pekı sesını dınletmek ıcın actılar mı yoksa sadece ultrasona mı gırdınmerhaba bayanlar uzun zamandır giremiyorum nete
Neler yapıyorsunuz bakalım tatil planları yaptınız mı?Doktorlarınız ne dedi denize girme konusunda?
Ben bu hafta aşımı oldum ama bebeğimizin kalp atışını duyamadık sağlık ocağında bir sorun yoktur umarım kanamam falan yok çünkü sizin de hiç duymadığınız oldu mu??
görüşürüz kendıne ıyı bakkızlar benkaçıyorum kendinize çokk iyi bakın öpüyorummm
evet hediyeleride hesap etmek lazım ilk zamanlar şunu alıcaz bunu alıcaz diye liste yapıyoduk şimdi yavaş yavaş herkes ne alalım diye sormaya başladı herşeyi erkenden alıp milletin önünüde tıkamak olmaz dimi:) şimdide kime ne aldırırızın listesini yapıyoruz:)kötüyüz hemde çok:)))
bence ufaktan başlamak lazım alımlara hamileliğin son ayları zor malum allah sağlık versin tabi ama sağlık durumumuzun ne olacağıda belli değil açıkta kalmasın hiç değilse kuzucuklar:)
tşk ederım sanada bol eglenceler bebişle
gözün aydın cnm darısı benim başıma bende yarın öğreneceğim inşallah ama akşama 16.30 da randevum artık ctesi azarım size.bu arada üçlü testimin kan sonucuda çıkmamış sinir oldum yarın onuda öğrenirim dedim ama bklm akşam tekrar arıyacağım çıkarsa onuda öğreneceğim inşallah yarın.yani yarın bnm için büyük günnnn
ya bende baktım en ıyısıne dr.browns dıyorlar
merhaba bayanlar uzun zamandır giremiyorum nete
Neler yapıyorsunuz bakalım tatil planları yaptınız mı?Doktorlarınız ne dedi denize girme konusunda?
Ben bu hafta aşımı oldum ama bebeğimizin kalp atışını duyamadık sağlık ocağında bir sorun yoktur umarım kanamam falan yok çünkü sizin de hiç duymadığınız oldu mu??
ay aş erıyorum ya adam akıllı ılk kez
Kızlar zaten bi altı ay falan sadece anne sütü alacak bebeklerimiz biberon falan zamanı geldikçe alınır herşey sorun olmaz bu kadar da düşünmeyin bence.İlk doğup 3ay olana kadar yetecek şeyleri alalım yeter.Asıl bize bol bol bez lazım onu depolamak lazım evekaydirigubbakcemile3
Bana da dr.um denize gir havuza girme dedi.Ama yüzme konusunda birşey dememişti ben zaten korkuma öyle çok da yüzemem sanırım ööyle kıyılarda oynarım artıkkaydirigubbakcemile3
nehiiir beni unutmuşsun ama mafoldumben
Ne ne neydi listede mi yoksun bebekinmi yokkmafoldumben
Canım liste okadar kalabalıklaştı ki ben de şaşırıyrum artık kim var kim yok bana da acıyın amamafoldumben
Bilgilerini ver ekliyim seni deyerimseniben[/QUOTE
nehir hnm ben size özelden bilgilerimi yolladım benide listeye eklermisiniz:))zahmet olmassa teşekkürler:)))
yok yok onun cıkmasını bekleyemem cıkısta kendım alacamne güzel işte sür keyfini yerimseniben eşini ara mesai çıkışı beni "her ne aş eriyorsan" yemeye götür de yerimseniben
10 mart canım bide erkekk
Ne ne neydi listede mi yoksun bebekinmi yokkmafoldumben
Canım liste okadar kalabalıklaştı ki ben de şaşırıyrum artık kim var kim yok bana da acıyın amamafoldumben
Bilgilerini ver ekliyim seni deyerimseniben[/QUOTE
nehir hnm ben size özelden bilgilerimi yolladım benide listeye eklermisiniz:))zahmet olmassa teşekkürler:)))
Ekledim kızlarr.Rica ederim ne demekk:1hug:
Hem bana hanım deme kızz burda hepimiz aynıyıza.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?