kanama derken yerleşme kanaması mı diğer türlü kanama pek iyi değildir ya hani
kanamanın rengi önemli.kırmızı mı peki?CADIARZU
merhaba arkadaşlar benin son sat 23 şubt kendimi kasım sonu annesi biliyordum ama dün doktora gittik kalp attışlarını gördük biraz geç döllenme olmuş dedi kaç haftalık diye sordum 6 buçuk haftalık dedi bende aralık annesiyim inşallah keseyi gördük kalp atışını gördük iki hafta sonra yine çağırdı ama niye bilmiyorum sizin hamilelik nasıl gidiyor
arkadaşlar şimdi doktordan geldim, düşük tehlikesi var dedi, progestan verdi, yataktan hiç çıkmayacaksın, sadece tuvalete gitmek için çık dedi, cuma günü tekrar kontrole çağırdı, içimden bi ses düşecek diyor, kanamam önce kahverengiydi, bugün kırmızı renge döndü, kasıklarımda bıçak saplanır gibi ağrım var
geçmiş olsun canım seni bekledik kaç zamandır kötü şeyler düşünme düşük tehlikesi olabilir sen kendine dikkat ettikten sonra inşallah hiç bişey olmaz çok çok geçmiş olsun
tatlım çok geçmiş olsun.
umarım allah yardımcın olur ve sorun çıkmaz.
ama sen yinede kendini her türlü şeye hazırlı.
herşey bu dünyada bizim için.
önce senin sağlığın önemli. senin sağlıklı olmadıktan sonra bebeğin olmuş neye fayda.
gönlünü ferah tut ve bol bol dinlen canım benim.
biz herzaman yanındayız.
öpüyorum kocaman.
canım içini ferah tut inşallah birşey olmaz sen tedbirini al takdirini yüce rabbime bırak nasibinde varsa alacak nefesi varsa ne olursa olsun gelir dünyaya.dikkat et kendine dr un dediklerine uy harfiyen tamam mı canım. bilgi ver bizlerede.
Canım mümkün olduğunca dinlen....Hiç kalkma...Meleğin, meleklerimiz Rabbimize emanet unutma sakın...
evet gerçekten çok korkuyorum ha bire wc ye koşuyorum bir şeymi oldu diye inşallah hiç bir şey olmaz allaha emanet yavrularımız
doktora iki kez gittim.
her ikisindede alttan baktı.
yaa neden sana üstten bakıyorki?
peki diğer annelerimizede soralım muayenelerinizi alttan mı yoksa üstten oldunuz?
:CüvCüv:fisfisfis
tatlım benim ilk muayenede karnımdan baktı.geçen cuma kalp atışlarını görmek için gittiğimde alttan baktı.
çok ağrı ve kanama olmadıkça alttan bakmıyo zaten doktorlar.korkulacak bişe yok,tehlikeli olsa doktorlar alttan bakarlar mı hiç..
geçmişi pek okuyamadım kızlar,herkes iyidir umarım.
ben psikolojik olarak pek iyi değilim.dün sabaha karşı sıtma tuttu yatakta beni,bi terleme bi üşüme..çok korktum.çünkü ilk bebeğim kaybettiğimdede aynı şeyler olmuştu diye hatırlıyorum.ama onda aynı zamanda kanamam vardı.şuan hiç lekelenmem bile yok çok şükür ama elimde değil çok korkuyorum.eşime doktora gitsekmi dedim ki geçen cuma gittik herşey normal dedi doktorum,çok fena kızdı bana çok takıyosun bişe olmasada olduracaksın rahatla biraz ii şeyler düşün hep dedi.haklı tabi ama inanın elimde değil.
heran göğüslerimi yokluyorum ağrısı gittimi diye..
inşallah hepimizin bebeği sağlıklı olur arkadaşlarım..
