kızlar bende çıkıyrm
dinlenın haftasonu bol bol
pazartesi görüşürüz inşallah
kızlar ben siz yokken boş olduğum anlarda hediye bakayım da size sadece seçip eşlere forward etmek kalsınkaydirigubbakcemile3 ben bu doğum hediyesi işine fena taktım, forumdaki yavrusunu kucağına alanlardan eşiniz doğum hediyesi ne aldı adlı topiğe yazdıklaına inanamazsınız.. büyük hayal kırıklıkları, güliyim mi ağlıyımmı şaşırdım.. ben kesinlikle aldıracağım artık şey meselesi oldu.. ne ooo??? gurur meselesi evet...
ay bende istiyorum doğum hediyesi ama kocamın umrunda değil gibi duruyo :bbo: ya bana belli etmiyor yada gerçekten benim kocam bir ruhsuz
kızlar ben siz yokken boş olduğum anlarda hediye bakayım da size sadece seçip eşlere forward etmek kalsınkaydirigubbakcemile3 ben bu doğum hediyesi işine fena taktım, forumdaki yavrusunu kucağına alanlardan eşiniz doğum hediyesi ne aldı adlı topiğe yazdıklaına inanamazsınız.. büyük hayal kırıklıkları, güliyim mi ağlıyımmı şaşırdım.. ben kesinlikle aldıracağım artık şey meselesi oldu.. ne ooo??? gurur meselesi evet...
o topiği yollasana bende bi okuyayım canım benim bide şu kocişi ikna çabalarına başlıyım daha fazla geç kalmadan. gerçi bunlar kayınvalidemin başının altından çıkıyor ona kalsa düğünde de takmıycaktı kocişim evet demem diyince mecburen aldı. bunda çocuğu doğurmam deme gibi bi şansım yok ki delikafadulden
yaaa bunlarda iyi olan hiçbir hikaye yok ki olsun en azından annem bana bir bilezik aldı şimdiden babamda kızıma künye alıyor kayınvalidem zaten almaz sanmıyorum kociş alırım dedi ama valla 50 kere hatırlatmam lazım ve ben hala bulamadım kolyeyi ay ne beceriksizim
canımın için google ı açtınya oraya "içinizdeki pırlanta" yaz assos pırlanta yapmış bu kolyeyi süre ötesi tam bizlik hepimizin dibi düştü, hadi bulda bak hemen
SLM KIZLAR
BEN GELDİM HASTANEDEN İDRAR YOLLARI YOGUN OLARAK İLTIHAPLIYMIS YATIŞ YAPSAK IYI OLUR DEDİ DOKTOR,BEN PEK RAZI OLMADIM O DA BİR YIGIN ANTIBIYOTİK VERDİ,AYRICA FİTİLL :bbo: NASIL KULLANIRIM O FİTİLİ..FİTİL OLMAZSA OLMAZ MI DEDİM SENDE HİÇBIRŞEYI KABUL ETMİYOSUN DIYINCE SUSTUM BENDE
BEBEK İÇİN DE BİRAZ FAZLA İYİ BAKMISSIN AMA KORKULACAK BISEY YOK DEDİ(Ö..ZZ GİBİ YEMEYI BIRAK DEMEK ISTEDİ SANIRIM)PAZARTESİ SEKERE BAKILICAK
PIRLANTAYYDA BAYILDIM AMA 500 DOLARR kafamçokkarıştı KIYAMADIM KOCATANA....
cannlaaaaaaarıııııııııımmm
hepinizeee kocamaaann merhabaaa veeeee öpücüüüükkkkkkkkkkkkkk Şeniz
ay bugün o kadar yoğunduk ki anca pc yi açabiliyorum !!
bugün bi de kargomuz geldi =)) kızımın çeyizi hazır, damadımı bekliyorummmm =)) lülülülülülü lülülülülülü
ayyy çok heyecanlıyım vallaa... bıcır bıcır yaaa.. avcum kadar kıyafetler entariler hihahooyyttt delikafadulden pppppeeekkk şekerler yaaa alkisalkisalkis
SLM KIZLAR
BEN GELDİM HASTANEDEN İDRAR YOLLARI YOGUN OLARAK İLTIHAPLIYMIS YATIŞ YAPSAK IYI OLUR DEDİ DOKTOR,BEN PEK RAZI OLMADIM O DA BİR YIGIN ANTIBIYOTİK VERDİ,AYRICA FİTİLL :bbo: NASIL KULLANIRIM O FİTİLİ..FİTİL OLMAZSA OLMAZ MI DEDİM SENDE HİÇBIRŞEYI KABUL ETMİYOSUN DIYINCE SUSTUM BENDE
BEBEK İÇİN DE BİRAZ FAZLA İYİ BAKMISSIN AMA KORKULACAK BISEY YOK DEDİ(Ö..ZZ GİBİ YEMEYI BIRAK DEMEK ISTEDİ SANIRIM)PAZARTESİ SEKERE BAKILICAK
SLM KIZLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?