gunaydin kizlar. Dun gittim doktora nts miydi ona bagladilar hem kizimin kalp atislari icin hem rahimde kasilma var mi diye . Cok abarti bir kasilma cikmadi. Yorgunluktan , stresten gibi bi nedenden oluyormus . Cok fazla yok ama bugunde ufak toplu igne basi kadar bi iki damlacik gelmis. 1-2 gun dinlen dedi. Evdeyim simdi.
iyi çok şükür en yaygın belirtisi mide şikayetiymiş o da yokmuş bak
inşallah cnm bişey çıkmayacak için biraz rahatlasın diye yazdım
sende sagol
gunaydın mustakbel annışler .pelin hos geldın fatamcım gecmıs olsun safrada tas olsa buyuk sıkıntılar yasarsın dıye tahmın edıyorum umarım yoktur tekrardan gecmıs olsun.
kızlar merhaba napıyosunuz bakem. Benim işlerim acayip yoğun ama sizi çok özledim hemen kaçamak yapıyım dedim. Umarım herkes iiyidir. Ben gıda zehirlenmesi yaşadım geçen günlerde ama bebeğimde bende iyiyiz şuan. şeker yüklemeside yaptırdım o da i çıktı. çok şükür herşey yolunda. Bugünde magnezyum ilacına başlıcam bacaklarımda kramplar başladı bağırtıyo valla sabahları. Sizler nasılsınız
günaydınnnnnnnnn
ya da iyi öğlenler mi demeli lülülülülülü
kizlar ben biraz cikip dinleniyim . Sonra yine gelirim.
SElam kızlar nasılsınız...GÜNAYDIN HEPİNİZEEEEEEE
Slm kızlar napıyonuz ben yenı uyandım tembel oldumm yorulmusum dun kalkamadım
hepimizde bir ağırlık var sanki nasıl hareketsiziz yahu bunca insanız oysa hatta 6 kullanıcı x 2yiz burda :CüvCüv:
valla öyle kımseden ses çıkmıyor
sıcaklar kötu vurdu topiği
ilk aylarda nasılda konuşuyorduk
mayışık vaziyetteyız hepimiz
kimse bana slm vermedi ki( ben slm verdim.beni görmüyonuz dimiiiiiii
selaaam hihoyyyt yavru kuşun nasıl hareket var mı bugün???sengözlerimebaksanab
yaslar kaç bu arada ben 79 dgmluyum
Akşam sütüiçteikten sonra kıpır kıırdınaniknanik ama şimdi tık yok acıkıyo heralde delikafadulden seninki nasıl canm
ben 82 doğumluyum bacım kızlar eve gidip uyumak istiyorumçok hazsizim sizdede varmı benmi mızmızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?