• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

bahaaar iyiyiz canım.. gördüğün gibi hala doğurmadık.. gün sayanlarımız var.. bana daha baya varkafamçokkarıştı
sen napıyorsun

arzu ya bızım satlar aynı
heralde en gec doguracakk bızız
ayrıca ne yapacagını nasıl doguracagını bılemeyen yine ikimizden başka kimse yok kaydirigubbakcemile Şeniz

yedıklerımızle cok ılgılı bebıs hareketlerı
bıde artık buyuduler daha sert hareketlerı
yerı daralıyo falan hareket eetmez dıyolar ama bazı bebısler bu tezı curutuyor bence:emir_bebek:

evet farkettim:) ya bide her sabah hıçkırırdı artık hıçkırmıyo bunla ilgilide bi yorum alabilirmiyim bide doğum yapan arkadaşların listesi varmı uzun zamandır yoktumda noldu ne bitti hiç haberim yok

bak benımkı su an hıckırıyo
ama hergun deıl
tabı bıkrıterı warmı hıc bılmıyom:CüvCüv:

merhaba kızlar
ben ocak annesiyim
doktor bugün aralık 15 ten sonra bekliyoruz doğumu dedi 1 ocağa kadar
bakalım hayırlısı

selam kızlar hareketler sizde nasıl oluyo benimki bazı günler cozutuyo bazı günlerse yavaş hareket ediyor sayıya bi sorun yokta şiddeti değişiyo sizinkide aynımı

Bebeğin hareketleri annenin uykusunu iyi almasına yorgun olup olmamasına,rahatsız olup olmamasıyla,aç tok olmasıyla alakalıymış dr. bana öyle dedi

meraba kizlar dun cok kotuyum halende oyleyimde dun beni teselli eden butun arkadaslara tesekkur ederim alinti yapip cv veremedim basim don don tansiyonumda halen yuksek ondan bilgiayara fazla bakamiyom isigi gözlerimi agritiyo hepinize tesekkur ederim

Bebeğin hareketleri annenin uykusunu iyi almasına yorgun olup olmamasına,rahatsız olup olmamasıyla,aç tok olmasıyla alakalıymış dr. bana öyle dedi

aynen katiliyorum dun gece nerdeyse hic hareket etmedi cok korktum kuzum uzuldugumu anladi heraldesenağlama

evet farkettim:) ya bide her sabah hıçkırırdı artık hıçkırmıyo bunla ilgilide bi yorum alabilirmiyim bide doğum yapan arkadaşların listesi varmı uzun zamandır yoktumda noldu ne bitti hiç haberim yok
en son pelin den haberin vardır herhalde.. Çok şükür çıktı şimdi evinde minamız..:nazar:
birde pazartesi günü fatma doğum yaptı (fms).. ama ondan bir haber alamadım ben henüz.. kaçırdım mı bilmiyorum..

yedıklerımızle cok ılgılı bebıs hareketlerı
bıde artık buyuduler daha sert hareketlerı
yerı daralıyo falan hareket eetmez dıyolar ama bazı bebısler bu tezı curutuyor bence:emir_bebek:

evet aman hareket etsinlerde..
bak benımkı su an hıckırıyo
ama hergun deıl
tabı bıkrıterı warmı hıc bılmıyom:CüvCüv:
bende bilmiom, bu aralar daha çok hissettim hıçkırdığını..

bir de bu arada benim sol omuzumun biraz aşağısı oyulur gibi ağrıyo böyle tutulmuş gibi mi desem ne desem.. kendi kendime herhalde süt doluyor artık diye yorumladım ama bilemiyom tabi.. sadece tahmin..

aynen katiliyorum dun gece nerdeyse hic hareket etmedi cok korktum kuzum uzuldugumu anladi heraldesenağlama

Canım benim bak bebeğini de yormuşsun daha fazla üzmemeye çalış kendini.Başka şeyler düşün başka şeylerle oyalan.yat uyumaya çalış tatlı şeyler ye ki bebiş canlansınyerimseniben:1hug:

:teselli: üzülmek çare değil çoğu zaman bitanem, kolay değil hayat!
zaman neler getirir belli değil
bi bakarsın uçmuş gitmiş tüm sıkıntılar
Allah sağlık sıhat versin daha kötü dert vermesin canım benim!
üzülmüştür tabi bebecik annesi üzülünce
hadi okşa karnını konuş onlada sakinleşsin bebecik annesi a.s.

merhaba kızlar
ben ocak annesiyim
doktor bugün aralık 15 ten sonra bekliyoruz doğumu dedi 1 ocağa kadar
bakalım hayırlısı
hayırlısı olsun canım.. aralık annesi oluverirsin sen de..
evet bende öyle okudum nette..
meraba kizlar dun cok kotuyum halende oyleyimde dun beni teselli eden butun arkadaslara tesekkur ederim alinti yapip cv veremedim basim don don tansiyonumda halen yuksek ondan bilgiayara fazla bakamiyom isigi gözlerimi agritiyo hepinize tesekkur ederim
dilekciim, Allah bir çaresini verir merak etme, daraltsada bunaltmasın inşallah.. kısmetiyle müjdeleriyle gelsin yavrun..
a.s. slm hatunlar
nasılsınız minik melekler nasıllar opuyorumnanaktan
selam canım çok şükür benim miniğim iyi teyzesi, çok şükür hepizin ki iyi..
sen napıyosun..

benım hep sert hareketler edıyo
ama bu ara gecelerıde cok hareketlı
eskıden ben uyuyunca uyurdu
artık uyumuyo
ayakları tam solumda kafasıda sagımda yan yatmıs durumda
wuruyoda wuruyo
su an hıckırıyo meselakaydirigubbakcemile3

Benimki de çok sert haraketler yapıyor ahh dedirtiyor bana arada.Ben de elini farkettim belki dirseğidir ama,çok hızlı yukarı aşağı incecik bişeyi hareket ettiriyor çok garip oluyor ozaman.sipsivri çıkarıyor onu dışarı.
Benim bebek bunun tam tersi duruyor ayaklar sağda başı solda.dr.çoğu bebek bunun tersi durur dedi ama onda herhangi bir sorun yok.Oğlum döndü ama ben normal doğuramayacam ne yazıkki

Allah dermanı olmayan dert vermesin canım. Yavrunun eşinin senin sağlına bir şey olmasın. Sağlık elden gitti mi zaten hiçbir şeyin önemi yok.
Bu riskli dönemde lütfen kendine dikkat et. Gündoğmadan neler doğar. Allah meleğinin yüzü suyu hürmetine bir çıkar yol gösterecektir size inanıyorum.
Güzel haberlerini bekliyoruz Dilekciğim.

dilekciim, Allah bir çaresini verir merak etme, daraltsada bunaltmasın inşallah.. kısmetiyle müjdeleriyle gelsin yavrun..

sen napıyosun..

zemuszemus teyzesi yesin onu! çok şükür canım bizde iyiyiz,
oğluşum her zamanki gibi tepişip duruyo kaydirigubbakcemile3
blgsyrda sorun var kapanıp duruyo,
yazamadım zamanında o yüzden,
yine her an gidebilir :sinifsinif:

sen napıyosun..

zemuszemus teyzesi yesin onu! çok şükür canım bizde iyiyiz,
oğluşum her zamanki gibi tepişip duruyo kaydirigubbakcemile3
blgsyrda sorun var kapanıp duruyo,
yazamadım zamanında o yüzden,
yine her an gidebilir :sinifsinif:

Back
X