Aslında bazen ben de düşünüyorum da bunları bilmemek, araştırmamak ve böylece hiç de strese girmemek daha mı iyi olurdu.
Ama ben araştırmadan duramıyorum. Zaten biyoloji öğretmeniyim daha önce de ilaç sektöründe çalıştım beş yıl. Alanımla da yakın olunca elime ne geçerse okuyorum. Olgu sunumları, çalışmalar, istatistikler bilmem ne o zamanda kafam kazan oluyor işte. Ama yine de çok stres yapmadan bilinçli olmak daha doğru gibime geliyor.
ben de 3lü için bu kez araştırmıycam nasılsa 2lisi iyi çıkanın 3lüsü de iyi çıkıyormuş demiştim ama bilmemek daha beter etti :bbo: en güzeli araştırayım soruşturayım ben yine böyle cahil hissetmek beş beter etti beni :umursamaz:
Üçlü testte sadece riski gösteriyor. 1/200 gibi bir risk çıkarsa bebekte sorun olabilir diye düşünüyorlar. Yani 200'de bir ihtimal. Bu durumda da zaten amniyosentez yapıyorlar. İkili testiniz iyiyse üçlüde zaten hiiiiç sorun çıkmıyor. Şimdiki ultrasonlar çok iyi çünkü. İçinizi ferah tutun. Ben ikiliye girmedim. Üçlüyü de 7 veya 8 temmuzda yaptıracağım. Merak ediyorum şimdiden.
teşekkür ederim bir kez daha 2lisi iyi olanın 3lüsü iyi oluru teyit ettiğin için a.s. içim rahatladı :1rolleyes:
işin ilginci bu sabaha kadar herhangi bir endişe falan da taşımıyordum gelir geçeeeer diyip rahat rahat oturuyordum ne olduysa bu sabah oldu :çok üzgünüm:
bozuldum yalnız bebişimi göremeyeceğime