• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

kabızda olmadım ama
meme yaptı dötüm cok fena agrıyı acıyiii
:utangac::utangac:

geçmiş olsun canım... bende de var...:gitme: bagırsaklarım gayet iyi çalısıyor, kabız da degilim ama... agrı yok şimdilik... sanırım ağırlaştıkça baskıdan basınçtan da olabbiliyormus. ben endişeleniyorum çünkü normal doğum yapmayı düşünüyorum. ıkınırken sorun oluyormuş sanırım doğumda...:kedi::kedi::kedi:

merhaba kızlar nezamandır katılamıyorum girip birkaç sayfa okuyup çıkıyodum.fena hasta oldum.ama şimdi iyiyim bi öksürüğüm kaldı o da hafifledi.10 gündür raporluydum yarın yine başlıyorum işe.

aramıza yeni katılan bebişlere Rabbim sağlık sıhhat versin. darısı başımıza. :Saruboceq:

ellerim parmaklarım sol kolum sürekli uyuşuyo okudum başkalarının da oluyomuş.

benim kızım hala ters bu arada annesini kestiricek illaki!! her hafta kontrole gidiyorum bakalım dönerse çok sevinicem. hihoyyyt

Geçmiş olsun canım:teselli:
Yarın sabah erkenden hastaneye gidecem nst ve kan tahlili için bu gece takılamıycam buralara.İyi geceler herkesea.s.

sagol canımm
cok fena acıyo canım bıldıgın gıbı degıl
yarın haber wer gelınceeeeeŞenizŞeniz

selam kızlar nasılsınız sonunda evime internet geldi doğuracam yakında şimdi kavuçtum nete bi anlamıda kalmadı doktora gittik hafif düzayde preklampsi çıktı tansiyon normal ama idrarda protein ödem falan bebek 3050 olmuş dikkat etmem gerekiy kendime az kaldı sonunu bi görebilseydik

selam kızlar nasılsınız sonunda evime internet geldi doğuracam yakında şimdi kavuçtum nete bi anlamıda kalmadı doktora gittik hafif düzayde preklampsi çıktı tansiyon normal ama idrarda protein ödem falan bebek 3050 olmuş dikkat etmem gerekiy kendime az kaldı sonunu bi görebilseydik

canım ben doktora sormadım ama dün sabahleyin 59 kiloydum bu gün 62 oldum bende anlamadım tansiyonum düşüyordu biraz tuzlu ayran falan içtim bu gün yüzüm biraz şişti ondanmı oldu yoksa idrarda protein falan mı var bilmiyorum bir belirtisi varmıydı preklampsinin

maşallah cnm bnm allah sağlıklarıyla kavuştursun inş senide göremiyorum ben antalya topiğinde:)bnm bebişimde 2200 grm olmuştu pazartesi gittiğimde

maşallah cnm bnm allah sağlıklarıyla kavuştursun inş senide göremiyorum ben antalya topiğinde:)bnm bebişimde 2200 grm olmuştu pazartesi gittiğimde

Senin bebişine de maşallah canım. Antalya topiğine hergün mesaj yazıyorum ama denk düşmüyoruz. Ben de salı gittim doktora, normal doğum olabilir dedi. İki hafta sonra çatı muayenesine gidicem. Umarım çatım uygundur.

Senin bebişine de maşallah canım. Antalya topiğine hergün mesaj yazıyorum ama denk düşmüyoruz. Ben de salı gittim doktora, normal doğum olabilir dedi. İki hafta sonra çatı muayenesine gidicem. Umarım çatım uygundur.

umarım cnm istediğin gibi olur herşey doğumun gönlünce ve sağlıkla olur inş bnde ayın 10una gidicem doğumu konuşup kararllaştırıcaz artık:):ecrin_bebek:

umarım cnm istediğin gibi olur herşey doğumun gönlünce ve sağlıkla olur inş bnde ayın 10una gidicem doğumu konuşup kararllaştırıcaz artık:):ecrin_bebek:

Hadi hayırlısı canım. Sezaryen de kötü değil sonuçta. Memnun kalan çok var. Her ikisi de olur benim için. Yatayım artık yarın karşılaşırız umarım. Öptüm

Hadi hayırlısı canım. Sezaryen de kötü değil sonuçta. Memnun kalan çok var. Her ikisi de olur benim için. Yatayım artık yarın karşılaşırız umarım. Öptüm[/Qevet cnm haklısın hakkımızda hayırlısı olsun ama ben baya heyecan yapmaya başladım ve korku sarıyo sanki ama allh büyük bende yatıyorum cnm zaten baya kötü oldum sabahtan beri başım dö nüyodu zaten uykum geldi bnmde umarım karşılarız cnm kendine ii bak öptüm bendea.s.

Hadi hayırlısı canım. Sezaryen de kötü değil sonuçta. Memnun kalan çok var. Her ikisi de olur benim için. Yatayım artık yarın karşılaşırız umarım. Öptüm[/Qevet cnm haklısın hakkımızda hayırlısı olsun ama ben baya heyecan yapmaya başladım ve korku sarıyo sanki ama allh büyük bende yatıyorum cnm zaten baya kötü oldum sabahtan beri başım dö nüyodu zaten uykum geldi bnmde umarım karşılarız cnm kendine ii bak öptüm bendea.s.

Aman canım tansiyonun mu düştü acaba, yoğurt ye tuz döküp sonra da yat. İyi geceler a.s.

Aman canım tansiyonun mu düştü acaba, yoğurt ye tuz döküp sonra da yat. İyi geceler a.s.

yok cnm bnm tansiyon hep aynıölçüyorum eşim şimdi sapsarı oldun iice dio kansızlık var bende baya ondan sanırım yeni baktırdım kanıma baya düşük çıktı kan hapı içmeye başladım ama yetmio sanırım ayy kortum şimdi eşimde öle deyince ruh gibi olmuşun dio yaasenağlamazaten sarıydı rengim hamileliimden beri iice sarardım yaa:gitme:

Back
X