Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın kızlar
doguma son bı gun kaldı aynı bedende gececek olan olan son ıkı gecemız
carsambaya ınsallah kollarımda olacak
bu duyguyu anlatacak tarıf edecek kelıme yok
korku heyecan tuhaf bısey.....
saclarıma yarın fon cektırcem carsambba sabahıda erken kalkıp accık makyaj yaparım
ordanda yallah hastaneeeeeeeeee
bana dua edın olurmu
gercekten garıp duygular bunlar uyurken bu ara uyanıp uyanıp karnıma bakıyorum
dunde esım dıyokı bebek dogunca gece benı uyandırırsın askım bu 3 saattır hareket etmıyo hadı dr gıdelım hıssedemıyom hareketlerı dersın dıyokaydirigubbakcemile3
alısmak zor olacak
selam kızlar .oğluşum doğdu teyzeleri fotosunu koydum albümüne .benim dikiş ağrılarım var başkada bi yaramazlık yok çok şükür.çok güzel bir duygu annelik.hepinizin bebişlerine kavuşması dileğiyle...
Canlarımmm vedalaŞmadan gİtmek İstemedİmm...bİr kaÇ saat sonra ben gİtmİŞ olacaĞımm...dualarınızı eksİk etmeyİn hİÇ uyayasım yok walla...artık oĞluŞuma saatler kaldı , telefon numaram deĞİŞtİ berna ve bahar da var...msn aÇık olurr...ÖpÜyorum hepİnİzİ.....
amin burcu ya çok merak ettim yaHerkese gunaydin . Secil ve Ebru Allah yaninizda olsun .
Herkese gunaydin . Secil ve Ebru Allah yaninizda olsun .
amin burcu ya çok merak ettim ya
Günaydın Burcu. Amin Allah yardımcıları olsun. Berna da yola çıkacaktı sanırım.
ayyy takip et burcu, çok dikkatli ol..Artik yavas yavas geliyor butun bebisler. Benimde ufaktan sancilarim filan basladi.
burcu bu arada kurutma makinasını denedin mi memnun musun? korsan taksi bakıyordun ne yaptın ayarladın mı bişeyler.
işe yaramasına sevindim.. bende alırım belki ondan.. yoksa çok zor olacak gibi.. ohh taksiyide hallettin.. burcu kııs sen çok iyi bir anne olacaksın varya.. ben öyle hissediyorum.. planlısın.. herşeyi ayrıntılarıyla düşünüp tek tek hallediyosun..Kurutma makinasini cikaranldan Allah razi olsun diyorum :) Gercekten bana tam lazim olan sey. Gecenlerde Eylul'un yikamadim esyalari vardi onlari yikadim arkadasindan iste ufak tefek bizim corapti esimin 2 gomlegi 1 pantolonu Eylulun 30 a yakin agiz bezi Eylulun nevresim takimi filan 2 saate kuruttu . Bi de Eylulun deterjani mis gibi kokuttu ortaligi. Tam Eylul icin aslinda tabi 2 pantolon gomlek gibi seylerde aliyor ama cokta buyuk degill tabi.
Korson taksiyi ayarladim Arzucum . Dogumdan sonra annem 10 gun bende kalcak yatili olarak Sonra da esim ise gitmeden gelcek taksiyle esim gelince de doncek yine taksiyle. Yorucu olcak mutlaka onun icin otobusle minibusle oldugu kadar olmayacaktir. Aklimdan cikti o da iyi oldu..
peliiiiin!! naber canıımmmm, mina nasıl?
Ayy ben yeni uyandım sayılırSabah 5buçuk gibi uyanıp 7ye doğru geri uyudum ama oh valla çok iyi geldi dün hiç uyuyamamıştım.