çok geçmiş olsun hayatım aman iyi bak kendine, bazen bu laflardan sıkılıyor insan ama, mecburuz kendimize de bebişede iyi bakmaya..
şekerden daha şeker arkadaşlarım ben yavaş yavaş aranızdan ayrılıyorum
kendinize ve yavrucuklarınıza çok iyi bakın
en güzel akşamlar ve en güzel haftasonları sizlerin olsun
kalın sağlıcakla.
sagol canımın içi tesekkur ederimde fitiller ne olacak arzuuu.dusundukce bıle tuglerım dıken dıken oluyo...
aman hanecim niye kıyamıycaksın ki, bırak biraz zorlansın, kıymetini bilsin.. Sende ne kadar değerli olduğunu hissedersin hep.. Hem içinde kalmaz.. Pırlanta şart değil, normal atın da olsa mutlaka iyi birşey aldır.. Kötükedihüso
anaamm kocalar görse beni banlarlar kesin kaydirigubbakcemile3 çok fenayım ya
sagol canımın içi tesekkur ederimde fitiller ne olacak arzuuu.dusundukce bıle tuglerım dıken dıken oluyo...
fatmacım yaa çok geçmiş olsunn..selma kızlar 2 gündür yoktum.çok kötü oldum eveli gün diş ağrım tuttu ve doktorlar hiç birşey yapamıyorlar çekilmesi lazım ama 7 aylık olduğumdan çekemediler ilaç verdiler onunda antibiyotiğini kullanmak istemiyorum ama ağrı okadar çokki ağrı kesici bile kesmedi koymadığım kalmadı diğime mahvoldum hiç uyuyamadığımdan işede gelemedim dün gecede çok tuttu.ağlaya ağlaya uyumuşum.şimdide hafif hafif ağrıyor ama akşamları çok çoğalaıyor saçımı başımı yolduruyor okada pis ki hiç böyle ağrı çekmemiştim hayatımda.inşallahb geçer çok var çünkü dasha ne yaparım bilmiyorum .
handeeeeMERHABALAR GÜZELLER.NE ZAMANDIR BAKAMADIMM...
Salı günü gece benim kocatanla (ki resmen kocattı beni) çok kotu tartıstık malum ısım meselesi...sonra ben sabaha kadar aglayınca yüzümde tepsi kadar şişti...sabah da karın agrılarım baslıyınca doktora gıttim hemen,doktor kasılmaların onemlı normal denebilir ama yüzünün bu kadar şişmesi hiç hayra alamet değill dedi.apar topar bir yıgın tahlil,4 tüp kan verdim,,tahlıllerın sonu bugun alınacak.bebegede dopler yaptılar 700 gr.çıktı.çok iri dedi doktorbu haftada bu kadar olmaması gerekiyomuş...çok canım sıkıldı benimde,annemde burda yok izmire gitti,hastaneye falan hep tek basıma gıttım o da cok dokundu; hamilelik işte...aksam kaynana tekrar aramıs koymazsanızda ben yıne bulent derim herke se de bulent dedirtirim diyoo..SEYTAN DEDİ AL KOCATANIN ELİNDEN TELEFONU SAYY BEN BURDA NELERLE UGRASIYORUM SENİN YAPTIGINA BAKK...amaan bulasmadım velhasıl 1 kere daha ne halleri varsa gorsunler;kocatanla da konusmuyorum o da ne hali varsa gorsun... :çok üzgünüm:
çok hoşlar annesi inşallah iyi günlerde kullansın cicilerini
[yok beeee, nolcak küçücük fitilden, ay söyletme beni kıs şimdii... bişey olmaz güzel güzel koyarsın iyileşirsin, iltihapların dökülür kurtulur mis gibi olursun canımm/QUOTE]
selam kızlar arzu çok hoşsun güldürdün benikaydirigubbakcemile3
yok beeee, nolcak küçücük fitilden, ay söyletme beni kıs şimdii..kaydirigubbakcemile3. bişey olmaz güzel güzel koyarsın iyileşirsin, iltihapların dökülür kurtulur mis gibi olursun canımm:1hug:
cannlaaaaaaarıııııııııımmm
hepinizeee kocamaaann merhabaaa veeeee öpücüüüükkkkkkkkkkkkkk Şeniz
ay bugün o kadar yoğunduk ki anca pc yi açabiliyorum !!
bugün bi de kargomuz geldi =)) kızımın çeyizi hazır, damadımı bekliyorummmm =)) lülülülülülü lülülülülülü
ayyy çok heyecanlıyım vallaa... bıcır bıcır yaaa.. avcum kadar kıyafetler entariler hihahooyyttt delikafadulden pppppeeekkk şekerler yaaa alkisalkisalkis
sorma ben de senin yazılarını okuyup dertlendim.. hemen cevap yazasım geldi sıcak sıcak.... canım benim yaa....ŞenizBERNAAAAMMM ŞİMDİ AKLIMDAN SEN GECİYODUN HOSGELDİN KUZZUMMM opuyorumnanaktan
kesinlikle.. varımız yoğumuz bebiş.... kendimize bile onun için bakmıyoru muyuz artıkk!!çok geçmiş olsun hayatım aman iyi bak kendine, bazen bu laflardan sıkılıyor insan ama, mecburuz kendimize de bebişede iyi bakmaya..
