2009 Aralık Anneleri

iyi akşamlar ben burdayım aslında hep ama utanıyorum yazmaya:kedi:

anam nie utanıon yazmaya gel sen bakayım aramıza bi kucaklayaım biz senikaydirigubbakcemile

bernaaaaa gittinmiii :gitme:

ayy yne kimseler kalmamış :sinifsinif:

yalnız kaldıım:kedi:

"Cihazın kürtaj patlaması yaratmasından endişe ediliyor"
aman pek faydalı bi şi deil bu yönden ya erkek die tutturanlar varken bu kadar çok :S

bn 4 aylıkken öğrenmiştim bernacım 3 aylık gittiğimde bizim kız bağlamış bacakları dönmüş popoyu göstermemişti :))))
a
yaramaz kızım benm Şeniz

Satın almadan önce ödünç alın
"Arkadaşımdan titreşimli koltuğun bebeğini sakinleştirdiğini duydum. Ben de bebeğimin sevebileceğini düşünüp o koltuktan satın aldım. Ancak bebeğim koltuktan nefret etti. Size tavsiyem almadan önce ödünç alın. Çünkü her bebekte işe yaramayabiliyor.”

Bu titreşimli koltukta ne ola ki? Anakucağı gibi bir şey mi acaba?

Epidural analjezi

Beldeki omurların sivri çıkıntıları arasından iğne ile girilerek sinir yollarına yakın bir bölgeye, l - 2 mm çok ince bir plastik boru yerleştirilmesi ile uygulanır. ışleme başlamadan önce tansiyonun düşmesini engellemek için damar yolu ile serum verilir. Belden aşağıda ve bacaklarda his değişikliği (uyuşukluk) oluşur. Doğumun birinci evresinde, yani rahim ağzı tam açık hale gelinceye kadar olan dönemde, rahim kasılmaları devam ederken anne ağrı duymaz ve konforlu bir bekleyiş ortamı oluşur. ılaç genellikle bilgisayarlı bir alet ile verilir. Doğum anında da, ilaç tipi ve dozuna bağlı olarak kas gücü korunduğu için anne rahatlıkla ıkı¬narak, doğum kanalında çocuğun ilerlemesini ağrı duymadan sağlar.

bu çok güzel bişy ama riski var işte:1closedeyes:

Bunun miktarını ayarlayamazlarsa ıkınma refleksininde kaybolmasına yol açabiliyormuş ve o zamanda bebeğin doğumu gecikebiliyormuş. Bu da risk demek tabii.

Epidural analjezi
baştan risk zaten felce bile sebep olabiliyormuş ama ağrısız insana cazip gelio
ama riske atmama lazım tabiki en doğalı normal doğum ya

Tabii ki hassas bir durum. Yanlış bir uygulama yapılırsa geri dönüşümsüz hasarlar meydana gelebilir. Ama benim merak ettiğim bu şekilde gerçekleştirilen kaç uygulamanın kaçında böyle bir sonuçla karşılaşılmış? Felç durumuyla yani. Bir araştırmak lazım.

canım burda sadece bilgi paylaşımı için ilaç adı verildi tabiki doktor takibi olmadan yada tavsiye ile ilaç kullanılmaz burda hepimizde bunun farkındayız kaldıki seninde yazdığın gibi her ilaç her insana olmaz yine uyarı için teşekkürler

kızlar ben 26 haftalık hamileyim.kızımın bi kaç gündür hareketleri zayıfladı.oynuyo ama güçlü değil.bu haftalarda dengesizlikler oluyomu.ikinci hamileliğim ama oğlum 6 yaşında unutuyo insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…