2009 Aralık Anneleri

doktora iki kez gittim.
her ikisindede alttan baktı.
yaa neden sana üstten bakıyorki?

peki diğer annelerimizede soralım muayenelerinizi alttan mı yoksa üstten oldunuz?
:CüvCüv:fisfisfis

canım benim bir kere baktı onada ikiz olabilir emin olmak için bakalım dedi değilmiş tekil gebelik çıktı. ama genelde üstten bakıyor doktorlar alttan bakmayı gerektirecek bir durum olmadıkça.doktordan doktora değişiyor bu durum belki de.

geçmiş olsun canım Allahın izni ile birşey yoktur inşallah. güzel haberlerini bekliyoruz.

canım benim rahatla biraz. eşinde haklı sende kendine göre haklısın ama allaha dua etmekten başka yapabileceğimizde birşey yok. sen fırsatını buldukça dinlen. öyle vara yoğa sıkma takılma emi güzelcim.

hoşgeldin canım aramıza. demek iki kese he maşallah bir taşla iki kuş Allah hayırlısı ile kucaklarımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.

canım çok sağol hoş buldum evet çok şükür ikiz annesi olucam benim bir de altı yaşında bir kızım var rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın inşallah

sağol cnm, birazdan doktora gidicem tekrardan, sonuçlarını yazarım

güzel haberlerini bekliyoruz canım.
hadi hayırlısı bakalım.
dualarımız seninle.:Saruboceq:

ilkinde gebelik varmı diye ikincisindede kalp atışı için alttan bakmış olabilir. bakalım 30 mayıs'daki kontrolümde nasıl bakacak.
ikili taramayı da 30 mayıs da yaptıracağım kısmetse.:CüvCüv:

canım bencede çok kasma kendini iyi düşün iyi olsun psikoloji çok önemli hamilelikte Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.

ilkinde gebelik varmı diye ikincisindede kalp atışı için alttan bakmış olabilir. bakalım 30 mayıs'daki kontrolümde nasıl bakacak.
ikili taramayı da 30 mayıs da yaptıracağım kısmetse.:CüvCüv:

olabilir canım zaten ilk üç aydan sonra alttan bakmıyorlar bildiğim kadarıyla.bende öğlen doktora gittim geldim kalp atışlarını duydum miniğimin çok garip bir duygu yaa..hihoyyyt doktor bak annesi falan diyince güldüm tabi gülünce ses kocaman çıktı ama maşallah gayet iyi kanama alanın yok dedi. ama gebeliğe bağlı kis çıktı bende izleyelim önce küçüledebilir dedi.bebeğe bir zararı yok dedi o içimi rahatlattı çok şükür.

canım bende de kist çıktı 4.5 cm senin kaç cm cumartesi gittim doktora alttan muayene etti 6+1 günlük dedi normalde 6+5 olması gerekiyodu geç yumurtlamışım kalp atışını duyduk:)

iyi haberlerle gelirsin inş ilk kontrolun mu

ewet cnm ilk kontrolüm olcak geçen cuma gidicektim vazgeçtim kısmetse yarın gidicem artık kızlar bide ben grip oldum hapşuruyorum falan bi zararı olur mu bebeğe ya hapşurunca karın zorlanıoya o bakımdan soruorum

hapşırmanın zannetmiyorum bi zararı olduğunu ama bende tırsıyorum hapşırırken sanki alttan pırt çıkıvericek gibi oluyo insan:) ama ateşine çok dikkan et kesinlikle 38.4 ün üzeirne çıkmasın grip için en önemli konu bu

tamam cnm saol yarın 5+6 olucam karından ultrasonla kesin görünür artık dimi kese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…