• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

seçil doğum yapmıştır şuan ayılmak üzeredir herhalde.. ebru saat kaçta doğum yapacaktı.. ay of merak ettim yavuuu.. bir haber gelseee.

gunaydın kızlar
doguma son bı gun kaldı aynı bedende gececek olan olan son ıkı gecemız
carsambaya ınsallah kollarımda olacak
bu duyguyu anlatacak tarıf edecek kelıme yok
korku heyecan tuhaf bısey.....
saclarıma yarın fon cektırcem carsambba sabahıda erken kalkıp accık makyaj yaparım
ordanda yallah hastaneeeeeeeeee
bana dua edın olurmu
gercekten garıp duygular bunlar uyurken bu ara uyanıp uyanıp karnıma bakıyorum

dunde esım dıyokı bebek dogunca gece benı uyandırırsın askım bu 3 saattır hareket etmıyo hadı dr gıdelım hıssedemıyom hareketlerı dersın dıyokaydirigubbakcemile3
alısmak zor olacak

gunaydın kızlar
doguma son bı gun kaldı aynı bedende gececek olan olan son ıkı gecemız
carsambaya ınsallah kollarımda olacak
bu duyguyu anlatacak tarıf edecek kelıme yok
korku heyecan tuhaf bısey.....
saclarıma yarın fon cektırcem carsambba sabahıda erken kalkıp accık makyaj yaparım
ordanda yallah hastaneeeeeeeeee
bana dua edın olurmu
gercekten garıp duygular bunlar uyurken bu ara uyanıp uyanıp karnıma bakıyorum

dunde esım dıyokı bebek dogunca gece benı uyandırırsın askım bu 3 saattır hareket etmıyo hadı dr gıdelım hıssedemıyom hareketlerı dersın dıyokaydirigubbakcemile3
alısmak zor olacak

canım tek sağlıkla kucağımıza alalımda.. ben karnımın bu şişko ve ağırlık veren rahatsızlığını özliycemi sanmmıyorum.. çarşamba sabah mı gideceksin..

ya kadıköye gidip gezmek istiyorum.. zaten evden çıkma isteği çok nadir geliyor, annem de yok ne işin var hamile hamile dedi şimdi hevesim kaçar gibi oldu.. napsam ya.. dünde bütün gün eşime küstüm dışarı çıkarcaktı beni.. inat ettim..mafoldumben

evde artık bunaldım ya.

orgun_ean136.jpg

kızlar gezerken şu patiği gördüm çok tatlı buldum belki birinin işine yarar dedim

selam kızlar .oğluşum doğdu teyzeleri fotosunu koydum albümüne .benim dikiş ağrılarım var başkada bi yaramazlık yok çok şükür.çok güzel bir duygu annelik.hepinizin bebişlerine kavuşması dileğiyle...

Allah sağlıklı uzun ömürler versin canım. Geçmiş olsun sanada kısa zamanda iyileşmen dileğiyle...

Canlarımmm vedalaŞmadan gİtmek İstemedİmm...bİr kaÇ saat sonra ben gİtmİŞ olacaĞımm...dualarınızı eksİk etmeyİn hİÇ uyayasım yok walla...artık oĞluŞuma saatler kaldı , telefon numaram deĞİŞtİ berna ve bahar da var...msn aÇık olurr...ÖpÜyorum hepİnİzİ.....

Allah yardımcınız olsun bu gün iki kişi doğum yapıyo sanırım. Ne çabuk geçiyo zaman yaa... akannehir

Artik yavas yavas geliyor butun bebisler. Benimde ufaktan sancilarim filan basladi.
ayyy takip et burcu, çok dikkatli ol..
benimde bir haftadır alt tarafıma:kedi: bıçak saplanır gibi oluyo.. bir kaç dakika sürüyo 3- 5 kere oluyo geçiyo.. akıntım da arttı

burcu bu arada kurutma makinasını denedin mi memnun musun? korsan taksi bakıyordun ne yaptın ayarladın mı bişeyler.

burcu bu arada kurutma makinasını denedin mi memnun musun? korsan taksi bakıyordun ne yaptın ayarladın mı bişeyler.

