Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dilekden haber alan varmı sabah doktora gitmişti
Yarın oğlumu görecemmsositososito
İyi canım sorun yok gibi gözün aydın ee ne dedi bebik nasıl ne kadar olmuş
cok sukur canim ama kalp atisi 125 cikmis ordayken dikkat etmemistim sorun ettim 120 140 arasi normal yaziyo internette aman iste bi hayirlissiyla kucagimiza alsaydik
Sorun yok canım ortada işte. Benim de bi gün dr.da daha yüksekti,ertesi gün sağlık ocağında aynı 125 falandı oan öyleymiş demek arada yükselip iniyor.
minayı ılk defa kucagıma verdıler emzır dedıler
ay çok heyecanlandım tutmayı bıle bılmıyorken emzır dıye kucagımdaydı ama gerçekten tecrubeye gerek yokmuş kaptı kızım gogsumu hemenn hemşireler arada ugrayıp baktıgında dedım bilmiyorum
benım ılk bebegım dogrumu tutuyorum
aslında tam dogru tutmamışım gösterdıler dogrusunu ama bızım kız kendı işini kendı görmuş çoktan
ay anlatılmaz bir duyguydu çok degişik birşey
ama emzırıken elımde tutarken cıgerlerındekı hırıltıyı hıssettım resmen içim tuhaf oldu
inşallah o da geçer daha iyi olur kızım
hiçbirşey kalmaz cigerlerınde
dilek çok şukur sınırı aşmamış
umarım aşmazda bundan sonra
canim doktordan sonra besik falan almaya gittik gece gec geldim tansiyonum sinirin biraz asagisinda egerki sinira gelirse 1 saat uuzakliktaki hastaneyi arayip ambulans cagiracakmisim ordaki doktor bakacakmis bide bu persembeye o dedgim doktora cati mauyanesine bide dogum yapacagim kalacagim odaya falan bakmaya cagiriyolar iste ozaman tekrar gözukecem doktora insalllah yukselmesse:Saruboceq:
ben çıkıyorum kızlar haber vereyım gelışmelerden dedım
iyigeceler
kızzlar catı muayenesi olan var mı yaw ?nasıl bişey ki ?