2009 Aralık Anneleri

kızlar bu arada ben hala isim bulamadım oğluşuma son günlerdede poyraz mı olsa acaba die düşünüyorum ama kararsızzım çok zormuş ya

poyrazlar zor zaptediliyor diye biliyorum ama her ismin zorlukları var isim kalmıyor böyle de :)))

hiçbir fikrim yok valla
bilge senın dunur yok ortada
sabahtan girdimi ben yoktum sabah
merak ettım msndede yok

yok girmedi güzelim :1no2:

aa olmazmı
var cnmcm bizdede
böyle gelenekler guzelşeyler yasatılmalı :)

kesinlikle katılıyorum yaşasın güzel gelenekler kaydirigubbakcemile5

bi de daha doğum hediyesi var biliyosun di mi kaydirigubbakcemile3 gerçi benimki "yok öyle bir şey sen uyduruyorsun" diyor ama bizim sülalede vardır o gelenek sizde de var mı bizimkilerin uydurması mı acaba akannehir

aaaa olmaz mı valla bizde de var ben pırlanta kolye istedim alacağım dedi hatta bir tane beğendim ama bunu açamadım göremiyorum (((((

bende durmadan kendime alınacak hediyeleri seçiyorum, eşime akşam dedim gösteriyim mi aşkım bana ne alacağını dedim :jeyyar::roflol: o da " yok aşkım zaten çok gerginim" dedi..
valla kıyamam diye bişey yok, aldıracammmmmmm.... kayınvalidem bakalım ne alacak... çalışan yok evlerinde emekliler ama bir sürü altını parası var bana ne alsın güzel bir hediye allah bilir cumhuriyetlerinden verir birtane:uhm: bana ne o ayrı onu oğluma taksın benim hediyem ayrı olacak... ama hiç bilmezler öyle incelikleri.. hiiiiç... toruna takacağıyla benimkini kesin karıştırır.. yada öyle işine gelir.. bende sinirimden ölürüm artık

ayy selam verdim kimsecikler görmedi:gitme:

herkes düşmüş pırlanta peşine :gitme:
bnde isterim banada alsınlar :gitme:

benim bir toplantım var sonra da dönemem güzeller opuyorumnanaktan herkese iyi hafta sonları bebişlere ve kendinize iyi bakın kimsenin üzmesine germesine de izin vermeyin zemuszemus

ah kızlar yine yoğunluk var
ara ara girip okuyorum
herkeze selammmmmmmmmmmm

bahar naber tatlım?
raporu aldın bakıyon keyfine hı

meyvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadi kızlar benim bugün annemlerin bahçeden organik üretim sıfır gübre sıfır ilaç

bn şeftali ycem bugün ayy şeftali yiyince kıllı olur derler ama bn çok yiyorum allah korusun kızımı :dance:

szdede vrmı böle tenbihlenen şeyler

şunu yapma bunu yeme :icecream:

hastaneye göndereceği çiçekler hariç tabii, bunuda ekleyeyim dedim.. o çiçekleri zaTEN HEDıYEYMıŞ SAYMIYORUM O MECBURı BANA NE..:umursamaz:

aynen öle oldu cnm. kuaföre gittim anneme geldim biraz öncede. sen nasılsın?
oh oh sıhatler olsun şeker
güzelliğine güzellik kattın hısengözlerimebaksanab
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

meyve yiyelim yarasın bebişlere opuyorumnanaktan:lepi:
yarasııııııııııııııınnnnnnnnnn

meyvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadi kızlar benim bugün annemlerin bahçeden organik üretim sıfır gübre sıfır ilaç

bende doğal mı doğal böğürtlen varyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…