kızlar bu arada ben hala isim bulamadım oğluşuma son günlerdede poyraz mı olsa acaba die düşünüyorum ama kararsızzım çok zormuş ya
hiçbir fikrim yok valla
bilge senın dunur yok ortada
sabahtan girdimi ben yoktum sabah
merak ettım msndede yok
aa olmazmı
var cnmcm bizdede
böyle gelenekler guzelşeyler yasatılmalı :)
tamam cnm ben ustume alındım açıklama geregı duydum o zaman senın yazdıgına karşılık boşver ii oldu farklı duşunenlerede cvp mahiyetınde :)
çok güzel de neden tereddütte kalıyorum bilemiyorum yoksa aklıma öyle bi isim gelcekki işte budur mu dicem yada böyle tereddütlerle koyup sonra alışcammı bilemiyorumpoyraz guzel isim bence
bi de daha doğum hediyesi var biliyosun di mi kaydirigubbakcemile3 gerçi benimki "yok öyle bir şey sen uyduruyorsun" diyor ama bizim sülalede vardır o gelenek sizde de var mı bizimkilerin uydurması mı acaba akannehir
,aaaa olmaz mı valla bizde de var ben pırlanta kolye istedim alacağım dedi hatta bir tane beğendim ama bunu açamadım göremiyorum(((((
ayy selam verdim kimsecikler görmedi:gitme:
herkes düşmüş pırlanta peşine :gitme:
bnde isterim banada alsınlar :gitme:
benim bir toplantım var sonra da dönemem güzeller opuyorumnanaktan herkese iyi hafta sonları bebişlere ve kendinize iyi bakın kimsenin üzmesine germesine de izin vermeyin zemuszemus
benim bir toplantım var sonra da dönemem güzeller opuyorumnanaktan herkese iyi hafta sonları bebişlere ve kendinize iyi bakın kimsenin üzmesine germesine de izin vermeyin zemuszemus
ah kızlar yine yoğunluk var
ara ara girip okuyorum
herkeze selammmmmmmmmmmm
bahar naber tatlım?
raporu aldın bakıyon keyfine hı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:):)
a.s.
sorma kadın mılletı degilmi slm bile almamışız baksana
meyve saati hoooooop nereye şekerimcokacimcoook
oh oh sıhatler olsun şekeraynen öle oldu cnm. kuaföre gittim anneme geldim biraz öncede. sen nasılsın?
yarasııııııııııııııınnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
meyve yiyelim yarasın bebişlere opuyorumnanaktan:lepi:
meyvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadi kızlar benim bugün annemlerin bahçeden organik üretim sıfır gübre sıfır ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?