• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

sagol cnm
nasılsın bebiş nasıl içerde
ay sankı benım hamileliğimin uzerınden aylar geçmiş gibi hissediyorum

bılmıyorum kı pelin ıyııdır umarım.pek hareketlı degıl neden anlamıyorum.onu dınlemekten psıkolojım bozuldu.hareket ettı edecek dıye psikopat oldum ıyce..

Ayy çok sevindim canım rica ederim güle güle kullanın:lepi:Şeniz Ayy biz de sizi öptük oğlumla:jeyyar:
Mina mız napıyor ay çok seviyorum minicik bebekleri ya olsa da burda sevsemopuyorumnanaktan

uyuyor
gece bıze uyku yok anlaşılan :)
aman ne yapalım feda olsun kızıma uykularım
illaki biraz buyuyup duzene girecek

bılmıyorum kı pelin ıyııdır umarım.pek hareketlı degıl neden anlamıyorum.onu dınlemekten psıkolojım bozuldu.hareket ettı edecek dıye psikopat oldum ıyce..

stres yaptıkça o hareket etmemeye devam edecek relax ol biraz lutfen
relax oldugun halde hareket etmezse o zaman acaba olursun

Göbeğinin altına nasıl bakabildin ben hayatta bakamıyorum akannehir Doğumdan sonra görürüm artık ne var ne yok..Olsun canm sağlık olsun bebekin iyi olsun daa..:teselli:
Eşim gelemedi işten işi uzadı yalnızım evde tek başıma yemek yedim istemeye istemeye.Hiç sevmem yalnız yemeyi ama oğlum için yedim mecburensenağlama
aynayla baktım yoksa görmemin imkanı yokakannehir ben de yalnızım evde... eşim geç gelecek... vakit geçirmeye çalısıyorum....
evdila benim de oyle. gobegimin altinda catlaklar. kirmizi kirmizi. dogurduktan sonra gobegi kisa surede eritirsek yok olurlar insallah.
bilmem ki... inşallah yok olurlar ama pek umutlu değilim:1no2:

aynayla baktım yoksa görmemin imkanı yokakannehir ben de yalnızım evde... eşim geç gelecek... vakit geçirmeye çalısıyorum....

bilmem ki... inşallah yok olurlar ama pek umutlu değilim:1no2:

Benimkisi gelir herhalde yarım saate kadar.Nette durmak da yormaya başladı beni ayaklarımı uzatamayınca şişiyor hemen:( Bir kaç gündür daha bir şişmeye başladım bu kadar değildim.Ben çıkayım da dinleneyim canım görüşürüz sonra

handeel, 35papatyam89, bulut, evdila, gulsila, mambaa, MotherandBaby+, Nehir67+, prettybaby :nazar:

bernaaaaaaaaaaaaaaaaa
yakaladımmmm
kuzumun resımlerını koy hemenn
şimdı den rabbım nazarlardan saklasın :nazar:

ya kızlar o kadar yazdım tam yollayacakken mause azizliiine uğradım sayfa kapandı offfff

hemen yazayım...

Aryam ve ben çok iyiyiz Rabbime bin şükür. 9:02'de 3.240 kg. dünyaya geldi.
sütüm var fakat daha emme refleksi geliştiremedik.
bi de saat 7ye kadar dikişlerim sızladı meğer banttan dolayı imiş.. boşa acı çekmişim o kadar.

herşey yolunda. arayan soranlardan Allah razı olsun. kiminizle görüşemedim kusura bakmayın. daha az önce geçti sızılarım.

hepinizii çook öpüyorum

Rabbim evlatlarınızla sağlıkla kavuşmayı nasi etsin..

kızlar harka bişe yaaa!! ellerini 6 gibi gördüm kendime gelmeye başlayınca. nasıl ağlıyorum... süper bişey yaa.. Pelin diodu ya insan bu kadar hayran olur doğurduğuna diye.. ayyyynen öyle!

mucuukkkkkkkk

Benimkisi gelir herhalde yarım saate kadar.Nette durmak da yormaya başladı beni ayaklarımı uzatamayınca şişiyor hemen:( Bir kaç gündür daha bir şişmeye başladım bu kadar değildim.Ben çıkayım da dinleneyim canım görüşürüz sonra
ben işteyken cok şişiyordu. evde sorun yok şükür... ben leptopu sehpaya koyuyorum... uzanıyorum... sıkıldıkça yattıgım yerden bakıyorum.... sen dinlen dikkat et kendine canım...opuyorumnanaktan

ya kızlar o kadar yazdım tam yollayacakken mause azizliiine uğradım sayfa kapandı offfff

hemen yazayım...

