• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

selamlar canlarım ne var ne yok ?
4 gundur cok hastaydım oglumun hareketlerı de cok yavasdı.doktora gıttım,baska bı doktordu bu bizimkıne yıne ulasılamıyor cunki,SEN Bı CENAZE YA DA TRAVMA FALAN MI GECIRDIN?dedi...
oyle tuhaf oldum ki...YOOK dedim ben de...
bu dort gunluk grıp cok etkılemıs oglumu..hiç gozumu acamadım ki,ilaç da içemiosun anca ıhlamur mandalına nar...
yawrum hiç hareket etmez olmustu...neyse 2 gundur ıyı kuzum;aman sizde cok dıkkat edın kızlar ortalık cok kotu,cok zorunlu olmadıkca cıkmayın bı yere...kolay kolay atlatamıyoruz vucut dırencımız son haftalar cok daha dusuk oluyomus,aman dikkat :olmaz:

kızlar bu aralar bende inanılmaz gaz var geceleri kaç kere uyanıyorum, gündüzü hiç saymıyorum.. aynı durumda olan var mı?

olmaz mı arzucum kocadan utanmayı gectım,artık oglumdan utanıyorum.daha dogmadan AMMA GAZLI Bİ ANNEM VARMIŞ diycek çocuk -tatlicadiarzu-

olmaz mı arzucum kocadan utanmayı gectım,artık oglumdan utanıyorum.daha dogmadan AMMA GAZLI Bİ ANNEM VARMIŞ diycek çocuk -tatlicadiarzu-

sorma ya çocuk korkuyordur diye aklımdan geçmiyor değil hani:kedi:
eşimden de çok çekiniyorum.. bunu engelleyecek bir bitki çayı filan bişey varmı ya kızlar bilen varsa allah rızası için yazsın

4 gundur cok hastaydım oglumun hareketlerı de cok yavasdı.doktora gıttım,baska bı doktordu bu bizimkıne yıne ulasılamıyor cunki,SEN Bİ CENAZE YA DA TRAVMA FALAN MI GECIRDIN?dedi...
oyle tuhaf oldum ki...YOOK dedim ben de...
bu dort gunluk grıp cok etkılemıs oglumu..hiç gozumu acamadım ki,ilaç da içemiosun anca ıhlamur mandalına nar...
yawrum hiç hareket etmez olmustu...neyse 2 gundur ıyı kuzum;aman sizde cok dıkkat edın kızlar ortalık cok kotu,cok zorunlu olmadıkca cıkmayın bı yere...kolay kolay atlatamıyoruz vucut dırencımız son haftalar cok daha dusuk oluyomus,aman dikkat :olmaz:
geçmiş olsun bu arada canım, aman dikkat edelim ya.. şurda yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik..

bu arada kızlar
biraz once karnımdakı ılk yırtıklarla müşerref oldum...hayırlı olsun bakalım...

sorma ya çocuk korkuyordur diye aklımdan geçmiyor değil hani:kedi:
eşimden de çok çekiniyorum.. bunu engelleyecek bir bitki çayı filan bişey varmı ya kızlar bilen varsa allah rızası için yazsın

ben önceden cok takardım böyle şeylere,kendımı sıkardım sıkardım yataktaysam hemen kalkardım yataktan,ama artık zeplin gibiyim,kendi sesime kendım uyanıom vallaa ohhh sefamm olsun banane karnımda kossskoca 2500 gr. bi melek var canıma degsin...

kızlar bu aralar bende inanılmaz gaz var geceleri kaç kere uyanıyorum, gündüzü hiç saymıyorum.. aynı durumda olan var mı?

ya kaç gündür sorucam tam yazıcam yok ya ne alaka diyip vazgeçiyorum en kötüsü ani harekette tahliye çok utanıyorum :utangac:

slm kıslar;biz dr. a gittik bgün son kontrolümüzdü artık..pazar günü sabah 10 da son kez celeston olacağım sabah 8 de hst de olacağız..9 gibi alacaklar epidural sezeryana pazar gecesi saat 02 den sonra yemek içmek yasak..bu arada oğluşum kanala bile girmiş yavrumm bilse boşu öbşuna uğraşıyoo oralarda yollar plesanta ile kapalı kasmas kendini :D:D:D: ama diyoruz ki eşimle ben de plesanta previa falan olmasa da arda mız erken gelecekmiş:D:D:D...

kilomuz boyumuz gayet iyi çok şükür...odamızı gösterdiler 2 plazmalı,2 banyolu ve ziyaretçi için de ayrı odası olan geniş bir oda ayırttırmış canım doktorumuz...hemşire her ihtimale karşı yenidoğan ünitesini de gösterdi bize..minicik bebişleri gördük ..yerim ben onlarıı yaaa ..eşimle dedik ki he bebek bu kadar güzell nasıl olabilir canlarım benimmm..fototerapii e var hst. de ayrıca bebek dr.u da 24 saat oradaymışşş..

a unutmadan dr.cum dedi kii mutlaka hamile fotosu çektir ,çok güzel bi hamile oldun dedi ..bu arada tam tamına eşim bilmiyoo ama 20 kilo almışımmmm...hahahahahah nasıl da keyifli keyifli yedim herşeyi son 3-4 gün yemeğe devam edeceğimmm ohh sefam olsunn sonra zaten yırtacağım kendimi kilo vereyim diye nasıl olsa:D:D:

benden haberler bu kadar hemen p.tesi gelsin artıkkk..unutmadan eşim doğuma girecek onu da söyledik karar verdik diye ama benim tarafımda kalıp kanlı bölümleri görmeyecek :D:D:

