A
aden_su
Ziyaretçi
evet benımkıde kız demekkı dogruymus yada kuvvetlı bır tesadufkızmıydı burcu senınde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet benımkıde kız demekkı dogruymus yada kuvvetlı bır tesadufkızmıydı burcu senınde
bende istyrm tatıl fatma yaaa
sen şanlısın dedıgın gıbı haftasonları kaçarsın
ohh bızım içinde yuz
yüzmemmi pelincimmm ne demek.sen doğumdan sonra iznini ne yapacaksın çalışacqkmısın kim bakacak bebişine
evet benımkıde kız demekkı dogruymus yada kuvvetlı bır tesaduf
çıkıntılık yapayım mııııııııı :lepi: benimki büyük ihtimalle erkek ama benimki de solda şakkıdı pek ağrı yapmıyor ama :1rolleyes: gerçi haftam sizden geride o yüzden mi ağrı yok henüz aceba CADIARZU
agrı yaparsa kız oluyor zaten :)
şaka biryana
benım en basından beri solumda agrı hıssettım yanı 14 haftadan çok çok önce başlamıştı
yuzdeye vurunca sanırım yuksek bır rakam
ama rabbım bılır tabı ister sagın ıster solun agrısın
ha solda olması değil ağrı yapmasıııııııı :kedi:
o zaman ağrısız devam bi zahmet zemuszemus sırnaşık şey erkek çocuk sevdiğim çok mu belli oldu![]()
Canım senin oğlann bence Ağrın sızın yoksa kesin oğluşunnzemuszemus
ya arada sırada az bir şey oluyor ama "kasığım ağrıyor" diyebileceğim kadar değil
dr da çok büyük ihtimal erkek dedi zaten inşallah yanılmamıştır :Saruboceq:
gerçi şakası bir yana sağlıklı olsun da hiç önemli değil:CüvCüv:
Canım ben ne çok kasık ağrısı çektim.Çoğaldıkça ağrım kendimi acilde buluyordumm.Meğerse bizimkisi kızmışş.Önce sağlıklı hayırlı evlat olsunn inş.Kız erkek farketmiyo ama hep içimden kız olmasını istiyordum![]()
bilgecim bu kadarda belli etme oğlan sevgini kız çıkarsa üzülmesin sonra annesi..
kızlar cinsiyet için ne zaman gitmeliyiz biz çok sabırsızlanıyoruz
kızlar cinsiyet için ne zaman gitmeliyiz biz çok sabırsızlanıyoruz
nbr elıf çok uzun zaman oldu görüşmeyelı
nasılsın
bebiş nasıl
kaç kilo aldın elif senınle aynıydı sat tarıhımız dımı
kızlar bu aya kalır kalmaz bılmıyorum ama son ayım işte az once gıttım knstum
yanı işten ayrılıyorum ıkı gun once ıstıfamı verdım kabul edılmedı bende devamlı rahatsızlanıyorum yanı bır bas agrısı.yerıme bırını bulup ben onu alıstıana kadar daha hastanedeyım bu ayın sonu gbde cıkıyorum hastanedenanlamadım ben :uhm: