gunaydin kizlar. Dun gittim doktora nts miydi ona bagladilar hem kizimin kalp atislari icin hem rahimde kasilma var mi diye . Cok abarti bir kasilma cikmadi. Yorgunluktan , stresten gibi bi nedenden oluyormus . Cok fazla yok ama bugunde ufak toplu igne basi kadar bi iki damlacik gelmis. 1-2 gun dinlen dedi. Evdeyim simdi.
çok geçmiş olsun cnm merak ettik çok aman dikkat et yat dinlen bol bol
iyi çok şükür en yaygın belirtisi mide şikayetiymiş o da yokmuş bak
inşallah cnm bişey çıkmayacak için biraz rahatlasın diye yazdım
sende sagol
evet cnm umarım yoktur taş ama sağ küreğim çok kötü ağrıyor duramıyorum ağrıdan
gunaydın mustakbel annışler .pelin hos geldın fatamcım gecmıs olsun safrada tas olsa buyuk sıkıntılar yasarsın dıye tahmın edıyorum umarım yoktur tekrardan gecmıs olsun.
inşallah cnm tek temennim o çünkü müdehalede edemmeyecekler bkl.ctesi gideceğim haftaya dünkü kan sonuçlarımda yarın çıkacak bakym kan sonuçları normalmi. Ama ağrım çok gebelik ağrısı gibi değil sanki yaaa.
kızlar merhaba napıyosunuz bakem. Benim işlerim acayip yoğun ama sizi çok özledim hemen kaçamak yapıyım dedim. Umarım herkes iiyidir. Ben gıda zehirlenmesi yaşadım geçen günlerde ama bebeğimde bende iyiyiz şuan. şeker yüklemeside yaptırdım o da i çıktı. çok şükür herşey yolunda. Bugünde magnezyum ilacına başlıcam bacaklarımda kramplar başladı bağırtıyo valla sabahları. Sizler nasılsınız
nasılsın baharcım özledik seniii benimde kramğım yokta sırt problemim var sağ salim alsaydık kucağımıza bebişlerimizi.
günaydınnnnnnnnn
ya da iyi öğlenler mi demeli lülülülülülü
hoş geldinnnnn
kizlar ben biraz cikip dinleniyim . Sonra yine gelirim.
dinlen cnm yorma kendini kızlra bende çıokıyorum öğleden sonra görüşürürüz.