Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bahaaar iyiyiz canım.. gördüğün gibi hala doğurmadık.. gün sayanlarımız var.. bana daha baya varkafamçokkarıştı
sen napıyorsun
selam kızlar hareketler sizde nasıl oluyo benimki bazı günler cozutuyo bazı günlerse yavaş hareket ediyor sayıya bi sorun yokta şiddeti değişiyo sizinkide aynımı
tam da bu konudan bahsediyorduk canım
evet farkettim:) ya bide her sabah hıçkırırdı artık hıçkırmıyo bunla ilgilide bi yorum alabilirmiyim bide doğum yapan arkadaşların listesi varmı uzun zamandır yoktumda noldu ne bitti hiç haberim yok
selam kızlar hareketler sizde nasıl oluyo benimki bazı günler cozutuyo bazı günlerse yavaş hareket ediyor sayıya bi sorun yokta şiddeti değişiyo sizinkide aynımı
Bebeğin hareketleri annenin uykusunu iyi almasına yorgun olup olmamasına,rahatsız olup olmamasıyla,aç tok olmasıyla alakalıymış dr. bana öyle dedi
en son pelin den haberin vardır herhalde.. Çok şükür çıktı şimdi evinde minamız..evet farkettim:) ya bide her sabah hıçkırırdı artık hıçkırmıyo bunla ilgilide bi yorum alabilirmiyim bide doğum yapan arkadaşların listesi varmı uzun zamandır yoktumda noldu ne bitti hiç haberim yok
yedıklerımızle cok ılgılı bebıs hareketlerı
bıde artık buyuduler daha sert hareketlerı
yerı daralıyo falan hareket eetmez dıyolar ama bazı bebısler bu tezı curutuyor bence![]()
bende bilmiom, bu aralar daha çok hissettim hıçkırdığını..bak benımkı su an hıckırıyo
ama hergun deıl
tabı bıkrıterı warmı hıc bılmıyom:CüvCüv:
aynen katiliyorum dun gece nerdeyse hic hareket etmedi cok korktum kuzum uzuldugumu anladi heraldesenağlama
:teselli: üzülmek çare değil çoğu zaman bitanem, kolay değil hayat!aynen katiliyorum dun gece nerdeyse hic hareket etmedi cok korktum kuzum uzuldugumu anladi heraldesenağlama
hayırlısı olsun canım.. aralık annesi oluverirsin sen de..merhaba kızlar
ben ocak annesiyim
doktor bugün aralık 15 ten sonra bekliyoruz doğumu dedi 1 ocağa kadar
bakalım hayırlısı
evet bende öyle okudum nette..Bebeğin hareketleri annenin uykusunu iyi almasına yorgun olup olmamasına,rahatsız olup olmamasıyla,aç tok olmasıyla alakalıymış dr. bana öyle dedi
dilekciim, Allah bir çaresini verir merak etme, daraltsada bunaltmasın inşallah.. kısmetiyle müjdeleriyle gelsin yavrun..meraba kizlar dun cok kotuyum halende oyleyimde dun beni teselli eden butun arkadaslara tesekkur ederim alinti yapip cv veremedim basim don don tansiyonumda halen yuksek ondan bilgiayara fazla bakamiyom isigi gözlerimi agritiyo hepinize tesekkur ederim
selam canım çok şükür benim miniğim iyi teyzesi, çok şükür hepizin ki iyi..a.s. slm hatunlar
nasılsınız minik melekler nasıllar opuyorumnanaktan
benım hep sert hareketler edıyo
ama bu ara gecelerıde cok hareketlı
eskıden ben uyuyunca uyurdu
artık uyumuyo
ayakları tam solumda kafasıda sagımda yan yatmıs durumda
wuruyoda wuruyo
su an hıckırıyo meselakaydirigubbakcemile3
meraba kizlar dun cok kotuyum halende oyleyimde dun beni teselli eden butun arkadaslara tesekkur ederim alinti yapip cv veremedim basim don don tansiyonumda halen yuksek ondan bilgiayara fazla bakamiyom isigi gözlerimi agritiyo hepinize tesekkur ederim
hayırlısı olsun canım.. aralık annesi oluverirsin sen de..
evet bende öyle okudum nette..
dilekciim, Allah bir çaresini verir merak etme, daraltsada bunaltmasın inşallah.. kısmetiyle müjdeleriyle gelsin yavrun..
selam canım çok şükür benim miniğim iyi teyzesi, çok şükür hepizin ki iyi..
sen napıyosun..
hayırlısı olsun canım.. aralık annesi oluverirsin sen de..
evet bende öyle okudum nette..
dilekciim, Allah bir çaresini verir merak etme, daraltsada bunaltmasın inşallah.. kısmetiyle müjdeleriyle gelsin yavrun..
selam canım çok şükür benim miniğim iyi teyzesi, çok şükür hepizin ki iyi..
sen napıyosun..