öpüldünüz canlarımm ...iyi geceler........

canım hadi hayırlısıyla tek oğlunun doğması kalmış :emir_bebek:
herşey ayarlanmış hazırlanmış :nazar:
pzrtsiyede bişey kalmamış kaydirigubbakcemile4
allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq: :dance:

günaydın kızlar
dun geceden berı karnım agrıyo
kasılınca karnım ılk kez rahatsızlık werdı bana
annemde cok rahatsız bası cok agrıyo
bı damarda sorun wardı onu da dr goturemıyom cok uzuluyom yarın babam goturcek ınsallah temız cıkar

sanada annenede çok geçmiş olsun canım,
inşallah temiz çıkar bitanem annenin sonuçları,
ALLAH' IM TÜM SEVDİKLERİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI UZUUUUUUUUN ÖMÜRLER VER

4 gundur cok hastaydım oglumun hareketlerı de cok yavasdı.doktora gıttım,baska bı doktordu bu bizimkıne yıne ulasılamıyor cunki,sen bi cenaze ya da travma falan mı gecırdın?dedi...
Oyle tuhaf oldum ki...yook dedim ben de...
Bu dort gunluk grıp cok etkılemıs oglumu..hiç gozumu acamadım ki,ilaç da içemiosun anca ıhlamur mandalına nar...
Yawrum hiç hareket etmez olmustu...neyse 2 gundur ıyı kuzum;aman sizde cok dıkkat edın kızlar ortalık cok kotu,cok zorunlu olmadıkca cıkmayın bı yere...kolay kolay atlatamıyoruz vucut dırencımız son haftalar cok daha dusuk oluyomus,aman dikkat :olmaz:

çok geçmiş olsun canım yaaa! çoğumuzda yakalandık grip nezle yada soğuk algınlığına! Gerçektende
aman dikkat!!!!!!!!!!!!!!!

ya kaç gündür sorucam tam yazıcam yok ya ne alaka diyip vazgeçiyorum en kötüsü ani harekette tahliye çok utanıyorum :utangac:

Hehheh gazli seyler sizilülülülülülü

ya evet ya gazman gibi oldum çok çok utanıyorum.. ne zman bitecek bu tuhaflıklar ya... ay ne yapsam da içsem.. özellikle geceleri.. kendm uyanıyorum ayol..:kedi:senağlama

AYYYY HERKES HASTAAAAA:(((((((((((((((
NİLÜFER MELİKE GEÇMİŞ OLSUN SİZEDE CANLARIM,
DİLEK MAŞALLAH KOCAMAN OLMUŞ KIZIN :)))))))) :nazar:
VALLA GAZ SORUNU OLUPTA ÇIKARABİLENLER ŞANSLI,
BENDE BAĞIRSAKTA GÜRÜLTÜ(Kİ GECE GÜRÜL GÜRÜL GENELDE :kedi: )
KARIN AĞRISI OLARAK SEYREDİYOR GAZ PROBLEMİ :gitme: :sinifsinif: :kedi:

Selam kızlar bebişler hızla gelmeye devam ediyor:)
Bakalım bizimki ne zaman teşrif edecek..
Zaman daralıyor heyecan artıyor :)

ÇİZELGENE BAKILIRSA SENİNDE AZ KALMIŞ BURCU KIZINA KAVUŞMANA kaydirigubbakcemile3
NORMALMİ DOĞUM, GÜN DOĞRUMU?
SENİN BİLGİN VARDIR DÜNÜRÜNDEN, NASIL BİLGE BU ARADA?

Az kaldi cidden ben halimden memnunum aslinda ama :) Normal olcak ama epidural normal dogum sanirim.Doktor oneriyor bakalim . Bilge ile biraz once konustum . Selamlari var .

Az kaldi cidden ben halimden memnunum aslinda ama :) Normal olcak ama epidural normal dogum sanirim.Doktor oneriyor bakalim . Bilge ile biraz once konustum . Selamlari var .

dünya kanunu :))))))))))
istediğin kadar memnun ol halinden, içerde olan durmuyo içerde işte sırnaşık şey
pelin memnun kalmış epiduralden, doktorunda iyiydi senin sanırım, güvenmek en iyisi.
a.s iyi olmasına sevindim:)

dünya kanunu :))))))))))
istediğin kadar memnun ol halinden, içerde olan durmuyo içerde işte sırnaşık şey
pelin memnun kalmış epiduralden, doktorunda iyiydi senin sanırım, güvenmek en iyisi.
a.s iyi olmasına sevindim:)

Oyle tabi sultanin keyfine bagli ama ben diyorum kizim hic sakincasi yok oss ye direk sokarim seni karnimdan :O) Bilmiyorum tirs.. tirs.. sesleri geliyor mu oraya . Guveniyorum doktoruma Allahtan. Bosuna sanci cekme epidural varken diyor . Ama o bele igne olayi korkutuyo biraz beni o kadar.

Selam kızlar bebişler hızla gelmeye devam ediyor:)
Bakalım bizimki ne zaman teşrif edecek..
Zaman daralıyor heyecan artıyor :)

slm canım,
zaman daralıyor herkesin günü belli oluyor cidden a.s
seninde çok az kalmış yerimseniben
vakit hiç geçmiyo artık ama yaklaştıkça zaman
gerçi 1ay var benim keratanın gelmesine, tabi süpriz yapmazsa lülülülülülü

Back
X