Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar gece kanamam geldi şu saate kadar acildeydim ve doğum başlamış dedi doktor 2 cm açıklma var ama suyun gelmemiş dedi hafif hafif sancılarım başladı bakalım allah sonumuzu hayır etsin bana dua edin emi kızlar
kizlar meraba dun aksam tansiyonum yukseldi yani tam sinirdaydi gece hic uyuyamadik artarsa hemen doktora gitcektik suanda yuksek ama cok degil nasil korktum insallah bu yukselmeler kizimi etkilemez cunku 140/90 gecerse plasenteye kan akisi oksijen az gidermis bebekte gelisim gerili olurmus ayy cok uzuldum gece insallah bebegimi etkilemez benim 139/87 oldu hemen soguk suyla boynumu falan yikadim biraz dustude yinede yuksek 130/78 hayirlisiyla vakitlerimizi bi tamamlasaydik.
merhaba hanımlar
ben çok fena grip oldum yaaaaasenağlama
sezaryan günümüzde belli oldu 19unda perşembe günü diye karar verildi ama benim düzensiz de olsa sancılarım var bugün yarın doğum sancım gelecek gibi geliyor bana
gözünaydın canım bende senden 1gün sonra bebeğimi kucağıma alacağım inşallah eğer herşey yolunda giderse allah yardımcımız olsun
ayy çok sevindim canım minik kızını öp benim içinde allah sağlık sıhhat versin herkesin bebeğine
geçmiş olsun şekerim benim halim harap valla elimde mendilim her hapşırdığımda afedersin alttanda kaçırıyorum kaydirigubbakcemile3 durdum durdum doğuma yakın grip oldum yaaa
seninde az kalmış canım 10 gün dediğin nedir ki koskoca 9ay geçti allah hepimize sağ salim bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
hadi herkese iyi akşamlar şekerlerrrrrrrrŞeniz
limonlu cay istim bsiyeler yedim uzandim dinleneyim diye kalktim olcumde cok az dusmus yukselmesin diye ne yiyecegimide bilmiyorum bugun kizimda cok hareketli degil yarin bi doktora gitseydim hayirlisiyla
teşekkur derim kızlar süt arttırıcı bilgiler için
umarım işe yararlar
en çok sogan dediler banada ama internette sogan gaz yapar çocuga yazıyor
humana çay içiyorum bu arada doktor 2 saatte bir uyanıp sağ dedi
bakalım inşallah artar
canım sarmsaklı yoğurdu dene
VALLA BENDE HURMA YE YE SEKERIM CIKACAK :1shok:
BU ARADA KIZLAR VALLA BEN NE YAPACAGIMI BILEMEMEKTEN DOGURMAMAYA KARAR VERDİM...
NORMAL Mİ SEZERCİK Mİ,EPIDURAL MI,GENEL Mİ ÇATI BACA DAR MI GENİŞ Mİ DERKENN AYYYHHH CILDIRDIM...
KALSIN VALLA BOYLE IYI NAPIYIM İÇ İÇE YASIYOZ İŞTE OGLUMLA şakkıdı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Allah seni ne yapsın emi kız korkudan doğurmamamk olur mu kaydirigubbakcemile3
günaydııınnn annişler....opuyorumnanaktan
eşim işe gidince uyku tutmadı... sabah sabah hep aynı haberleri izlemekten sıkıldım. size bakayım dedim ama herkes uykuda sanırımfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis
of yaaa gece zaten zor uyuyorum sabahın köründe de uyanıyorum....:gitme::gitme::gitme:
bari kızıma örgü öreyim de vakit geçsin...
VALLA BENDE HURMA YE YE SEKERIM CIKACAK :1shok:
BU ARADA KIZLAR VALLA BEN NE YAPACAGIMI BILEMEMEKTEN DOGURMAMAYA KARAR VERDİM...
NORMAL Mİ SEZERCİK Mİ,EPIDURAL MI,GENEL Mİ ÇATI BACA DAR MI GENİŞ Mİ DERKENN AYYYHHH CILDIRDIM...
KALSIN VALLA BOYLE IYI NAPIYIM İÇ İÇE YASIYOZ İŞTE OGLUMLA şakkıdı
gunaydin seker bugun bende erken kalktim 9da doktor randevum var buraya bakmadan gitmedim gece bende zor zar uyuyom ya hic deme ör bakalim annesi sicak sicak giysin kizin:hulya::hulya:
günaydın kızlar :) benim de acayip el bileklerim ağrıyor kızlar ya . sabah kalkınca falan özellikle.doktora sorucam gidince. sizler nasılsınız.ohh örün bakalım ben anlamıyorum örgüden, sevmiyorum da , siz ne güzel örüyorsunuz.benim de annemle kaynanam bir sürü şey örüyor.ben rahatım :)
günaydın kızlar :) benim de acayip el bileklerim ağrıyor kızlar ya . sabah kalkınca falan özellikle.doktora sorucam gidince. sizler nasılsınız.ohh örün bakalım ben anlamıyorum örgüden, sevmiyorum da , siz ne güzel örüyorsunuz.benim de annemle kaynanam bir sürü şey örüyor.ben rahatım :)