nbr dilek nasılsın bebiş nasıl
Pelinn nickin değişmiş pelin demeseler anlamazdım vallaakannehir
Ama ama bunu nasıl yaptın ben de değiştirmek istiyorummmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nbr dilek nasılsın bebiş nasıl
Gittim gittim saçımı kestirdim fön çektirdim. Oğluşa güzel görünelim değil mi. yerimseniben Kaç gündür paçoz paçoz dolaşıyordum zaten biraz kendine geldim vallaha.Nasıl hissediyorsun canım? Sabahı zor eder insan ya, saçlarını yaptırdın mı, kız makyaj da yap giderken :dance:
Dilekciğim bizimki dört senede zor oldu. Yaşta 33 bu saatten sonra tekrar nasip eder mi Allah bilemiyorum ki. Eğer nasip ederse tabii ki bir kardeşte isterim oğluşa. Bakalım kısmet.ayy canim ya ALLAH kolay kurtarir insallah saglikli sekilde sende yavrunda rahat kurtulursunuz canim neden yasamiyasin oglun cikiyoki baska kardeslerine yer aciyo ama insan cok alisiyo karnindan hareketlerini özlerim bendeee ama annelikte dahada guzel bir duygudur bebisimizin kucagimizdaki sicakligini hissetmek dahada ayri bir duygudur eminimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Pelinn nickin değişmiş pelin demeseler anlamazdım vallaakannehir
Ama ama bunu nasıl yaptın ben de değiştirmek istiyorummmm
Gittim gittim saçımı kestirdim fön çektirdim. Oğluşa güzel görünelim değil mi. yerimseniben Kaç gündür paçoz paçoz dolaşıyordum zaten biraz kendine geldim vallaha.
Sabah nasıl olacak ben de bilmiyorum ama uyuyamaycağım kesin.
Dilekciğim bizimki dört senede zor oldu. Yaşta 33 bu saatten sonra tekrar nasip eder mi Allah bilemiyorum ki. Eğer nasip ederse tabii ki bir kardeşte isterim oğluşa. Bakalım kısmet.
hayırlısı canım Allah ras getirsin sanırım bende doğurucamCanlarımmm vedalaŞmadan gİtmek İstemedİmm...bİr kaÇ saat sonra ben gİtmİŞ olacaĞımm...dualarınızı eksİk etmeyİn hİÇ uyayasım yok walla...artık oĞluŞuma saatler kaldı , telefon numaram deĞİŞtİ berna ve bahar da var...msn aÇık olurr...ÖpÜyorum hepİnİzİ.....
Canlarımmm vedalaŞmadan gİtmek İstemedİmm...bİr kaÇ saat sonra ben gİtmİŞ olacaĞımm...dualarınızı eksİk etmeyİn hİÇ uyayasım yok walla...artık oĞluŞuma saatler kaldı , telefon numaram deĞİŞtİ berna ve bahar da var...msn aÇık olurr...ÖpÜyorum hepİnİzİ.....
Canlarımmm vedalaŞmadan gİtmek İstemedİmm...bİr kaÇ saat sonra ben gİtmİŞ olacaĞımm...dualarınızı eksİk etmeyİn hİÇ uyayasım yok walla...artık oĞluŞuma saatler kaldı , telefon numaram deĞİŞtİ berna ve bahar da var...msn aÇık olurr...ÖpÜyorum hepİnİzİ.....
Çok sağol canım değiştirecem ben de bir ara.forum yöneticilerine giriyorsun kazene mesaj atıp istekte bulunuyorsun cnm
bu arada hatırlarma için çok sağol 1 çocuk olarak degiştirim :)
valla iyi yapmışsın bende hep fönlu olurum diye hesap yapıyordum ama tutmadı hesaplar
bu arada kızımın göbişi düştü teyzeleri çok şükür şimdi daha rahat bezleyip yıkayabilirim
Çok sağol canım değiştirecem ben de bir ara.
Oh hadi gözünüz aydın canım.Artık bebekler göbek düşene kadar yıkanmıyormuş değil mi?? Ben yıkamak isterim ama bir zararı yoksa.
ah belim çok şiddetli ağrıyo tam bel çukuru