2009 Aralık Anneleri

aman maşallah arkadaşım mayışık bebekler daha beter her şey yolunda mı diye dinlemekten canı çıkıyor insanın
hakikaten ne kadar sıcak ya kötükedihüso

Evet çok sıcak yaa yarım saatliğine sağlık ocağına gittik geldik hem de arabayla.Göl gibi olmuşum gelene kadar.Bide kapalı hava burda ama çoook sıcak.
Bu arada ben de 83lüyümmyerimseniben

gelir fatmacıgım yınede kötu şekerli çayın 10 katı kadar tatlı
ama dediğim gibi 1 dikişte nefes almadan iç 10 dk sonra bitiyr zaten tadı agzından

Evet çok sıcak yaa yarım saatliğine sağlık ocağına gittik geldik hem de arabayla.Göl gibi olmuşum gelene kadar.Bide kapalı hava burda ama çoook sıcak.
Bu arada ben de 83lüyümmyerimseniben

sorma son 3 gündür felaket :sinifsinif: açık havaya çıkmayı gözüm yemiyor mafoldumben

kızlar henüz erken ama konu olsun
nasıl doğum yapmayı düşünüyorsunuz?CADIARZU

ben kesınlıkle sezeryan düşünüyorum bende norml doguracak yurek yok
canım çok kıymetlidir bide acıya çok dayanıksızımdır ben bilgeciğim
hatta dun kardeşim kadın dogum asistanı onla konuştuk epıduralmı yaptırsm diye sezeryanda
o benı ıyı biliyor ya yok pelin ya sen genel anestezi ol hatta sen evde anestezin yapılıp gitsen iyi olur diye dlga geçti benle velet

kaydirigubbakcemile3 e tabii doğuma giderken yolda düşüp bayılmanı istemezler haliylen kaydirigubbakcemile3

12 aralık benimki kuzucuğumunkide 12 aralık gözüküyo şuanda

ah benım eşim olsa hediyeyı degılde aynısından birtane daha dayanamam herhalde derdi :)
aynı burç aynı ozellıkler hemde kız kesın bizimki o zaman kara kara düşünürdü
birtane çekiyor 10 yıldır kapris 2.ye yuregı dayanmazdı kocişimin

sagol cnm Allah dualarını kabul etsin inşallah
Amin canımm inşallah.Hepizininkini:Saruboceq:

Sezeryannnn.Aslında ikisinden de korkuyorum ama normali daha korkunç geliyor.Ben geçen sene mayısta kist ameliyatı oldum.Aslında bir zorunluluk yok ama karnın fazla gerilebilir falan dedi dr.bana bıraktı ama ben sezeryan düşünüyorum şimdilik.

sorma son 3 gündür felaket :sinifsinif: açık havaya çıkmayı gözüm yemiyor mafoldumben

Dün de sıcaktı burası canım ama bugün ayrı bir sıkıntı var:sinifsinif:
Dün çarşıda dolaştım oğluşuma kıyafetler aldım 1saate yakın gezdim ama yok bukadar değildi dün.

:roflol:sırnaşık şey

ben yaş ilerlediği için en kısa sürede 2.yi istiyorum sezaryenden sonra en az iki yıl beklemek gerektiği için normal doğum diyorum ama bakalım doktor ne karar verecek

ankarada en beteri salı günüydü bugün de dünden iyi gibi geliyor bana ama odadan hiç çıkmadım ondan da olabilir :bbo:

Ayy kızlar birşey soracamm.Bu ayın 18inde bizim evlilik yıldönümümüz.Hem de daha ilki.Erkeklere hediye almak çok zor ya.Bir de eşim öyle ne saat takar, ne doğru dürüst parfüm sıkar fabrikada çalıştığı için.Tişört,gömlek çok aldım.Aldığım parfümler duruyor özel günlerde ancak sıkıyor falan.Ben ne alacağım bir fikrim yok.Cüzdan geldi aklıma o da çok mu küçük olur:sinifsinif:

cnm ben normal istiyorum çok ama bklm nasip epidural olacağım tabi.

gelir fatmacıgım yınede kötu şekerli çayın 10 katı kadar tatlı
ama dediğim gibi 1 dikişte nefes almadan iç 10 dk sonra bitiyr zaten tadı agzından

tamam cnm öle yapayım

hadi cnm pelin okadar kötümüydün sen. bende benm cnm kıymetli sanırdım ama normal istiyorum ya sezeryan karınlarına bktm hep en zayıfınında kilolununda karnı bir garip oluyor dikiş yeri içine çökük sanki üstüne göbeği katlanmış gibi duruyor.ve bağırsak sorunu yaşadıklarını söylediler doğumda bağırskalarıda çıkarıyorlarmış ya .Kabızlık falanoluyor dedi birde ara ara soğuklarda içi sızlıyor gibi dedii.o yüzden tercihim normal doğumdan yana.ama tabni o an ağrı çok olur bebek te inat ederse sezeryan olurum bende.bir bişey soracağım kardeşin bilir. boyu kısa olanların çatısı dar olur diye bişey varmı ya.benm doktorum normal istiyorum ben dedğimde çatın dar olabilir senin ozaman sezeryan yapmak zorundayız dedi de o yüzden kafama takıldı.32 .hafat alttan muayene ediyorlarmş ozamna normal sezeryan belli oluyormuş sanırım

zaten kız olması bile böyle düşünmesine sebep bizimkinin kaydirigubbakcemile3
ben alışveriş yaparken bile söylüyo zaten bikaç yıl sonra bunlar ikiye katlanıcak diye...

pelin sen kaç yıllık evlisin 10 yıl olmadı heralde :1shok:

Ben geldim bi bakayim dedim napiyosunuz.Cok sicak tek basima olunca dusa filan da giremiyorum . Bu arada bilgecim bende normal dusunuyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…