selam kızlar 3lü testimizin sonucu çıktı çoook şükür herşey yolunda. bu arada oğlumuz oluyo. allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah. hep güzel sonuçlar alalım böyle.
kıslarrrr nasılsınızzzzzz nası gidiyo güzel hamişlerım benımmmm....bebişler nasıl üzüyolarmı annelerını bakalım...
selam ayşecim
sen nasılsın
kızlar bu aralar herşeye gıcık oluyorum sanki, herşeye hemen tepki verir oldumm. herkesin lafına alınır oldum nie böle yaaaaaaaaaa(((( bide ağlıyorum salak gibi herşeyee
aman bahrcım takma boşver üzme kendini bir ara bende öyleydim canım ama atlatıyor insan
ah benim duygusal ve alıngan arkadaşımkızlar bu aralar herşeye gıcık oluyorum sanki, herşeye hemen tepki verir oldumm. herkesin lafına alınır oldum nie böle yaaaaaaaaaa(((( bide ağlıyorum salak gibi herşeyee
hadi hayırlısı canım benim.süperim canım....süremiz doluyor kontrol sonrası calısmalara baslayacagız artık bakalım hayırlısı herseyın ...
arada gelıyorum buraya bakınıyorum şöleeee kım ne alemde diye....
yanı anlayacagınız vazgecılmıyo :))))
kızlar ben geldin nasılsınızz bakalımmm bebişler nasıl
benim kolum ağrıyor bu iğne dün ağrıtmadı bugün kolum tutmuyor yaaaa
valla bir an önce atlatıyım psikolojisi bozuk kadınlar gibi. beğenmiyorum yani kendimi :)
İyi öğleden sonlar hamişler. Ben de şimdi yemeğimi yedim, birazdan oğlum başlar :)) Bu arada benim burnum kanıyor birkaç gündür. Normalmiş diyorlar, sizde de oluyor mu?
ama ama biz seni beğeniyoruuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzyerimseniben
bende hiç olmadı canım
neden oluyormuşki:uhm:
Dur kitaba bakıp söyliycem hehehe, hatırlamıyorum nedenini -tatlicadiarzu-
beğen beniii arkadaşımmmm :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?