arkadaşlar şimdi doktordan geldim, düşük tehlikesi var dedi, progestan verdi, yataktan hiç çıkmayacaksın, sadece tuvalete gitmek için çık dedi, cuma günü tekrar kontrole çağırdı, içimden bi ses düşecek diyor, kanamam önce kahverengiydi, bugün kırmızı renge döndü, kasıklarımda bıçak saplanır gibi ağrım var
merhaba arkadaşlar benin son sat 23 şubt kendimi kasım sonu annesi biliyordum ama dün doktora gittik kalp attışlarını gördük biraz geç döllenme olmuş dedi kaç haftalık diye sordum 6 buçuk haftalık dedi bende aralık annesiyim inşallah keseyi gördük kalp atışını gördük iki hafta sonra yine çağırdı ama niye bilmiyorum sizin hamilelik nasıl gidiyor
sağol cnm, inşallah sağlıklı bi şekilde dünyaya getiririz hepimiz
kızlar ya sizdede sivilce olmaya başladımı
evet:) cenemde yanagimda dudagimin ustunde cikiyor. allahtan cok minikler de belli olmuyor fazla.
hiç sorma minik kelebek, ben de aynı durumdayım, ne zaman bu endişe ve korkular bitecek bilmiyorum. Bu sabah saat 5.30 gibi tuvalete kalktım ve göğüslerimin acımadığını fark ettim. Nasıl korktum anlatamam, stresten ve korkudan saçımın içine kadar terledim. O saatte yapacak bir şey yok tabii, yattım ama uyumak ne mümkün, aklıma hemen eski yaşadıklarım geldi, saat 6.30'a doğru uyumuşum. Sonra saat 7.30'da alarm çalınca kalktım ve hemen göğüslerimi kontrol ettim, acıyorlardı, nasıl mutlu oldum anlatamam ama neden öyle bir şey oldu anlayamadım. Tekrar böyle birşey olacak diye çok korkuyorum, elim devamlı göğüslerimde acıyorlar mı acımıyorlar mı diye... Hayırlısı ile şu riskli dönemi bir atlatsak, offfff :çok üzgünüm:tatlım benim ilk muayenede karnımdan baktı.geçen cuma kalp atışlarını görmek için gittiğimde alttan baktı.
çok ağrı ve kanama olmadıkça alttan bakmıyo zaten doktorlar.korkulacak bişe yok,tehlikeli olsa doktorlar alttan bakarlar mı hiç..
ben psikolojik olarak pek iyi değilim.dün sabaha karşı sıtma tuttu yatakta beni,bi terleme bi üşüme..çok korktum.çünkü ilk bebeğim kaybettiğimdede aynı şeyler olmuştu diye hatırlıyorum.ama onda aynı zamanda kanamam vardı.şuan hiç lekelenmem bile yok çok şükür ama elimde değil çok korkuyorum.eşime doktora gitsekmi dedim ki geçen cuma gittik herşey normal dedi doktorum,çok fena kızdı bana çok takıyosun bişe olmasada olduracaksın rahatla biraz ii şeyler düşün hep dedi.haklı tabi ama inanın elimde değil.
bende de kist çıktı, doktorum bir ay sonraya kalmaz yok olur dedi canımolabilir canım zaten ilk üç aydan sonra alttan bakmıyorlar bildiğim kadarıyla.bende öğlen doktora gittim geldim kalp atışlarını duydum miniğimin çok garip bir duygu yaa..hihoyyyt doktor bak annesi falan diyince güldüm tabi gülünce ses kocaman çıktı ama maşallah gayet iyi kanama alanın yok dedi. ama gebeliğe bağlı kis çıktı bende izleyelim önce küçüledebilir dedi.bebeğe bir zararı yok dedi o içimi rahatlattı çok şükür.
gözün aydın canım :)canım bende de kist çıktı 4.5 cm senin kaç cm cumartesi gittim doktora alttan muayene etti 6+1 günlük dedi normalde 6+5 olması gerekiyodu geç yumurtlamışım kalp atışını duyduk:)
tatlım benim ilk muayenede karnımdan baktı.geçen cuma kalp atışlarını görmek için gittiğimde alttan baktı.