şekerden daha şeker arkadaşlarım ben yavaş yavaş aranızdan ayrılıyorum
kendinize ve yavrucuklarınıza çok iyi bakın
en güzel akşamlar ve en güzel haftasonları sizlerin olsun
kalın sağlıcakla.
BIRAKTIM ARTIK TATLIM MUCADELEYI AMAN NAPIYOSA,NE HALI VARSA...COCUGUM IYI OLSUNDA NAPIYIM BERNA mafoldumbenfatmacım yaa çok geçmiş olsunn..
Allah acil şifa versin de canın yanmasın daha fazla...
handeeee
Allah sana ciddi anlamda sabır versin be güzelim... yani okurken o kadar içim acıyor ki anlatamam... bebişin için üzülme gayet normal sanki 1 kg. çıkmış da... haydeee töbe töbeee...
dediğin gibi "benim dediğim olacak, gelin ne ki? kim ki? " ayağına yatıyo bu kadıncık.. sen herşeyi(çok pardon ama) ...... et bebeğinin sağlığını düşün canım..
bu kadının düzeleceği ve bazı şeyleri akıl edeceği yok çünkü... senin ve bebeğin durumundan çok kendi hükümdarlığını ve saltanatını düşünüyor.......
bu arada tabii ki de yazıp derdini paylaşacaksın. burda gülelim eğlenelim eğlenirken öğrenelim yapmıyoruz sadece..
dertleşelim ki hafifleyelim.... :1hug:
saol canişkooommmmm =)))))))))))))))))
oznurcummm sen zaten eklisin bende de gerek de yok.. açık herkeseee =)))
sosyal bi insanım ben =)))))
sorma ben de senin yazılarını okuyup dertlendim.. hemen cevap yazasım geldi sıcak sıcak.... canım benim yaa....Şeniz
kesinlikle.. varımız yoğumuz bebiş.... kendimize bile onun için bakmıyoru muyuz artıkk!!
heeeee bi de senin şu seksi olma muhabbetin var =)))))))) öldürdün gülmekten akşam beni alkisalkisalkis
canıııımm kendinee öyküye ii bakasın görüşemedik bugün..
yarın da öyküyü görecekmişsin.. hayırlı haberlerle dönesin innşallahh
çok öptüm canım arkadaşım
ah canım sana da çok geçmiş olsuuun yaa..merhaba fatma, sanırım aynı zamanlarda aynı diş ağrılarını çekmişiz. benimde cumartesi gecesi çürük olan 20'lik dişim inanılmaz ağrımaya başladı ve aradığım tüm hastanelerden dişi çekemeyiz cevabı aldım. Ama ağrı dayanılacak gibi değildi,kendi dr um çektirebileceğimi söyledi ve dün özel bir doktora gittim ve o çekmeyi kabul etti. şimdi kurtuldum ağrıdan. yaşadıklarını çok iyi anlıyorum. en son emla diye bir jel var, onu sürerek uyuşturuyordum diş etimi. Allah sabır versin sana bence antibiyotiği de ihmal etme.
heeee ... düşünsene altlı üstlü oturanlar da varrrr kafamçokkarıştı :teselli:Hiçbir şey yapamazlar senin sinirini bozmaktan başka.
Sanırım kayınvaldenin ruhsal durumu pek sağlıklı değil geçirdiği travmayı atlatamamış.
Bir evlat kaybetmiş tabii ki acısı çok büyüktür pek sağlıklı düşünemiyor gibi geldi bana.
Künye falan hazırlatmalar, Allahtan fazla yakın değilmişsiniz.
çok saol cicimmmm Şenizbena cicler çok guzel iigunlerde kullansın inşallah
KIZZLAR BU ARADA BISEY SORUCAM AGDA YA GIDEN VARMI ARAMIZDA?BI ARKADASIMIN DOKTORU ANİ DUYULAN ACILARIN RAHIM KASILMALARINI BASLATABILECEGI GEREKCESIYLE ONERMEMİŞ BENDE SORMADIM DOKTORUMA AMA GITMEKTEN ISTIYORUM ARTIK,MALUM GÖBÜŞLERDEN DOLAYI ALT TARAFLARLA BÜTÜN İRTİBATIMIZ KOPTU KOPACAK :kedi:
napıyım berna özledim kocamı valla, geceliklerimi babydolleri mi kostümlerimi :kedi:kaydirigubbakcemile3 özledim.. kocacımla rahat rahat uyumayı(!) özledim..
napıyım berna özledim kocamı valla, geceliklerimi babydolleri mi kostümlerimi :kedi:kaydirigubbakcemile3 özledim.. kocacımla rahat rahat uyumayı(!) özledim..
ah canım sana da çok geçmiş olsuuun yaa..
diş hakkaten felaket!!!
heeee ... düşünsene altlı üstlü oturanlar da varrrr kafamçokkarıştı :teselli:
çok saol cicimmmm Şeniz
handecim ben hala kendim yapıyorumm... Allaha şükür kılım tüyüm yok ama sevmiyorum. normalde jilet yapardım.. burası da malum soğuk.. sobalıda oturuyorduk. yaklaşık 6-7 aydır ağdaya döndüm yine. ama son yapışımda afedersin ama uzanmam zor oldu. bir de çok terledim. valla doğuma yakın annem gelirse ona yaptırırım artık diyorum. eğer çok kasılıyorsan yani acılı oluyorsa yapma tabiiki. kişiden kişiye değişiyor. ben alışayım diye başladım tekrardan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?