2009 Aralık Anneleri

çok geçmiş olsun hayatım aman iyi bak kendine, bazen bu laflardan sıkılıyor insan ama, mecburuz kendimize de bebişede iyi bakmaya..

sagol canımın içi tesekkur ederimde fitiller ne olacak arzuuu.dusundukce bıle tuglerım dıken dıken oluyo...

görüşürüz meralcim.. kendine ve öyküye iyi bak..:a015:

sagol canımın içi tesekkur ederimde fitiller ne olacak arzuuu.dusundukce bıle tuglerım dıken dıken oluyo...

yok beeee, nolcak küçücük fitilden, ay söyletme beni kıs şimdii..kaydirigubbakcemile3. bişey olmaz güzel güzel koyarsın iyileşirsin, iltihapların dökülür kurtulur mis gibi olursun canımm:1hug:

merhaba kızlar ben pazartesi gunu seker yuklemesı yaptırıcanm umarım cok yuksek cıkmaz
babamda ve anneannemde oldugu ıcın dr bana cok rısklı gözle bakıyor ne olucak bılmıyorum ...
50 gr glıkoz yuklemesı olucakmıs tadı cok ıgrencmıs galıba ıykk ıgrenc felan ıcıcez artık
yaptıran var mı nasıl bısey ???

amaaan arzum salagım ben zaten suzmesınden hemde...o bana bu halımle her konuda cok guzell kıyar ama ben ona en ufak bı seyde kıyamam.napıyım belkı kendı dusunur alır bısey tamm 1 ay sonrfa bugunde evlılık yıl donumuz dogum gunumde de bısey almamıstı bakalım ben bişey demem,isteyemem de kendı dusunurse....pehhh

canım korkulacak kadar kötü değil o fitiller
şu üçgen olanlardandır sanırım bende kullanmıştım onlardan hamile kalmadan önce
bendede enfeksiyon vardı o yüzden bebiş olmuyodu ilaçları kullandım herşey düzeldi..

fatmacım yaa çok geçmiş olsunn..

Allah acil şifa versin de canın yanmasın daha fazla...

handeeee

Allah sana ciddi anlamda sabır versin be güzelim... yani okurken o kadar içim acıyor ki anlatamam... bebişin için üzülme gayet normal sanki 1 kg. çıkmış da... haydeee töbe töbeee...

dediğin gibi "benim dediğim olacak, gelin ne ki? kim ki? " ayağına yatıyo bu kadıncık.. sen herşeyi(çok pardon ama) ...... et bebeğinin sağlığını düşün canım..

bu kadının düzeleceği ve bazı şeyleri akıl edeceği yok çünkü... senin ve bebeğin durumundan çok kendi hükümdarlığını ve saltanatını düşünüyor.......

bu arada tabii ki de yazıp derdini paylaşacaksın. burda gülelim eğlenelim eğlenirken öğrenelim yapmıyoruz sadece..
dertleşelim ki hafifleyelim.... :1hug:
çok hoşlar annesi inşallah iyi günlerde kullansın cicilerini

saol canişkooommmmm =)))))))))))))))))

yok beeee, nolcak küçücük fitilden, ay söyletme beni kıs şimdii..kaydirigubbakcemile3. bişey olmaz güzel güzel koyarsın iyileşirsin, iltihapların dökülür kurtulur mis gibi olursun canımm:1hug:

ANLADIM BEN ONU :kedi: kaydirigubbakcemile3

bernaaaaa hoşgeldin şekerim
hadi ekle bebişin cicilerinide görelim bizdeeeeeeee

BERNAAAAMMM ŞİMDİ AKLIMDAN SEN GECİYODUN HOSGELDİN KUZZUMMM opuyorumnanaktan
sorma ben de senin yazılarını okuyup dertlendim.. hemen cevap yazasım geldi sıcak sıcak.... canım benim yaa....Şeniz
çok geçmiş olsun hayatım aman iyi bak kendine, bazen bu laflardan sıkılıyor insan ama, mecburuz kendimize de bebişede iyi bakmaya..
kesinlikle.. varımız yoğumuz bebiş.... kendimize bile onun için bakmıyoru muyuz artıkk!!

heeeee bi de senin şu seksi olma muhabbetin var =)))))))) öldürdün gülmekten akşam beni alkisalkisalkis

canıııımm kendinee öyküye ii bakasın görüşemedik bugün..

yarın da öyküyü görecekmişsin.. hayırlı haberlerle dönesin innşallahh

çok öptüm canım arkadaşım

oznurcummm sen zaten eklisin bende de gerek de yok.. açık herkeseee =)))

sosyal bi insanım ben =)))))

BIRAKTIM ARTIK TATLIM MUCADELEYI AMAN NAPIYOSA,NE HALI VARSA...COCUGUM IYI OLSUNDA NAPIYIM BERNA mafoldumben

napıyım berna özledim kocamı valla, geceliklerimi babydolleri mi kostümlerimi :kedi:kaydirigubbakcemile3 özledim.. kocacımla rahat rahat uyumayı(!) özledim..

ah canım sana da çok geçmiş olsuuun yaa..

diş hakkaten felaket!!!

heeee ... düşünsene altlı üstlü oturanlar da varrrr kafamçokkarıştı :teselli:
bena cicler çok guzel iigunlerde kullansın inşallah
çok saol cicimmmm Şeniz

handecim ben hala kendim yapıyorumm... Allaha şükür kılım tüyüm yok ama sevmiyorum. normalde jilet yapardım.. burası da malum soğuk.. sobalıda oturuyorduk. yaklaşık 6-7 aydır ağdaya döndüm yine. ama son yapışımda afedersin ama uzanmam zor oldu. bir de çok terledim. valla doğuma yakın annem gelirse ona yaptırırım artık diyorum. eğer çok kasılıyorsan yani acılı oluyorsa yapma tabiiki. kişiden kişiye değişiyor. ben alışayım diye başladım tekrardan..

handemmmm mcucukkk!!!

oznurr ekliyorumm birazdan =)))))))))))))))

arzuuuuuu ne diyim kızım 4 ay kadar sabret =))))))))))))))))))))))))

napıyım berna özledim kocamı valla, geceliklerimi babydolleri mi kostümlerimi :kedi:kaydirigubbakcemile3 özledim.. kocacımla rahat rahat uyumayı(!) özledim..

HIHHHHHH! VALLA BEN HİÇ OZLEMEDİM.BELKİ BENIMKI DE KOCİŞ OLSAYDI OZLERDIM AMA BENIMKI KOCATANN.. klava:

CANIM GOREMIYORUM KI GORSEM YAPICAM DA ;NEREDEYSE BUTUN BAGLANTIM KESILDİİ :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…