kızlar benim iş yerime bir bayan başladı, hemde 2 günlüğüne denemek için çağırdılar, yemek temizlik ve ikram işlerine bakıyor.. bugün ilk gün.. baktım bir acayip burukluk var kadında, terliyor filan.. "kızım hastaneye yattı dün.." dedi.. Bende merakla neden? diye sordum.. " kızım doğum yapacak" demez mi.. ay ne kötü oldum, jızı doğum yapmak üzere ve o buraya gelmez zorunda kalmış 6 aydır iş arıyormuş, kaçırmak istememiş.. şartlar mecbur bırakmış yani.. "merak ettim bir arayabilsem.." dedi, elindeki cep telefonuyle uğraşarak.. kontörünüz yoksa be burdan arayayım dedim, aradı.. çok hızlı bir şekilde çekinerek "kızım doğum yaptın mı" diye sordu.. gözleri nasıl dolmuştu konuşurken.. "tamam sonra ararım yine" dedi ve kapadı.. niye kapadınız konuşabilirsiniz istediğiniz kadar dedim.. "ararım yine" dedi.. ay nasıl içim doldu kızlar o annenin o evladın duyguları içime doldu resmen, kızı doğum yapıyor, o burda şartlar gereği, kızcağız orda yanlız.. Hemen kendi "MELEK" imi, annemi aradım.. anlattım, ikimizde duygulandık.. dua ettik onlar için, doğum yapacak kız için.. Allahım her an anneciğimin yanımda olmasını nasip et bana, ve burdaki tüm arkadaşlarıma, herkese.. onlara sağlıklı uzun ömürler nasip et.. ay çok kötü oldum kızlar bıktı bu salya sümük durumlarından..