için ne zaman gitmeliyiz biz çok sabırsızlanıyoruz

16 haftalık ol tam ondan sonra kesin belli olur tabi saklamazsa bebeğin cinsiyetini.ben 17 haftalıkken gittim ama kordon gelmişti apış arasına kesin belli değildi.şimdi cumaya tekrar gidiyoru ayrıntılı ultrasona gireceğim inşalalh öğreneceğiz kesin bizde

nbr elıf çok uzun zaman oldu görüşmeyelı
nasılsın
bebiş nasıl
kaç kilo aldın elif senınle aynıydı sat tarıhımız dımı

görümcem bizdeydi uzun süredir bi de teyzesinin kızı gelince pek nete giremedim..dün akşam yazdım uzun uzun ama görmedin galiba...
biraz öbür odada işim vardı ben gelene kadar sen kuafore gitmişsin..
ben başta 3 kilo vermiştim daha onu geri alıyorum.artık evdeyim ben.alırım...
a.s.

kızlar bu aya kalır kalmaz bılmıyorum ama son ayım işte az once gıttım knstum

anlamadım ben :uhm:
yanı işten ayrılıyorum ıkı gun once ıstıfamı verdım kabul edılmedı bende devamlı rahatsızlanıyorum yanı bır bas agrısı.yerıme bırını bulup ben onu alıstıana kadar daha hastanedeyım bu ayın sonu gbde cıkıyorum hastaneden

Back
X