• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Nasıl hissediyorsun canım? Sabahı zor eder insan ya, saçlarını yaptırdın mı, kız makyaj da yap giderken :dance:
Gittim gittim saçımı kestirdim fön çektirdim. Oğluşa güzel görünelim değil mi. yerimseniben Kaç gündür paçoz paçoz dolaşıyordum zaten biraz kendine geldim vallaha.
Sabah nasıl olacak ben de bilmiyorum ama uyuyamaycağım kesin.

ayy canim ya ALLAH kolay kurtarir insallah saglikli sekilde sende yavrunda rahat kurtulursunuz canim neden yasamiyasin oglun cikiyoki baska kardeslerine yer aciyo ama insan cok alisiyo karnindan hareketlerini özlerim bendeee ama annelikte dahada guzel bir duygudur bebisimizin kucagimizdaki sicakligini hissetmek dahada ayri bir duygudur eminimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Dilekciğim bizimki dört senede zor oldu. Yaşta 33 bu saatten sonra tekrar nasip eder mi Allah bilemiyorum ki. Eğer nasip ederse tabii ki bir kardeşte isterim oğluşa. Bakalım kısmet.

peluse , sorunsuz rahat bir doğum sonunda oğlunu kucağına alırsın inşallah . ıyi haberlerini bekliyoruz

Gittim gittim saçımı kestirdim fön çektirdim. Oğluşa güzel görünelim değil mi. yerimseniben Kaç gündür paçoz paçoz dolaşıyordum zaten biraz kendine geldim vallaha.
Sabah nasıl olacak ben de bilmiyorum ama uyuyamaycağım kesin.

Dilekciğim bizimki dört senede zor oldu. Yaşta 33 bu saatten sonra tekrar nasip eder mi Allah bilemiyorum ki. Eğer nasip ederse tabii ki bir kardeşte isterim oğluşa. Bakalım kısmet.

valla iyi yapmışsın bende hep fönlu olurum diye hesap yapıyordum ama tutmadı hesaplar
bu arada kızımın göbişi düştü teyzeleri çok şükür şimdi daha rahat bezleyip yıkayabilirim

Canlarımmm vedalaŞmadan gıtmek ıstemedımm...bır kaÇ saat sonra ben gıtmıŞ olacaĞımm...dualarınızı eksık etmeyın hıÇ uyayasım yok walla...artık oĞluŞuma saatler kaldı , telefon numaram deĞıŞtı berna ve bahar da var...msn aÇık olurr...ÖpÜyorum hepınızı.....

Canlarımmm vedalaŞmadan gİtmek İstemedİmm...bİr kaÇ saat sonra ben gİtmİŞ olacaĞımm...dualarınızı eksİk etmeyİn hİÇ uyayasım yok walla...artık oĞluŞuma saatler kaldı , telefon numaram deĞİŞtİ berna ve bahar da var...msn aÇık olurr...ÖpÜyorum hepİnİzİ.....
hayırlısı canım Allah ras getirsin sanırım bende doğurucam

Son düzenleme:
Canlarımmm vedalaŞmadan gİtmek İstemedİmm...bİr kaÇ saat sonra ben gİtmİŞ olacaĞımm...dualarınızı eksİk etmeyİn hİÇ uyayasım yok walla...artık oĞluŞuma saatler kaldı , telefon numaram deĞİŞtİ berna ve bahar da var...msn aÇık olurr...ÖpÜyorum hepİnİzİ.....

canim benim rabbim kolay kurtarsin insallahh:Saruboceq:

Canım Allah yardımcın olsun geçmiş olsun ve gözün aydın şimdidenyerimseniben İnş. herşey çok güzel geçer.Ohh oğlumuzz geliyor kızlar önden önden geliyordu sen ben gibiler olmasa kız bebekler kulübüne dönecekti ortalıkkaydirigubbakcemile3Şaka bir yana canım güzel haberlerini bekliyoruz.opuyorumnanaktana.s.

forum yöneticilerine giriyorsun kazene mesaj atıp istekte bulunuyorsun cnm
bu arada hatırlarma için çok sağol 1 çocuk olarak degiştirim :)
Çok sağol canım değiştirecem ben de bir ara.

valla iyi yapmışsın bende hep fönlu olurum diye hesap yapıyordum ama tutmadı hesaplar
bu arada kızımın göbişi düştü teyzeleri çok şükür şimdi daha rahat bezleyip yıkayabilirim

Oh hadi gözünüz aydın canım.Artık bebekler göbek düşene kadar yıkanmıyormuş değil mi?? Ben yıkamak isterim ama bir zararı yoksa.

Çok sağol canım değiştirecem ben de bir ara.

Oh hadi gözünüz aydın canım.Artık bebekler göbek düşene kadar yıkanmıyormuş değil mi?? Ben yıkamak isterim ama bir zararı yoksa.

sagol cnm
valla benım kardesım kadındogumcu bız yıkamayın dıyoruz dedi ama ben onu dınlemedım zaten mına eve geldıgınde 10 gunluktu ama düşmemişti göbek ben yıkadım valla yıkanınca daha rahat edıyordu ohh mıs gibide uyuyordu :) sanırım annenın kendı verecegı karar
benım annem bekleyelım ıstersen dedi yok dedım yıkayacm görmuştm daha önceden düşmeden yıkayanları o yuzden yıkadım valla tabı düştü daha rahatız artık

canım benım Allah yardımcın olsun dualarım senınle

canım Allah yardımcın olsun inşallah.. Sağlıcakla kavuş oğluşuna.. oğlumun adaşı geliyor..kaydirigubbakcemile2

Back
X