ya kızlar bıberon almayı dusunuyormusunz
esra sat ne zaman senınben boyle şeyleri en son aşamada 7 8 aylıkken almayı düşünüyorum eşimle sadece cinsiyetini öğrendiğimiz gün birer parça bi şey alıcaz hatıra niyetine gerisini son aylarda biberonuda gerekliyse alıcam ki gerekli olur herhaldede ben en son ana kadar almamaya çalışıcam emzikte öyle ya kız annesi yokmu aranız bi soru sormuştum
marka arastırması yaptın mı pekıben alıcam ama tercihen cam alıcam plastikten hiç hazetmiyorum ama camın da kırılmı riski çok yüksek CADIARZU gerçi annemin benim bebekliğimden sakladığı (saklayabildiği demek lazım aslında) cam bir biberon duruyor demek ki o kadar da kolay kırılmıyor cam biberonlar alkisalkisalkis
ya kızlar bıberon almayı dusunuyormusunz
ya bana gerek yok dedıler kafam karıstı yoksa alıyordum burda ıstedıgımden yok sıparıs verecem o yuzden sordumtabiiki almak gerek sanırsam
neden tereddüt ettinki sen
hosgeldın fatmaselam kızlar naslsınız bu gün çok yoğundum giremedim ne var ne yok bugün nelerde bahsettiniz bi okuyayım bkym
ben boyle şeyleri en son aşamada 7 8 aylıkken almayı düşünüyorum eşimle sadece cinsiyetini öğrendiğimiz gün birer parça bi şey alıcaz hatıra niyetine gerisini son aylarda biberonuda gerekliyse alıcam ki gerekli olur herhaldede ben en son ana kadar almamaya çalışıcam emzikte öyle ya kız annesi yokmu aranız bi soru sormuştum
neysekı yarın ızınlıyım onun hayalıyle duruyorum ama sunnetımız var oda ayrı bır yorgunluk
esra sat ne zaman senın
marka arastırması yaptın mı pekı
selam kızlar naslsınız bu gün çok yoğundum giremedim ne var ne yok bugün nelerde bahsettiniz bi okuyayım bkym
valla al benden de o kadar kaydirigubbakcemile5 son ay çıkar her şeyini hallederiz hem o arada hediyeleri de birikmiş olur kaydirigubbakcemile3 eksik kalanı da tamamlayıveririz oldu bitti işte
o zaman seninle taaaa temmuz sonuna kadar görüşemiycez arkadaşımmmm ben de yarın akşam itibarıyla izne çıkıyorum ayıptır söylemesi sengözlerimebaksanab
sünnette iyi eğlenceler :teytey:
evet hediyeleride hesap etmek lazım ilk zamanlar şunu alıcaz bunu alıcaz diye liste yapıyoduk şimdi yavaş yavaş herkes ne alalım diye sormaya başladı herşeyi erkenden alıp milletin önünüde tıkamak olmaz dimi:) şimdide kime ne aldırırızın listesini yapıyoruz:)kötüyüz hemde çok:)))
tşk ederım sanada bol eglenceler bebişlevalla al benden de o kadar kaydirigubbakcemile5 son ay çıkar her şeyini hallederiz hem o arada hediyeleri de birikmiş olur kaydirigubbakcemile3 eksik kalanı da tamamlayıveririz oldu bitti işte
o zaman seninle taaaa temmuz sonuna kadar görüşemiycez arkadaşımmmm ben de yarın akşam itibarıyla izne çıkıyorum ayıptır söylemesi sengözlerimebaksanab
sünnette iyi eğlenceler :teytey:
kızlar merhaba az önce dr dan geldik kızım olacakmış!!! bebeğim 1 hafta önden gidiyormuş çokta sağ lıklıymış öyle mutluyım kiiiiii
aşı mı oldun canım geçmiş olsun? 20.haftada yapacaklarını söylemişlerdi bana da sağlık ocağından...
yok canım ya daha çok erken bunlar için... bir de biz yeğenimden tecrübeliyiz gider alır çıkarız ona kullandığımız markaları (gerçi o cam biberon kullanmadı) sana söylerdim markayı gel gör ki hatırlamıyorum :kedi: reyonda görünce tanırım hangisi olduğunu ama şu an marka olarak gelmedi aklıma
iyidir fatmacım sen nasılsın hihoyyyt
marka arastırması yaptın mı pekı
yok canım ya daha çok erken bunlar için... bir de biz yeğenimden tecrübeliyiz gider alır çıkarız ona kullandığımız markaları (gerçi o cam biberon kullanmadı) sana söylerdim markayı gel gör ki hatırlamıyorum :kedi: reyonda görünce tanırım hangisi olduğunu ama şu an marka olarak gelmedi aklıma
hosgeldın fatma
ya bende baktım en ıyısıne dr.browns dıyorlarnuk polikarbonat silikon emziklilerden kullanmıştık biraz bakınca hatırladım yerimseniben
ben de camlarını kullanırım muhtemelen bebeğimde Biberonlar biberon.com.tr Kaliteli Ürünlerin Hesaplı Adresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?