Kurutma makinasini cikaranldan Allah razi olsun diyorum :) Gercekten bana tam lazim olan sey. Gecenlerde Eylul'un yikamadim esyalari vardi onlari yikadim arkadasindan iste ufak tefek bizim corapti esimin 2 gomlegi 1 pantolonu Eylulun 30 a yakin agiz bezi Eylulun nevresim takimi filan 2 saate kuruttu . Bi de Eylulun deterjani mis gibi kokuttu ortaligi. Tam Eylul icin aslinda tabi 2 pantolon gomlek gibi seylerde aliyor ama cokta buyuk degill tabi.
Korson taksiyi ayarladim Arzucum . Dogumdan sonra annem 10 gun bende kalcak yatili olarak Sonra da esim ise gitmeden gelcek taksiyle esim gelince de doncek yine taksiyle. Yorucu olcak mutlaka onun icin otobusle minibusle oldugu kadar olmayacaktir. Aklimdan cikti o da iyi oldu..

Kurutma makinasini cikaranldan Allah razi olsun diyorum :) Gercekten bana tam lazim olan sey. Gecenlerde Eylul'un yikamadim esyalari vardi onlari yikadim arkadasindan iste ufak tefek bizim corapti esimin 2 gomlegi 1 pantolonu Eylulun 30 a yakin agiz bezi Eylulun nevresim takimi filan 2 saate kuruttu . Bi de Eylulun deterjani mis gibi kokuttu ortaligi. Tam Eylul icin aslinda tabi 2 pantolon gomlek gibi seylerde aliyor ama cokta buyuk degill tabi.
Korson taksiyi ayarladim Arzucum . Dogumdan sonra annem 10 gun bende kalcak yatili olarak Sonra da esim ise gitmeden gelcek taksiyle esim gelince de doncek yine taksiyle. Yorucu olcak mutlaka onun icin otobusle minibusle oldugu kadar olmayacaktir. Aklimdan cikti o da iyi oldu..
işe yaramasına sevindim.. bende alırım belki ondan.. yoksa çok zor olacak gibi.. ohh taksiyide hallettin.. burcu kııs sen çok iyi bir anne olacaksın varya.. ben öyle hissediyorum.. planlısın.. herşeyi ayrıntılarıyla düşünüp tek tek hallediyosun.. :nazar:
ben daha şekeri bile halledemedim düşün.. zaten ihmalkârlık var, üstüne bir de insan eşinden destek görmeyince bu tarz şeylerde eli kolu bağlı kalıyor.. zaten artık maddi özgürlüğüm yok:sinifsinif:
ne desem çok mu gerekli diyor.. çok üzüyor beni.. geçen gün bebek arabası da almadık daha dedim, çok da acil değil zaten deyince çok sinirlendim.. bu çocuk kontrollere filan kucakta gidecek demekki.. tamam onuda anlıyorum, çok refahta değiliz şuan madden.. yani dikkatli olmamız gereken dönemler.. doğuma 2750 vericez mesela, umarım küvez gerekmez küvez hariç fiyatmış..

aşkım diyorum şeker malzemelerini sipariş vereyim mi netten diyorum, yok şimdi kredi kartını kullanma diyor, ama bir yere gidip kendimiz alma imkanımız da yok.. yani tuhaf bir durum işte:sinifsinif:

aa bu arada geçen cumartesi annem ve kayın annem kadıköye geçmişler beraber, kayın annem bana çok güzel bir bileklik almış..sositososito kaydirigubbakcemile3 iyi de etmiş yoksa çok darılacaktım..

slm millet ebruyla konuştum gayet iyiydi sesi maşallah
ogluşuda iyiymiş merak etmeyın berna açmadı tlfnunu o yuzden seçilede ulaşamadım
bu arada adımı degiştirdim pln79 degilim artık benı tanımayıp yazmamazlık yapmayın :)

peliiiiin!! naber canıımmmm, mina nasıl?

iyi canım mına uyuyor uyanır bırazdan atla gel bize beraber yapıverırız şekerleri
bebek arabası erken gerçekten arzu doktorada arabayla göturmeyeceksınkı bebek tasıma çantası aldım ben onda tasıyorum şuan doktora giderken
arzu hep söyleyecegım ama laf karışıyor sen neden orada dogum yapıyorsun kı çok pahallı gerçekten baska bir hastane tercıh etseydın ben 750 tl ye dogum yaptım yogunbakımıda ssk tamamını karşıladı 5 krş vermedık

bende ilkbasta ablamın doktoruna gidiyrdum 2000 tl diyince arkadasın tavsıyesıyle hemen bu hastaneye geçiş yaptım doktorda ilgili çıkınca orda doguma karar verdim

Ayy ben yeni uyandım sayılır:utangac: Sabah 5buçuk gibi uyanıp 7ye doğru geri uyudum ama oh valla çok iyi geldi dün hiç uyuyamamıştım.
Selam arkadaşlarr

Back
X