aman maşallah arkadaşımmayışık bebekler daha beter her şey yolunda mı diye dinlemekten canı çıkıyor insanın
hakikaten ne kadar sıcak ya kötükedihüso
Evet çok sıcak yaa yarım saatliğine sağlık ocağına gittik geldik hem de arabayla.Göl gibi olmuşum gelene kadar.Bide kapalı hava burda ama çoook sıcak.
Bu arada ben de 83lüyümmyerimseniben
kızlar henüz erken ama konu olsun
nasıl doğum yapmayı düşünüyorsunuz?CADIARZU
ben kesınlıkle sezeryan düşünüyorum bende norml doguracak yurek yok
canım çok kıymetlidir bide acıya çok dayanıksızımdır ben bilgeciğim
hatta dun kardeşim kadın dogum asistanı onla konuştuk epıduralmı yaptırsm diye sezeryanda
o benı ıyı biliyor ya yok pelin ya sen genel anestezi ol hatta sen evde anestezin yapılıp gitsen iyi olur diye dlga geçti benle velet
doğum günü hediyesinin güzelliğine bak yaaa opuyorumnanaktan baba göçer gerçi hem anasına hem kızına hediye alıcam derken :bbo:
ay ne guzel
kaçı senın dogumgunun öznur
aynen öle bilgecim baba düşünüyo kara kara şimdiden zaten
kızlar henüz erken ama konu olsun
12 aralık benimki kuzucuğumunkide 12 aralık gözüküyo şuanda
Amin canımm inşallah.Hepizininkini:Saruboceq:sagol cnm Allah dualarını kabul etsin inşallah
Sezeryannnn.Aslında ikisinden de korkuyorum ama normali daha korkunç geliyor.Ben geçen sene mayısta kist ameliyatı oldum.Aslında bir zorunluluk yok ama karnın fazla gerilebilir falan dedi dr.bana bıraktı ama ben sezeryan düşünüyorum şimdilik.kızlar henüz erken ama konu olsun
sorma son 3 gündür felaket :sinifsinif: açık havaya çıkmayı gözüm yemiyor mafoldumben
ah benım eşim olsa hediyeyı degılde aynısından birtane daha dayanamam herhalde derdi :)
aynı burç aynı ozellıkler hemde kız kesın bizimki o zaman kara kara düşünürdü
birtane çekiyor 10 yıldır kapris 2.ye yuregı dayanmazdı kocişimin
Amin canımm inşallah.Hepizininkini:Saruboceq:
Sezeryannnn.Aslında ikisinden de korkuyorum ama normali daha korkunç geliyor.Ben geçen sene mayısta kist ameliyatı oldum.Aslında bir zorunluluk yok ama karnın fazla gerilebilir falan dedi dr.bana bıraktı ama ben sezeryan düşünüyorum şimdilik.
Dün de sıcaktı burası canım ama bugün ayrı bir sıkıntı var:sinifsinif:
Dün çarşıda dolaştım oğluşuma kıyafetler aldım 1saate yakın gezdim ama yok bukadar değildi dün.
bilge sen nasıl dogum yapmayı düşünüyorsun
cnm ben normal istiyorum çok ama bklm nasip epidural olacağım tabi.kızlar henüz erken ama konu olsun
gelir fatmacıgım yınede kötu şekerli çayın 10 katı kadar tatlı
ama dediğim gibi 1 dikişte nefes almadan iç 10 dk sonra bitiyr zaten tadı agzından
ben kesınlıkle sezeryan düşünüyorum bende norml doguracak yurek yok
canım çok kıymetlidir bide acıya çok dayanıksızımdır ben bilgeciğim
hatta dun kardeşim kadın dogum asistanı onla konuştuk epıduralmı yaptırsm diye sezeryanda
o benı ıyı biliyor ya yok pelin ya sen genel anestezi ol hatta sen evde anestezin yapılıp gitsen iyi olur diye dlga geçti benle velet
ah benım eşim olsa hediyeyı degılde aynısından birtane daha dayanamam herhalde derdi :)
aynı burç aynı ozellıkler hemde kız kesın bizimki o zaman kara kara düşünürdü
birtane çekiyor 10 yıldır kapris 2.ye yuregı dayanmazdı kocişimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?