• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

ah pelincim dedimya önce sağlık güzelim.
şükürler olsunki şunana kadar herşey yolunda gitti umarım bundan sonrada öyle devam eder. bak yolu bile yarıladık. 19+6 oldum ben:nazar:[/QUOTE]

ay meral valla haklısın
yolu yarıladık valla şaka maka
inşallah diger yarısıda çok uzun gelmez bize

ay meral valla haklısın
inşallah diger yarısıda çok uzun gelmez bize[/QUOTE]

hele son haftalar hiiç geçmez valla bide evde olunca zor yani

hele son haftalar hiiç geçmez valla bide evde olunca zor yani[/QUOTE]

sorma öznur ben hamılelıkten beri çalışmıyorum vakit çok zor geçiyor
bazen hele ilk zamanlar o mıde bulantılarında falan iyiki çalışmıyorum oldum ama zaman geçirmek çok zor hafta saymak çok zor hele çalışmaya alışkın insana daha da zor

bazen hele ilk zamanlar o mıde bulantılarında falan iyiki çalışmıyorum oldum ama zaman geçirmek çok zor hafta saymak çok zor hele çalışmaya alışkın insana daha da zor[/QUOTE]

Valla ben de hamileliğimin başından beri çalışmıyorum. Bazen iyiki evdeyim, stressiz hamilelik yaşıyorum diyorum ama yine de insan özlüyor. Kendimi oyalamaya çalışıyorum, yüzüyorum falan

bazen hele ilk zamanlar o mıde bulantılarında falan iyiki çalışmıyorum oldum ama zaman geçirmek çok zor hafta saymak çok zor hele çalışmaya alışkın insana daha da zor[/QUOTE]

kesinlikle haklısın canım bende bazen evde olsam şimdi diyorum aslında ama evdede olsam çok sıkılırım biliyorum. neyseki hamileliğim çok etkilemedi beni de çalışabiliyorum
aaah ah sende sonra bebişinle oyunlar oynarken biz bütün gün onları özleyip çalışmaya devam edicez

bazen hele ilk zamanlar o mıde bulantılarında falan iyiki çalışmıyorum oldum ama zaman geçirmek çok zor hafta saymak çok zor hele çalışmaya alışkın insana daha da zor

Valla ben de hamileliğimin başından beri çalışmıyorum. Bazen iyiki evdeyim, stressiz hamilelik yaşıyorum diyorum ama yine de insan özlüyor. Kendimi oyalamaya çalışıyorum, yüzüyorum falan[/QUOTE]

çok şanslısın valla gel bide istanbulda evde oturmayı dene istersen

Valla ben de hamileliğimin başından beri çalışmıyorum. Bazen iyiki evdeyim, stressiz hamilelik yaşıyorum diyorum ama yine de insan özlüyor. Kendimi oyalamaya çalışıyorum, yüzüyorum falan

çok şanslısın valla gel bide istanbulda evde oturmayı dene istersen[/QUOTE]

:)))))))) Yok canımmm hergün yüzmüyorum. Aslında keşke İstanbul'da olsam, bütün arkadaşlarım orda.

kesinlikle haklısın canım bende bazen evde olsam şimdi diyorum aslında ama evdede olsam çok sıkılırım biliyorum. neyseki hamileliğim çok etkilemedi beni de çalışabiliyorum
aaah ah sende sonra bebişinle oyunlar oynarken biz bütün gün onları özleyip çalışmaya devam edicez[/QUOTE]

sende hakılısın cnm
Allah yardımcımız olsun hepimizin

aaah ah sende sonra bebişinle oyunlar oynarken biz bütün gün onları özleyip çalışmaya devam edicez

sende hakılısın cnm
Allah yardımcımız olsun hepimizin[/QUOTE]
Ayyyyyyy kızlar nasıl bırakıcaz kuzucuklarımızı şimdi güzel karnımızda biz nereye o oraya ya doğunca

sende hakılısın cnm
Allah yardımcımız olsun hepimizin
Ayyyyyyy kızlar nasıl bırakıcaz kuzucuklarımızı şimdi güzel karnımızda biz nereye o oraya ya doğunca[/QUOTE]

Canım şimdiden düşünme bunları. İnşallah güvenebileceğin birine bırakırsın. Arkadaşlarım ilk bir hafta kötü oluyordu işe başlayınca ama sonra işe gelince dinlendiklerini söylemeye başladılar. Ben de oğlum bir yaşına geldikten sonra çalışmak istiyorum, hayırlısı

CanımALLAHA şükür benimiçim rahat o konuda annem ve k.validem bakacakALLAHIM önce bebişlerimizin doğmasını nasip etsin alalım kucaklarımıza varsın çaılışırız bebişlerimiz için kızlar

CanımALLAHA şükür benimiçim rahat o konuda annem ve k.validem bakacakALLAHIM önce bebişlerimizin doğmasını nasip etsin alalım kucaklarımıza varsın çaılışırız bebişlerimiz için kızlar

Oh ne güzel dönüşümlü olarak bakarlar. Senin de için rahat eder. Birkaç ay sonra kavuşacağız bebişlerimize

ah pelincim dedimya önce sağlık güzelim.
şükürler olsunki şunana kadar herşey yolunda gitti umarım bundan sonrada öyle devam eder. bak yolu bile yarıladık. 19+6 oldum ben:nazar:

ay meral valla haklısın
inşallah diger yarısıda çok uzun gelmez bize[/QUOTE]
inşallah uzun gelmez canım.
sağlıklı sıhattli ve keyifli geçer umarım.

ay meral valla haklısın
inşallah diger yarısıda çok uzun gelmez bize

hele son haftalar hiiç geçmez valla bide evde olunca zor yani[/QUOTE]
geçeeeeeeer geçeeeeeeer şekerim

kızlar zaman su gibi akıp gidiyor. bir bakmılız ytavrularımız kucağımızda.

herşey bundan sonra yavrularımız için kızlar

Kızlar bebişleiriniz kızmı erkekmi bu cinsiyeti tam tahmin edemeyen dktrlr ne olacak bizimki resmini bile çekti ama kızları opkuyunca tereddüt ediyorum...

Back
X