öyle hayatım..
kızıma bacı gelior Allahın izniyle..zemuszemus
keşke yaş farkı az olaydı dıorum şimdi de:) hani arkadaş olurlar die.. (5,5 yaş var)
sizler geciktirmeyin milletttttttt(yazın bi kenara bu sözümü):jeyyar:
Selam kızlar nasılsınız bakalıma.s.
h.b canım hayırlısı olsun bi kızın daha geliyormuş ne kadar güzel :teytey:h.g. yağmur
okuduğun gibi işte güzelim herkes.. çalış çabala endişelen bebeler içün
senin nasıl gidior
Olsun canım büyükce anlarlar kıymtlerini ve arkadaş gibi olurlar.Benim ablamla aramda 7yaş var.Bir ablam olduğu için çok şanslı hissediyorum kendimi.En yakın arkadaşımdan daha yakın.Hiç yaş farkını da anlamıyoruz artık.Senin çocukların da öyle olurlar inşş.öyle hayatım..
kızıma bacı gelior Allahın izniyle..zemuszemus
keşke yaş farkı az olaydı dıorum şimdi de:) hani arkadaş olurlar die.. (5,5 yaş var)
sizler geciktirmeyin milletttttttt(yazın bi kenara bu sözümü):jeyyar:
Soracam canım vlla mantar aklıma gelmemişti sormam lazım oyüzden.mafoldumbenselam herkese amma kaynatmışsınız valla oku oku bitmedi.
Nehircim mutlaka sor doktoruna bence bu durumu önemli biliyosun hamilelikte..
Bide bizim erkek görünüyo listede onuda kız olarak değiştirirmisin (inş.bidahaki kontrolde başka bişey söylemez doktorumuz kaydirigubbakcemile3 )
Benim de oğlan sekiz yaşında. Seneye sünnet yapacağız. Bir yılı aşkın süredir de ikinci için uğraştık. Bir de doktor erkeğe benziyor dedi. İki gün önce gittiğimde cinsiyeti göremedi. Şimdi erkek olursa 6 aylıkken giyecek sünnet kıyafetlerini. Şimdiki aklım olsa en az 3 yıl önce yapardım ikinciyi.
Ama bizim karyolamızı mobilyacılıktan emekli kayınpederim yapacak heves etti adam.İki oğlundan iki erkek torun yolda olduğundan:)Eltim 7aylık falan hamile.2 yatağı da aynı yapacakmış.Ben de küçük beşik almayı düşünüyorum yatak odasına koymak için.Karyola yerine öyle beşik verirlermi acaba bize şimdi aklıma geldi.
Bir de eski komşumuzu gördüm orda 10aylık kız bebeği var. Bende erkek bizimkisi bu dönemde genelde erkek oluyor dedim ee bizim kızlar evde kalmasın diye dedi:) Ama ben de ben oğluma çıtır kız alacam diyemedimkaydirigubbakcemile3
Ayy ne çok yazdımm
benıde lısteye eklermısınız cnm
Canım eklerim tabi bilgilerini yaz. Sat cinsiyet falan.Eşim geldi gelmeyecem demişti.Yemek yiyecez beraber. görüşürüz kızla sonra.Öptüm hepinizii
kızlar bende azz once saglık ocagına gıttım kayıt yaptırmak ıcın sımdıye kadar nıye gelmedın dedıler bana bende bılmıyordum dedım dusuk gıbı basıma bı hal geldıgınde onlar sorumlu oluyomus.ama ne bıleyım dr um demese ben dogumdan sonra bebegın asıları ıcın gıderdım her ay gıdecekmısım bıdahakı ay ası tarıhı varcem dedı bıde cok az kılo almıssın dedı 2 kılo falan aldım daha sızlerın nasıl
Canım sağlık ocağına bende hiç gitmedim doktor kontrolünüzdeyizya gerek yok diye düşünüyodum ama en yakın zamanda gidelim buarada aşıyı sağlık ocağımı belirliyo kızlar
evet cnm ası saglık ocagında olacak oradan gun verıyolarmıs
sende gıt oturdugun mahallenın baglı oldugu saglık ocagına gıdeceksın dogumdan sonrada bebıgın asılarını orada yapıyorlar bıranonce gıt bana sımdıye kadar nıye gelmedın dedıler ben ne bıleyım halkı bılınclendırmıyolarkı
selam..aşıyı özel hastaneler yapmıyor mu,,benım hastanem sağlık oocağından cok daha yakında?
bu arada be n 18 haftalığım 1 kılo almışım,,ama göbeğim belli oluyor bıras artık,,sızın gobeklerınız cıktı mı?zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?