bi de saat 7ye kadar dikişlerim sızladı meğer banttan dolayı imiş.. boşa acı çekmişim o kadar.

herşey yolunda. arayan soranlardan Allah razı olsun. kiminizle görüşemedim kusura bakmayın. daha az önce geçti sızılarım.

hepinizii çook öpüyorum

kızlar harka bişe yaaa!! ellerini 6 gibi gördüm kendime gelmeye başlayınca. nasıl ağlıyorum... süper bişey yaa.. Pelin diodu ya insan bu kadar hayran olur doğurduğuna diye.. ayyyynen öyle!

mucuukkkkkkkk

canım gözün aydın... rabbim sağlıkla büyütsün...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: darısı basımıza...

hemen yazayım...

hepinizii çook öpüyorum

mucuukkkkkkkk
cnm çok güzel ya allah analı babalı büyütmek nasip etsin sanada acil şifalar versin gözlerin aydın tekrardan öpüldünüz...

hemen yazayım...

hepinizii çook öpüyorum

mucuukkkkkkkk

maşallah Arya bebişe Sen de çok iyi görünüyosun Bernacım :1hug: maşallah.

Resimleriniz de çok çirkin bu arada :utangac: :dilcikar:
:nazar: nazar değmesin bu tatlı şeye :teytey:

Kızlar Bernayı görünce moralim düzeldi...

ama bugün çok ağladım. kontrole gitmiştim dr.a 2 defa nst ye girdim birinde bebek kalp atışları düşüktü 2. sinde benim sancılarım çıktı. ultrasona girdim. plesanta kireçlenmeye başlamış, bebek ters duruyodu zaten kordon boynuna 2 kere dolanmış, suyu azalmış...yok yok!!

bir hafta daha geçmiş olsaydı bugün alalım derdim dedi dr. bayrama gelebilir dedi.sancıların olursa veya hareket hissetmezsen hemen gel dedi. Allahtan bayramda icapçıymış. ama daha bebişim çok küçük.2300 gr. canım çok sıkkın bugün... boşvermeye çalışıyorum bebişim hissetmesin diye. beklicez bakalım bi aksilik olmaz inş.

selam kızlar bende aralık annesı olacaktım sözde ama yarın doguma gıdıyorum hıc bı sorun da yok sadece bebek ters bayram uzerıde dr bulmak bızım ıcın zor
doktorda uygun gordu 3.500 ude buldu kılosu artık yarın bulusma gunu
benım ıcın dua edın
ıyılesınce yıne gelırım ınsallah herkesı optumm

hemen yazayım...

hepinizii çook öpüyorum

mucuukkkkkkkk

Berna gozun aydin canim. saglikla mutlulukla buyusun insallah. :emir_bebek:

Kızlar Bernayı görünce moralim düzeldi...

ama bugün çok ağladım. kontrole gitmiştim dr.a 2 defa nst ye girdim birinde bebek kalp atışları düşüktü 2. sinde benim sancılarım çıktı. ultrasona girdim. plesanta kireçlenmeye başlamış, bebek ters duruyodu zaten kordon boynuna 2 kere dolanmış, suyu azalmış...yok yok!!

bir hafta daha geçmiş olsaydı bugün alalım derdim dedi dr. bayrama gelebilir dedi.sancıların olursa veya hareket hissetmezsen hemen gel dedi. Allahtan bayramda icapçıymış. ama daha bebişim çok küçük.2300 gr. canım çok sıkkın bugün... boşvermeye çalışıyorum bebişim hissetmesin diye. beklicez bakalım bi aksilik olmaz inş.

uzulme canım
bıse olmaz ınsaalh
benımde bebegım ters pnun dısında kodon dolanmasını da dert etme bı zararı olmaz oyle
sadece normal dogum olmaz kı senınkı zaten sezeryan olucak mecburen
dert etme olurmu bebegın de uzulmesın:teselli:

uzulme canım
bıse olmaz ınsaalh
benımde bebegım ters pnun dısında kodon dolanmasını da dert etme bı zararı olmaz oyle
sadece normal dogum olmaz kı senınkı zaten sezeryan olucak mecburen
dert etme olurmu bebegın de uzulmesın:teselli:

kız sen bugün doğuruyodun sanıyom ben yarınmıydı!?
hadi iiiiinşallah kolayca alırsın bebişini kucağına :Saruboceq:

Back
X