kızlar ya sizdede sivilce olmaya başladımı
Aynen ben de senin gibiyim canım. Her an yüreğim ağzımda. Geçen hamileliğimde beni de felaket bir titreme tutmuştu bir akşam. Sanırım psikolojikti ya bir şey olursa diye düşünmekten aklımı oynatacaktım. Oldu da işte sonunda ama bazı şeyleri düşünmek yaşamaktan daha zor sanırım. Başına gelince Allah sabrını veriyor.
Ben de her an göğüslerimi yokluyorum sabahları pek sert olmuyor aklım gidiyor o zaman. Günde yüz elli defa falan wc ye gidiyorum.
Kanama olmadığı sürece genellikle her şey yolunda oluyor. Ben de geçen gebeliğimde kalbinin durduğunu öğrendikten birkaç saat sonra kanamam başlamıştı. Öncesinde de çok hafif lekelenmem olmuştu.
peluse endiselenmemeye calis. stres yapabilecegin en buyuk kotuluk diyorlar. insallah bu hamileligin sonuna kadar saglikli bir skeilde gelisecek.
sormamda sakinca yoksa, onceki gebeligini kacinci haftada kaybettin? lekelenme nasildi? benim dun cok cok hafif bir pembe lekelenmem oldu. sadece tuvalet kagidinda azicik vardi, kanama bile diyemem. sen oyle diyince merak ettim.
a.s.
Canım güzel dileklerin için sağol inşallah hepimizinki sonuna kadar sağlıklı bir şekilde sürecek. Benim de çok hafif lekelenmem oldu başta sadece tuvalet kağıdındaydı belli belirsiz. Birkaç saat sonra iç çamaşırımda da nokta şeklinde gördüm. Hemen doktora gittik bunu görünce ve kalbinin durduğunu gördük. Zaten hemen sonrasında da kanama ve düşük başladı.
Seninkinin korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Rahim büyürken kılcal damarlara baskı yapıyormuş bu tarz lekelenmeler ondan da olabiliyormuş. Seninkininde devamı gelmediğine göre sanırım bu tarz bir durumdu.
kızlar geldim doktordan ikiz değilmiş ewrken döllenmiş 7 haftalık görünüyo kalp atışlarını seyrettik küçücük bee ne güzel şeymiş ya Allah herkese nasip etsin bu duyguyu
bendede oldu kızlarrr:1hug:
hepımız aynı tepkılerı verıyoruz sanırım:asigim:
Bu arada arkadaşlar ben de Allah'ım bu sefer nasip ederse Aralık annesi olacağım.
Kısaca bahsedeyim yaşadıklarımdan. Dört seneye yakın tedavi gördükten sonra nihayet ikinci aşılamamda kavuşmuştum bebişime. Ama ne yazık ki dokuzuncu haftada kalbi durdu. Kürtaj oldum. Kürtajdan sonra epey zaman korunduk ve adet olmayı beklerken hamile kaldığımı öğrendim kendiliğinden olmuştu bu sefer kürtajdan hemen sonra. Üstelik adet tarihim yaklaşana kadar da korunmuştuk işte Allah'ımın mucizesi işte. Çok üzülüyordum tam kavuştum derken yine aynı tedavi süreçleri, beklemeler, stres, oldu olmadı tuttu tutmadı yıllardır zaten yorulmuştum. Binlerce şükürler olsun ki yine verdi bebeğimi ama yüreğim ağzımda tabii. İnşallah bütün arkadaşlarım ve bende sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucaklarımıza alabilir.
Topiğinizi hamileliğimi öğrendiğim andan beri takip ediyorum ama yazmaya cesaret edememiştim bir türlü. Sonu bunun da hüsran olacak diye çok korkuyorum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?