2009 Aralık Anneleri

kızlar ben siz yokken boş olduğum anlarda hediye bakayım da size sadece seçip eşlere forward etmek kalsınkaydirigubbakcemile3 ben bu doğum hediyesi işine fena taktım, forumdaki yavrusunu kucağına alanlardan eşiniz doğum hediyesi ne aldı adlı topiğe yazdıklaına inanamazsınız.. büyük hayal kırıklıkları, güliyim mi ağlıyımmı şaşırdım.. ben kesinlikle aldıracağım artık şey meselesi oldu.. ne ooo??? gurur meselesi evet...

ay bende istiyorum doğum hediyesi ama kocamın umrunda değil gibi duruyo :bbo: ya bana belli etmiyor yada gerçekten benim kocam bir ruhsuz

AAA ne demek hediye hakkımız söke söke alırız tabii ki aldırıcaz anacım Allahtan bize en büyük hediye bebişimiz ama kocişinde bişey yapması lazım anlamam alınacak kaydirigubbakcemile3

ay bende istiyorum doğum hediyesi ama kocamın umrunda değil gibi duruyo :bbo: ya bana belli etmiyor yada gerçekten benim kocam bir ruhsuz

valla benim anti romantik kocam bile kabul etti senin kide yola gelir sen arkasını bırakma kızlar ayaklanma yapalım

o topiği yollasana bende bi okuyayım canım benim bide şu kocişi ikna çabalarına başlıyım daha fazla geç kalmadan. gerçi bunlar kayınvalidemin başının altından çıkıyor ona kalsa düğünde de takmıycaktı kocişim evet demem diyince mecburen aldı. bunda çocuğu doğurmam deme gibi bi şansım yok ki delikafadulden

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/194341-kizlar-esiniz-dogum-hediyesi-aldi-sizlere.html

burası canımm

yaaa bunlarda iyi olan hiçbir hikaye yok ki olsun en azından annem bana bir bilezik aldı şimdiden babamda kızıma künye alıyor kayınvalidem zaten almaz sanmıyorum kociş alırım dedi ama valla 50 kere hatırlatmam lazım ve ben hala bulamadım kolyeyi ay ne beceriksizim

canımın için google ı açtınya oraya "içinizdeki pırlanta" yaz assos pırlanta yapmış bu kolyeyi süre ötesi tam bizlik hepimizin dibi düştü, hadi bulda bak hemen

SLM KIZLAR
BEN GELDİM HASTANEDEN İDRAR YOLLARI YOGUN OLARAK İLTIHAPLIYMIS YATIŞ YAPSAK IYI OLUR DEDİ DOKTOR,BEN PEK RAZI OLMADIM O DA BİR YIGIN ANTIBIYOTİK VERDİ,AYRICA FİTİLL :bbo: NASIL KULLANIRIM O FİTİLİ..FİTİL OLMAZSA OLMAZ MI DEDİM SENDE HİÇBIRŞEYI KABUL ETMİYOSUN DIYINCE SUSTUM BENDE
BEBEK İÇİN DE BİRAZ FAZLA İYİ BAKMISSIN AMA KORKULACAK BISEY YOK DEDİ(Ö..ZZ GİBİ YEMEYI BIRAK DEMEK ISTEDİ SANIRIM)PAZARTESİ SEKERE BAKILICAK
PIRLANTAYYDA BAYILDIM AMA 500 DOLARR kafamçokkarıştı KIYAMADIM KOCATANA....

canımın için google ı açtınya oraya "içinizdeki pırlanta" yaz assos pırlanta yapmış bu kolyeyi süre ötesi tam bizlik hepimizin dibi düştü, hadi bulda bak hemen

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 buldum canım nihayet buldum :kedi: çok hoş

çok geçmiş olsun birtanem dikkat et bak bende mikrop vardı testte iltihap yapmasın diye koca yaz yatarken bile çoraplarımı çıkartmadım fitil mitil yapılacak 500$ vışşşşşşş güzelmiş cidden eğer varsa durumu kıy boşver erkek milletine kıy acıma

kızlar bendende bugünlük bu kadar yarın görüşene kadar şen ve esen kalın :))))))) hihihhi trt 1 ana haber gibi ayyyyy yok ben iyice saçmalamaya başladım yarın görüşürüz cici anneler bebişlere ve kendinize iyi bakın hiçbir şey için kendinizi ve minicikleri üzmeyin

cannlaaaaaaarıııııııııımmm

hepinizeee kocamaaann merhabaaa veeeee öpücüüüükkkkkkkkkkkkkk Şeniz

ay bugün o kadar yoğunduk ki anca pc yi açabiliyorum !!

bugün bi de kargomuz geldi =)) kızımın çeyizi hazır, damadımı bekliyorummmm =)) lülülülülülü lülülülülülü

ayyy çok heyecanlıyım vallaa... bıcır bıcır yaaa.. avcum kadar kıyafetler entariler hihahooyyttt delikafadulden pppppeeekkk şekerler yaaa alkisalkisalkis​

BERNAAAAMMM ŞİMDİ AKLIMDAN SEN GECİYODUN HOSGELDİN KUZZUMMM opuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun hayatım aman iyi bak kendine, bazen bu laflardan sıkılıyor insan ama, mecburuz kendimize de bebişede iyi bakmaya..

şekerden daha şeker arkadaşlarım ben yavaş yavaş aranızdan ayrılıyorum
kendinize ve yavrucuklarınıza çok iyi bakın

en güzel akşamlar ve en güzel haftasonları sizlerin olsun
kalın sağlıcakla.

aman hanecim niye kıyamıycaksın ki, bırak biraz zorlansın, kıymetini bilsin.. sende ne kadar değerli olduğunu hissedersin hep.. hem içinde kalmaz.. pırlanta şart değil, normal atın da olsa mutlaka iyi birşey aldır.. kötükedihüso

anaamm kocalar görse beni banlarlar kesin kaydirigubbakcemile3 çok fenayım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…