• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

gunaydin kizlar. Dun gittim doktora nts miydi ona bagladilar hem kizimin kalp atislari icin hem rahimde kasilma var mi diye . Cok abarti bir kasilma cikmadi. Yorgunluktan , stresten gibi bi nedenden oluyormus . Cok fazla yok ama bugunde ufak toplu igne basi kadar bi iki damlacik gelmis. 1-2 gun dinlen dedi. Evdeyim simdi.

çok geçmiş olsun cnm merak ettik çok aman dikkat et yat dinlen bol bol

iyi çok şükür en yaygın belirtisi mide şikayetiymiş o da yokmuş bak
inşallah cnm bişey çıkmayacak için biraz rahatlasın diye yazdım
sende sagol

evet cnm umarım yoktur taş ama sağ küreğim çok kötü ağrıyor duramıyorum ağrıdan

gunaydın mustakbel annışler .pelin hos geldın fatamcım gecmıs olsun safrada tas olsa buyuk sıkıntılar yasarsın dıye tahmın edıyorum umarım yoktur tekrardan gecmıs olsun.

inşallah cnm tek temennim o çünkü müdehalede edemmeyecekler bkl.ctesi gideceğim haftaya dünkü kan sonuçlarımda yarın çıkacak bakym kan sonuçları normalmi. Ama ağrım çok gebelik ağrısı gibi değil sanki yaaa.

kızlar merhaba napıyosunuz bakem. Benim işlerim acayip yoğun ama sizi çok özledim hemen kaçamak yapıyım dedim. Umarım herkes iiyidir. Ben gıda zehirlenmesi yaşadım geçen günlerde ama bebeğimde bende iyiyiz şuan. şeker yüklemeside yaptırdım o da i çıktı. çok şükür herşey yolunda. Bugünde magnezyum ilacına başlıcam bacaklarımda kramplar başladı bağırtıyo valla sabahları. Sizler nasılsınız

nasılsın baharcım özledik seniii benimde kramğım yokta sırt problemim var sağ salim alsaydık kucağımıza bebişlerimizi.

günaydınnnnnnnnn
ya da iyi öğlenler mi demeli lülülülülülü

hoş geldinnnnn
kizlar ben biraz cikip dinleniyim . Sonra yine gelirim.

dinlen cnm yorma kendini kızlra bende çıokıyorum öğleden sonra görüşürürüz.

hepimizde bir ağırlık var sanki nasıl hareketsiziz yahu bunca insanız oysa hatta 6 kullanıcı x 2yiz burda :CüvCüv:

valla öyle kımseden ses çıkmıyor
sıcaklar kötu vurdu topiği
ilk aylarda nasılda konuşuyorduk
mayışık vaziyetteyız hepimiz

sorma valla bir de bunlar en ağır aylarımız değil daha kaydirigubbakcemile3 bizim ruhumuz ağırmış da haberimiz yokmuş yahu laelaelaelaelae

kimse bana slm vermedi ki :(( ben slm verdim.beni görmüyonuz dimiiiiiii

ben 82 doğumluyum bacım kızlar eve gidip uyumak istiyorumçok hazsizim sizdede varmı benmi mızmızım

Akşam sütüiçteikten sonra kıpır kıırdınaniknanik ama şimdi tık yok acıkıyo heralde delikafadulden seninki nasıl canm

oh şükür :sm_cool: dün oynamıyo deyip durmuyor muydun sen fisfisfis benimki iyi herhalde büyük hareketler yok ama ara ara kıpırdanıyor gibi opuyorumnanaktan

benım kız detaylı ultrasonda çok ugrastırdı 2 saat detaylı ultrasonmu olur artık 1 saat geçti doktor dediki siz gidin kocaman bir çikolata yıyın 5-10 dk yuruyuş yapın gelin
ondan sonra hareketlendide yer degiştirip organlarını görebildi doktor
aklınızda bulunsun ay hareketsız mı acaba diye düşünüp kafa yormayın hemen indirin çikolatayı mideye
hem bebiş bayram etsin hem siz :)

Selam arkadaşlarr nasılsınız bakalımm.Ben biraz rahatsız gibiyim başım ve boğazım ağrıyor bugün kalktığımdan beri,halsizlik de var.Sağlık ocağına gittik bugün,tetanoz aşısını yapmadılar kaydımı aldılar,5aydan önce yapmıyoruz 2hafta sonra gel dediler,2hafta sonra olacam aşımı yani.
Burcu dan haber var mıı aklıma takıldı?

Back
X