• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

dilekden haber alan varmı sabah doktora gitmişti

canim doktordan sonra besik falan almaya gittik gece gec geldim tansiyonum sinirin biraz asagisinda egerki sinira gelirse 1 saat uuzakliktaki hastaneyi arayip ambulans cagiracakmisim ordaki doktor bakacakmis bide bu persembeye o dedgim doktora cati mauyanesine bide dogum yapacagim kalacagim odaya falan bakmaya cagiriyolar iste ozaman tekrar gözukecem doktora insalllah yukselmesse:Saruboceq:

cok sukur canim ama kalp atisi 125 cikmis ordayken dikkat etmemistim sorun ettim 120 140 arasi normal yaziyo internette aman iste bi hayirlissiyla kucagimiza alsaydik

Sorun yok canım ortada işte. Benim de bi gün dr.da daha yüksekti,ertesi gün sağlık ocağında aynı 125 falandı oan öyleymiş demek arada yükselip iniyor.

minayı ılk defa kucagıma verdıler emzır dedıler
ay çok heyecanlandım tutmayı bıle bılmıyorken emzır dıye kucagımdaydı ama gerçekten tecrubeye gerek yokmuş kaptı kızım gogsumu hemenn hemşireler arada ugrayıp baktıgında dedım bilmiyorum
benım ılk bebegım dogrumu tutuyorum
aslında tam dogru tutmamışım gösterdıler dogrusunu ama bızım kız kendı işini kendı görmuş çoktan
ay anlatılmaz bir duyguydu çok degişik birşey
ama emzırıken elımde tutarken cıgerlerındekı hırıltıyı hıssettım resmen içim tuhaf oldu
inşallah o da geçer daha iyi olur kızım
hiçbirşey kalmaz cigerlerınde

Sorun yok canım ortada işte. Benim de bi gün dr.da daha yüksekti,ertesi gün sağlık ocağında aynı 125 falandı oan öyleymiş demek arada yükselip iniyor.

iste kendime sorun yapicam ya bende bugun gittigim saglik ocagi gibi yerdi iste hatta bide tekme gecirdi benim kiz hemsire karnimi mezura ile ölcerkentekme tokat giristi masallah onceden ölcutugunde 29du bas popo mesafesi simdi 32 olmus 1 haftada masallah ama kilosunu falan bilmiyom cunku ultrason yok burda artik persembe bakariz onada

Ayy canım benim gözün aydın harika bir olay ne güzel çok sevindim.Sevinçten gözlerim doldu.Geçer annesi geçer senin göğsünden de emiyor kokunu da almıştır kalp atışını duymuştur,anne karnındayken hep duyduğu.ılaç gibi gelir ona.

minayı ılk defa kucagıma verdıler emzır dedıler
ay çok heyecanlandım tutmayı bıle bılmıyorken emzır dıye kucagımdaydı ama gerçekten tecrubeye gerek yokmuş kaptı kızım gogsumu hemenn hemşireler arada ugrayıp baktıgında dedım bilmiyorum
benım ılk bebegım dogrumu tutuyorum
aslında tam dogru tutmamışım gösterdıler dogrusunu ama bızım kız kendı işini kendı görmuş çoktan
ay anlatılmaz bir duyguydu çok degişik birşey
ama emzırıken elımde tutarken cıgerlerındekı hırıltıyı hıssettım resmen içim tuhaf oldu
inşallah o da geçer daha iyi olur kızım
hiçbirşey kalmaz cigerlerınde

canim benim insallah en kisa surede kucaginda olur rahat rahat emer seni cigerleride iyi olur insallah kuzum benim kapar tabi bulmus memislerii

canim doktordan sonra besik falan almaya gittik gece gec geldim tansiyonum sinirin biraz asagisinda egerki sinira gelirse 1 saat uuzakliktaki hastaneyi arayip ambulans cagiracakmisim ordaki doktor bakacakmis bide bu persembeye o dedgim doktora cati mauyanesine bide dogum yapacagim kalacagim odaya falan bakmaya cagiriyolar iste ozaman tekrar gözukecem doktora insalllah yukselmesse:Saruboceq:

inşallah bir şey olmaz merak etme çatı muayaenesine odaya bakmaya falan erken değilmi

Back
X